Strumfi de iulie-august 2007 (191)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

LA MULTI ANI , LIS!

luna, ma cherie, sa-ti traiasca "mica frantzuoaica", sa fie sanatoasa si sa-i dea DD un car de noroc!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani Adelise! Luna sa iti traiasca stumfita, sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii! Vacanta placuta .
Carla noi avem nevoie de doua masini din pacate. Incercam sa ne suprapunem programul, daca nu cumparam o masina mai ieftina pana iesim din criza. Imi pare rau caci era prima mea masina .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Haoleooo, vai da mine, opserv ca sunt in urma de-a pururi
La multi ani, adelise! Pentru ca nu imi mai gasesc cuvintele sa te urez si sa nu para banale, lasam pe Doamne Doamne sa-ti dea tot ce e mai frumos, mai bun si mai fara greutati in viata! Luna, sa-ti traiasca copilasii si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Haoleooo, vai da mine, opserv ca sunt in urma de-a pururi

.....vezi, noroc cu mine.....sa ma cinstesti si sa ma onorezi de-a pururi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani strumfisori!un mare pupic la doua fete cucuiete andra si adelise!
luna avem in arad magazinul ala e scump ca dracu dar mor dupa hainele lor!asa ca baga tare!

noi vroiam sa mergem la turci cu prietenii nostri la care am fost si nasi si carluta ieri si-a rupt humerusul ...e imobilizata naspa rau o luna...cand i-am facut filmul era sa mor de inima ,nu-mi venea sa cred.va dati seama cum e sa ti imobilizat din umar un copil de 3 ani super activ?nici nu stiu ce o sa facem....

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

of, saracul copil............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Adelise! .
Luna, sa-ti traiasca Adelicioasa, sa ii dea Dumnezeu numai zile fara griji si sa aiba numai bucurii in viata . Ce distractie o fi pe voi acum...

Vio, poti incerca sa arunci o privire aici:
http://lumeabasmelor.ro/lumeabasmelor/browse/17/figurine-tort

Stefania, acum am vazut intrebarea ta despre buricel, nu stiu ce sa zic, eu n-am bagat de seama ca ar avea vreun miros mai deosebit. oricum, in 7 zile am scapat de el.
cum e cu bebe?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

La multi ani Adelise! Sa cresti mare si happy, sanatoasa si o asteptam pe mami sa ne spuna cum ai sarbatorit.

Eu am lipsit motivat, am fost in interviuri si teste, am primit un job fooooooooarte fain pt care am cerut prea putini bani e drept insa imi revin eu dupa 6 luni . Sunt f fericita ca l-am obtinut, competitia a fost acerba si sunt mandra de mine plus ca acopar "gaura" facuta in salariul sotului.
O sa lucrez f mult si peste program dar e ceea ce imi doream si sper sa fie totul ok, dar o sa trec mult mai rar pe aici. Nu credeam ca mai gasesc in orasul asta amarat asa job.
Din pacate, pentru ca incep lucrul chiar vinerea asta, concediul in Spania s-a dus dar sper sa ne luam revansa la iarna.

Ma scuzati ca am scris atat despre mine, dar imi vine sa topai de bucurie (cand imi amintesc de spania ma oftic dar na)

Cam asta e.

Va pup si o sa va citesc in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cygni, bravo, felicitari!!!!! Super tare, simt exact senzatia ta, caci abia trecui prin ea (ete ca facui si de-o rima, ca vorba aia, toti de la Ram ne tragem, adica suntem niste rame, ma rog , unii dintre noi)
In ce domeniu, ce, cum, alea alea ne poti spune? Mult, mult succes!

Viveloooo, cat am ras cand am dashkis linku' ala! Pai io ma plangeam ca mi se pare prea scump un tort de 3 kile cu tot figurine la 150 de ron si pe site-ul ala numa' figurinele sunt atata!
Acu', pe bune, sarumana mult de idee, e exact ce mi-as dori, dar sunt exagerat de scumpe. Ma mai uit, poate oi gasi io ceva nici prea mult dar nici cheap, eheeei, toate le-as vrea io! Da' acu', stii si tu vorba aia: si cu vorba aia-n vorba ailalta si cu sufletu-n rai....

Pup fetele toate.
A, ba nu inca. Vreti sa auziti cea mai recenta pasiune a taurashului?? se peesha Doamne iarta-ma prin toata casa, dar o face special. Ieri, de exemplu ma duc in camera de jos ca prea era cuminte si cand- ce vad? laur se balacea intr-o baltoaca pe una din noptiere. Eu am crezut sincer ca e apa din biberon/sticla/cana cu care se tot joaca, drept pentru care, in naivitatea mea l-am luat in brate si il tot smotoceam, iar el ma tot "mangaia" si impingea cu talpile in fata, gura, piept etc.
Mai e cazul sa va zic cum am ramas cand am realizat ca era pipi de fapt???

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

hai, mai Vio, ca sunt si mai eftine . doar primele sunt nesimtit de scumpe, restul sunt la 10-15 lei.
iar la faza ailalta, eu zic sa joci la loto, ca se pare ca te-a umplut Laurasul de noroc .

Carla, asa deci, lui Saby nu-i place conceptul de pedeapsa, ha?
(al meu, cand i-am dat una la fund, in disperare - dupa ce primisem o baterie de la jucarii fix intre ochi , mi-a zis ca "nu e frumos sa bati copiii!!", moment in care m-am dus in camera ailalta si mi-am tras inca vreo doua palme ).

Cygni, bafta la noul job .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput