Strumfi de iulie-august 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 18
CarlaV spune:
La multi ani Adelisei si Mariilor, cu scuze pentru intarziere.
La multi ani si Andreei-Maxima a lui Samadhi pt 8 anisori.
Vivela spune:
mychy, eu nu prea sunt experimentata in LP, precum stii, insa la noi la odisee vorbeau fetele de constipatie din cauza prafurilor. si cica s-ar fi reglat cu bonisan si/sau colief (dar asta din urma e scump ca naiba, vreo 80-90 lei sticluta, dar cica ar fi bun - in special - pt colici, iar adiacent si pt tranzitul intestinal).
anto
.
cristina
.
si nu in ultimul rand,
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi si baftosi ! 

_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
vivela merci, nici eu nu-s experta in LP, de aia am intrebat.....
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
X-ray spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei de azi!
vivela sunteti adorabili toti patru!
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Antoanela23 spune:
Michy, nici eu nu stiu ce lapte e mai bun ca altul. Insa ai mei pitici au baut Nan si nu s-au constipat niciodata. Dar e adevarat ca au baut lapte praf dupa 6-7 luni incolo. Insa daca bebe-ul prietenei tale nu face kk tare, cu efort, nu are dureri, daca face regulat si molicel, atunci nu e constipatie, pur si simplu asta e ritmul lui. Daca insa sufera vizibil din cauza asta, atunci poate incerca sa-i schimbe laptele.
Alina, [hi], nu cred ca ti-am zis ca v-am admirat pozele de curand, si mai vechi si mai noi. Sotul tau e un norocos cu asa doua fete frumoase. Elisa isi mai suge degetul? Ca Sonia e ca o veverita deja si cum ii zic, cum il baga si mai tare
.
stefania_97 spune:
Luna sa iti traiasca printesa, sper ca s-a distrat pe cinste ieri 

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Rafael/Andre? din 02/08/10
ddanagh spune:
Ola fetele mele
Imediat ce am scris ultimul mesaj mi-a picat netul pana in seara asta, de bine ce ziceam ca nu mai suport nici laptopul ca face caldura. In ultimul timp mi se intampla tot mai des, sper sa-si revina astia de la UPC ca nu-i prea placut sa platesti pentru nimic.
Anto
nu, nu am pe nimeni care sa ma ajute dupa ce nasc
insa ma incurajez ca poate mai bine asa decat sa ma streseze la cap mama sau soacra. Soacra-mea e antitalent la crescut copii si v-am mai zis eu ca e genul care incepe o ciorba azi si o termina maine, imi moare copilul de foame pana ii face laptele. Plus ca nu si-a aratat niciodata vreo dorinta in a ne creste ea copii
, iar mama sta in alt oras, in Buzau, vine in cazuri de urgenta dar nu ma pot baza mereu pe ea.
Oricum intentionam sa ne remutam in Bucuresti, a fost o mare greseala mutarea in Ploiesti, asteptam sa se nasca bebe si apoi.
Problema insa nu e acum, ci dupa ce revin la servici, dar pe principiul vedem noi la fata locului, deocamdata ma bucur de prezent. Sper sa avem bafta de o bona buna ca alta solutie nu stiu daca vom gasi.
Vivela recunosc ca eu de data asta ti-am vanat pozele cu Damian, parca nu mai am rabdare, abia il asteptam pe bebe mic. Scumpul mic zambeste asa frumos 
Cristina 
Maine e ziua mea, schimb prefixul, insa sotul m-a serbat din seara asta ca sa poata sa-mi dea cadoul surpriza. Chiar m-au impresionat. A venit de la servici cu tortulet si mi-a cantat impreuna cu Daria La Multi Ani!!! cand o auzeam pe DAria cum imi canta cu gura pana la urechi "cine sa taiaca, cine sa taiaca, mamiiii sa taiaca" imi venea sa o mananc de drag. Tati recunsc ca m-a rasfatat si mi-a adus mai multe cadouri pe care mi le-a dat lasand sa treaca ceva timp intre ele. Daria daca a vazut ea ca nu are niciun cadou pentru mine, s-a dus prin casa si venea la mine cu ce gasea, o geanta mai veche " uite mami, La multi ani, iti place?"
apoi cu bluza de pijama si la urma cu un tricou din dulap
. S-a descurcat fata.
Am editat ca nu stiu daca va mai functiona maine netul
(de la caldura) sa va zic ca deja am fixata cezariana pe 20 septembrie. e musai sa fie mai devreme pentru problema ce o avem cu cordonul. M-au luat asa niste emotii cand ne-a zis, atunci am constientizat ca mai am doar o luna si vine bebe, mi-am cam suprimat sentimentele in sarcina asta, intrasem asa intr-o transa lasand timpul sa treaca. Acum am inceput numaratoarea inversa ca in armata.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
33+ cu Eric Mihai
mychydutza spune:
dana, la multi ani in avans! Sa fii fericita si iubita!
Eu sunt in drum spre busteni. Ne'a apucat asa dintr'o data si am plecat. Doamne, e alta lume aici: aer, racoare......va pup si va doresc vikend placut.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Nu am mai avut timp sa intru ca tot am fost pe drumuri sau cu vizite.
Vivela si Micky am aflat ca e normal sa miroasa urat. Daca se umflat si e rosu pe margine e semn de infectie. A venit asistenta acasa chiar dupa ce a cazut. A cazut dupa ce v-am intrebat pe voi. L- spalat cu sapun si mi-a zis si mie sa fac la fel 2-3 ori pe zi si acum e bine, s-a vindecat.
L-a cantarit si a luat bine in greutate.
Catarina se poarta bine cu fratiorul in continuare dar pe mine ma cam sfideaza daca ii zic ca nu are voie ceva sau daca ii zic sa nu mai tipe parca mai rau face. Numai cu mine ca daca e taica-su sa vezi ce frumos se poarta.
Eu m-am recuperat uimitor de bine, fac de toate mai putin sex ![]()
Vivela Andre nu mai vrea sa doarma toata ziua si are abia 12 zile, sta cu ochii zgaiati si vrea numai in brate daca s-ar putea. De abia reusesc sa fac cate ceva. Bine ca ii place la plimbare ![]()
Dana La multi ani si tot ceea ce iti doresti!!! Mai ales un bebe sanatos
Cand am nascut m-am gandit la tine, acum e randul tau. Nasol ca trebuie sa faci cezariana, ma gandesc la recuperare nu la operatie in sine. Sper sa te pui repede pe picioare si sa decurga totul bine 
Anto suntem bine, sanatosi. Sotul mai are concediu pana marti dupa care se va intoarce la munca. A stat acasa o luna, cred ca ii va fi greu acum sa mearga la munca.
Va 
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
musso17 spune:
buna seara!!!
am revenit si noi din concediu,am facut vestul tarii,transfagrasan,arieseni,turda si apoi lacul cincis in hunedara,frumos tare,racoare bine,daca ajungea temperatura panala 2o de grade mare lucru...o sa pun poze maine.
la multi ani sarbatoritilor,sa fiti sanatosi si norocosi.