Licurici de ianuarie-februarie 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Porumbita stiu ca tu cautai de curand solutie pentru un pat rabatabil...eu am salvat in calculator, pe langa multe altele, o fotografie cu un pat cam cum ti-ai dori tu....asta pt cand o sa trecem la un apartament mai mare si noi

Uite aici ...mi s-a parut interesanta ideea cu tabla de scris pe cealalta parte.

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Carmen, ai facut dublu sau triplu test? Ca o sa fac si eu si de asta mi-e frica...de rezultate d-astea. Eu zic sa nu-ti faci griji deocamdata. Ei calculeaza statistic, nu stiu cum, nu ma pricep, dar o colega de-a lui Florin a patit la fel. A facut amnio si a fost bine, copilul s-a nascut si e f sanatos. Ca sa nu-ti mai zic de o prietena careia i s-a spus la eco, de catre nu mai stiu care mare dr ca are copilul nu stiu ce sindrom sau anomalie, a fost in Suedia la sorsa sa refaca testele si copilul e sanatos tun. E mancacios si a crescut f bine (are 3 luni acum) si se gandeste cu groaza mamica ce-ar fi fost sa-l fi dat afara...mandrete de copil.

Tine-te tare si va fi bine!

Mami de Ioana, Filip si 11+

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti raspund. Eu vreau mai mult fetita :). Desi fiind diferenta mica de data asta, ar fi bine sa fie baiat, sa se joace mai frumos cu Filip....Nu conteaza, oricum e bonus :)..deci poate fi orice, numai sanatos sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

merci crisspy

ma tot framant ce sa fac cu patul si dupa ce venim de la mare tr sa iau o decizie;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Carmen va fi bine.Testul ala eo statistica si mereu se coreleaza cu ecografia.Probabil din cauza varstei ti-a iesit asa,insa nu dispera ca eu am speranta ca va fi bine.,Hai curaj.Te imbratisez cu drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Carmen am intrat doar sa-ti spun ca,daca pliul nucal a iesit sub 2,nu e nimic...si la mine ,din cauza varstei-aveam 39 de ani cand a iesit miguel,a fost problema asta,dar,profesorul a spus ca nu trebuie sa fac nici o amniocenteza pt ca pliul a fost super ok...e la latitudinea ta sa faci amnio,dar ,la cele cu varsta de peste 35 de ani ,intotdeauna spun ca e risc crescut de down....eu nu am vrut sa fac cacatul ala de analiza pt ca e pericol destul de mare pt bebe,iar rezultatele analizelor facute inainte erau ok...eu zic sa vb cu dr si sa nu risti...tin minte ca iti iesise pliul 1,7 ,parca?sau ma insel?!la miguel am avut 1,8 si bebe a fost bine...

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ariya pliul nucal a fost 1.97 mm.

oricum o sa fac amnio, Radu nu vrea sa stam cu nesiguranta... mai ales ca asta ma afecteaza si pe mine.
fac sapt viitoare la Medlife la dr. Predoi.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Carmen- aici e povestea mea legata de amnio-:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132191&whichpage=8

Tot Predoi, tot medlife, cea mai buna alegere.
Eu aveam 28 ani si mi-a iesit risc crescut, nu a fost crescut cel de varsta...
Sunt convinsa ca totul va fi ok si bebe e bine. aaa, la amnio- o sa afli sexul corect 100% . Te pup si suntem alaturi de tine.

Felicitari noilor gravidutze! Bvo!

Ledi - .

Naty - te-am vazut azi cumva? intr-un loc in care se ia masa?

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Ariya, eu am zis ca sunteti plecati in vacanta, ca n-ai mai scris. Va pregati de scoala? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ne-am intors de la munte, a fost superb, am fost in Parang, la o pensiune cu super pret. In prima zi am fost pe la Uricani-Campul lui Neag - Cheile Butii (superb, recomand cu mare caldura Complexul Cheile Butii desi noi nu am stat acolo, arata super, desi noi nu am stat acolo, am mancat cele mai adevarate clatite si la un pret super mic, toata mancarea era super ieftina si arata fff bine)

A doua zi am fost la Obarsia Lotrului, o zona superba si plina de brazi

A treia zi am fost pe Valea Jiului, am vizitat manastirea Lainici si Pestera ia o pauzarilor. Foarte frumoasa zona si salbatica, mult mai frumoasa ca Valea Oltului.

In concluzie pot spune ca avem o tara minunata, pacat ca nu o apreciem si nu o vizitam mai mult, preferand sa mergem in strainatate. Are asa de multe de oferit, am fost foarte multumita de tot pe bani foarte putini

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput