Licurici de ianuarie-februarie 2009 (115)
Raspunsuri - Pagina 20
crisspy spune:
Bine ai revenit Patri 
... sper ca tu si samburelul va simtiti bine. Vladutz cand vine acasa? Sau deja l-ai "cules" de la bunici?
Crisspy,
fericita de
Razvi
Carmen_Marieta spune:
'neata mamici,
Patricia bine ai revenit! intr-adevar avem o tara frumoasa.. merita sa o descoperim.
Ciufik multumesc pt link. Mi-a fost de folos. 
Anuc am facut triplu test, si mi-a iesit risc de SD 1/234.
Sunt programata joia viitoare la ora 8, la Medlife la dr. Predoi.
O sa-mi iau joi si vineri concediu medical.
Va pupicesc pe toate.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
18+
lisssa_ana spune:
salutare si de la noi
carmen nu cred ca ai de ce sa te sresezi,cum au zis su fetele. Prietenei mele,v-am mai zis eu de ea,cea care a nascut f prematur...i-a iesit 1:6...risc f MARE,a ales sa faca aminio,i-a iesit bine,fata e perfect sanatoasa.
noi am fost la Felix,f frumos. Am stat la hotelul Somes,conditiile au lasat de dorit... dar lansand mofturile a fost frumos. caldura,apa...mediul ideal pentru Ana...dar sa nu uitam ca am fdost cu socrii![]()
Mamica de Ana
lisssa_ana spune:
voi le dati inghetata??? dulciuri??
nici nu stiu cat de sanatos e...inghetata ii dau de fructe,odata la 2-3 zile...
Mamica de Ana
dalma spune:
la toata lumea.
Probabil va mai amintiti de primul licurici - Daria....
M-am tot gandit, sa scriu/sa nu scriu...V-am citit o vreme, dupa ce am ajuns acas, dar nimic din ce scriati nu se potrivea cu evolutia noastra asa ca m-am limitat sa citesc si sa scriu la prematuri.
Acum aproape 2 luni am aterizat in Canada. O noua viata, un nou inceput :)
Abia cand l-am cunoscut pe copilul sefei mele care e doar cu 1 luna mai mare ca Daria (el fiind nasut la termen) mi-am dat seama ce progrese uimitoare a facut Daria.
Practic nu e nici o diferenta intre ei.
E un copil foarte sanatos si activ, aproape nimeni nu ne crede ca a fost un prematur sever. Inca nu vorbeste in fraze si spune doar cuvinte mai simple. Probabil e si bulversata de faptul ca i se vb in 2 limbi. Merge la day play de 3ori/saptamana si acolo i se vb numai in engleza iar acasa numai in romana. Executa comenzi simple in ambele limbi ca "hello" bye, kisses 
Le-a facut pe toate mult mai tarziu decat un copil nascut la termen, dar le-a facut bine
Inca e micuta si slabuta pentru varsta ei, purtam haine 12-18 luni. Nu stiu cate kg are acum, dar acum 2 luni avea 9.500 si 80 cm
Probabil dupa 2 ani, diferentele nu vor mai fi atat de mari si incet, incet vom reusi sa ne alaturam dinnou licuricilor.
va pupam si va dorim multa sanatate.
sdcristian spune:
dalma o pupam pe dariuta
daca spune cuvinte e foarte mare lucru, iaca ca al meu zice doar silbe din cuvinte, de nu inteleg mai nimic
sigur o sa recupereze total, iar hainele...
cristi saptamana trecuta i-a dat lui carol un tricou pe care scria 0-3 luni... si nu-l strangea tare, doar avea buricul gol.
am vazut pozele, e foarte frumoasa printesa mica.
7 +
veronica75 spune:
Draga Dalma, ce bine ca ne mai scrii. Va imbratisez si va pup 
Sa stii ca eu am mai tras cu ochiul la pozici si inainte si imi dau lacrimile de fiecare data cand va vad....
Daria e o scumpa si o dulce si intradevar nu ai zice ca a fost un prematur sever. Eu sunt convinsa ca a recuperat total diferenta si acum e perfect normala pentru varsta ei. Mai sunt licurici nascuti la termen care au aceeasi greutate si aceeasi statura. Nici Alice nu e prea departe are doar 10.200kg si 82cm.
Felicitari! multe, multe felicitari pentru modul in care aveti grija de ea

si va doresc un nou inceput bun si prosper acolo in Canada.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
DarkBendis spune:
Dalma, bine ai revenit! Si bine ati ajuns in Canada, fie ca sa va impliniti toate dorintele si sa realizati tot ce planuiti in noua voastra casa! Tare ma bucur ca ne dai vesti despre primul nostru licurici, sa stii ca deseori ne-am intrebat cu toatele ce mai faceti voi! Multumim pentru vestile bune pe care ni le dai despre Daria 
Foarte bine faceti daca voi continuati sa-i vorbiti Dariei in romana acasa, ea e expusa peste tot limbii engleze oricum. A spune un numar mai mic de cuvinte la varsta asta e normal. Si Mister inca poarta hainute 12-18 luni ![]()
Carmen, daca pliul nucal e bun, eu zic ca e bine. Dar daca simti nevoia sa faci amnio ca sa te linistesti, suntem alaturi de tine 
Lisa, ma bucur ca v-ati distrat fain la Felix... cu socrii cu tot.Cumnata unde ati lasat-o
?
Mister primeste uneori cate un pic de prajiturica si de cateva ori a papat un pic de inghetata. De vreo 2-3 ori a "scapat" cate o bucatica de ciocolata, dar astea au fost "accidente" si el in general nu cere dulciuri. Ieri seara am fost invitati la niste rude la cina, si s-a servit atat cheese cake cat si placinta cu cirese si placinta cu mere, nu l-a tentat nimic. Desertul lui favorit e egg custard, un fel de budinca cu vanilie.
Bebelusi, bine ai revenit! Intr-adevar, Romania e o tara foarte frumoasa, sunt multe locuri faine de vizitat. Ma bucur ca v-ati simtit bine!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mara95 spune:
lissa, andru mananca dulciuri, nu f multe, ca si flavi are restrictie,dar daca ii dam ei, obligatoriu vrea si el.andru nu vrea inghetata, am incercat,dar nu.
bebelusi, ma bucur ca v-ati simtit bine, sambata plecam si noi la Sinai ptr 3 zile.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
lisssa_ana spune:
Dalma,ce surpriza. Pupam Dariuta. Nu iti fa griji de greutate,Ana la 1 an si 5 luni aveam 9.340 kg si 82 de cm
si serios ca nu e slabuta(asa-i DArk???
)
noi avem pantaloni de 12-18 luni lka care le-am pus elastic
,bodyuri de 18 luni in care dormim ...deci e ok.
multumesc fetelor de raspunsuri...m-a certat fratelo ca ii dau inghetata![]()
Mamica de Ana