Strumfi de iulie-august 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 14
violetan spune:
Mai vroiam sa va zic ceva. I-a cumparat sotul meu lui laur o gramada de dvd-uri disney (tarzan, 101 dalmatieni, pinocchio si multe altele) si iata ce a invatat el: idiotule, imbecilule, nebunule. Din idioata si imbecila n-o scoate pe tanti nuti (bona). Mai precis Cruella asa li se adreseaza angajatilor ei si maimuta aia mica din tarzan tot asa.
Dvd-urile sunt originale, de f buna calitate si au costat o gramada de bani. Care-o fi chestia, bah, tata, bah, ca io nu-s vreo puritana de-aia, dar nici nu-mi pica bine. Si vorba aia si cu banii luati. Cum ar veni educatie cu sila si costisitoare pe deasupra. Pai daca cu asta a ramas din povestile astea, ma angajez io sa-l invat prostii, da' macar o fac gratis si in cunostinta de cauza...Nu tre decat sa dam o raita cu masina prin centru, la ora de varf.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
mai vio, da tu de DC++ n-ai auzit? daca tot invata tampenii, macar sa le invete gratis, nu?
o forma mica de tort gasesti. daca nu, il coci intr-o cratita mai mica, bine tapetata cu unt si faina si gata, ai rezolvat cu forma. cat despre "figurine" tu cu guritza ta ai zis ca, citez un clasic in viata: "Adica as gasi eu ceva figurine pe undeva"......![]()
![]()
![]()
si daca totusi
vrei lada frigorifica si n-ai, iti imprumut eu hehehe
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
nma spune:
Multumesc fetelor pt urari
.
Vio eu am comandat doua tortulete simple de 1 kg fiecare si le-am ornat eu. Se gasesc figurine de cumparat la cofetari. Alex si-a dorit tort de ciocolata cu pirati, iar Andra de frisca cu Alba ca zapada si cei 7 pitici. Torturile au fost foarte bune, facute la o cofetarie de cartier din Zalau (asta ca sa nu le cumpar din Vl si sa merg cu ele in lada
) si ieftine. Figurinele le-am luat din Vl.
Ieri mi-am vandut masinuta mea
. Speram sa nu fie cazul dar ... asa macar ne mutam mai repede. Peste doua saptamani imi vin strumfii acasa si noi inca nu am pus parchetul.
Nico
nma spune:
La multi ani Mihaita! Mi_a nu ai mai stiu nimic de voi. Sper ca sunteti bine, sanatosi, voiosi. Sa iti traiasca flacaul, sa aveti parte numai de bucurii
.
Nico
mychydutza spune:
LA MULTI ANI MIHAITZA!
am sunat-o pe Mi_a, sunt bine sanatosi....ocupati ca toata lumea!![]()
![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Luna1 spune:
Bonjour mes filles!
Eu am iesit la putin shopping in oraselul apropiat (Chaumont) si cum ne-am oprit la McDonalds scurt si au wifi am zis sa bag un ochi sa vad ce mai faceti.
La multi ani tuturor sarbatoritilor, sper ca va sarbatoriti la mare stil.
Eu azi am intrat in La pareil du meme si i-am luat printesei niste hainute tare frumusele in sale. Maine de ziua Adelicioasei mergem la Niglo Land sa ne dam in toate alea.
Va pupacesc aveti grija de voi,.
Va pupaces
violetan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan [...]Aveti vreo idee? Adica as gasi eu ceva figurine pe undeva si sa i-l fac eu mai mic? Orice idee e binvenita. Pupicei ![]() |
Ia uite bai, mychy, am ajuns sa ma citez din cauza ta. Pai taman intrebam daca gasesc figurine pe undeva! Adica aia era intrebarea, ca asa figurine am vazut la cofetaria mea da' nu erau de vanzare, sunt pt torturile lor. Ei, daca ziceti asa poate gasesc si io la alta cofetarie...
Nico, mersi mult, spor la treaba sa vina copiii in casa frumos amenajata, sa vezi bucurie pe ei!

Luna, ce misto program!

violetan spune:
Mii de scuze: la multi ani, MIHAITA!!!!
Toate visele frumoase sa ti se implineasca toata viata!
CarlaV spune:
Mihaita!
Mami Mi_a, mai treci pe la noi!
Vio, esti super dementiala, savuroasa si... nu mai am cuvinte, sa ramai mereu asa cum te stiu eu
.
Ce sa zic de "aschiuta", trebuie sa-i faceti pe plac, altfel va stie toata metropola. Noi avem un frigider mic pentru masina, e tare dragalas, cu usa si maner, merge si la 12V si la 220, ti-l imprumut oricand.
(dvd-ul tau a facut deja 2 drumuri pana la mare si inapoi and still counting...)
Nico, daca masina va ajuta la ceva mai important, nu mai plange dupa ea, inseamna ca a meritat. Noi de cativa ani nu mai tinem mai mult de o masina, e multa bataie de cap si cheltuiala.
Luna, si zi asa, parlez francais...
Sa poarte sanatoasa Lis hainutele.
Noi am facut azi un tur de forta, am plecat la 9 de acasa si ne-am mai intors la 19:30, am si rezolvat multe, i-am facut fetei alt pasaport si i-am luat ghiozdanel pt gradinita. In seara asta am trimis-o la colt fiindca dadea in sora-sa si mi-a trantit o replica de m-a lasat masca: "Nu-mi place ideea de pedeapsa!"
In rest, sunt inca socata de aseara, cand am aflat ca niste prieteni vor divorta, sunt impreuna de 18 ani si au copil de 16... Erau ultimii din lume la care m-as fi asteptat la asa ceva.
violetan spune:
Carla,
, mercic
Vroiam sa zic ca are barbati-miu
lada frigorifica la masina, in portbagaj, dar nu pot sa zic ca sunt incantata de ea in mod deosebit, mai ales ca acum avem peste 40 de grade....
O sa vaz, caut figurine si le plasez strategic pe un tortulet mic si dragut creat special pentru laurashul cel viteaz
Pt restul musafirilor fac tort separat ![]()