Licurici de ianuarie-februarie 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

la mine de azi s-a instalat greataaaaaaa
o urascccccc
eu la prima sarcina nu am avut nicaaaaaaaaa
nicaaaaaaaaaa
da acu nu mai stiu de mine
norocv ca sunt la mama
ca nu stiu ce ma fac cand ajung acasa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cami, Carmen, Cristi, Bebelusi, imi e asa de drag sa citesc despre voi...

Cami, las' ca-i buna si greata...Cica se cuibareste bebe f bine.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna fetelor!

Eu am citit zilele astea, dar nu m-am invrednicit sa scriu. Asa ca din ce-am retinut:
IrinaC vacanta frumoasa si sa va intoarceti sanatosi!
Dark, succes la interviuri. Te invidiez :)....Pe mine m-o mai angaja cineva dupa atata stat acasa si atati copii?
Gravidutelor, eu pe 16 merg la eco de 12 saptamani. Puta lui Filip tot la 12 saptamani am reperat-o, deci e posibil sa aflu si eu ce si cum, daca nu, nu e bai, mai asteptam.
Cami...rabdare...o sa treaca. Eu tot asa am inceput si abia de 2 zile nu mai vars. A fost groaznic, am varsat si apa si biscuiti, orice. Acum pot sa pap si seara ceva...de abia astept sa-mi treaca de tot.

Mami de Ioana, Filip si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Cami, nu vreau sa te descurajez, dar la mine nu s-a potrivit chestia cu calendarul chinezesc pana acum :)

Mami de Ioana, Filip si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

La mine s-a potrivit ...

Anuc fruntea sus...stii vorba aia: ce-i al tau e pus deoparte

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffffffffffffffff
fetele
acum mananc si eu
ma voi ruga sa nu mai am greturi
caci nu are cine sa ma ajute cu fata
si imi va fi f greu
azi nu puteam sa stau in picioareeeee

multumesc de incurajari
anuc multi pupici
cand ai DPN-ul?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Uufff acum am ajuns si eu sa suflu un pic. Multumesc frumos pentru urari si ganduri bune

Interviul telefonic de azi dimineata a trecut cu bine (spre marea maea surprindere, m-am "calificat" pentru etapa a 2a). Care e maine. Asa ca am petrecut cam toata ziua citind si punandu-ma la curent cu produsele bancii asteia si completand niste formulare interminabile. Cum am mai spus, ma indoiesc ca o sa prind postul, pozitia e de manager iar eu nu am experienta de manager, dar vreau sa fac figura buna la interviu...ca in fond nu se stie niciodata.

Celalalt interviu a trebuit sa-l anulez, din pacate jobul era tare departe de casa, mi-ar fi luat foarte mult timp sa ajung acolo. Am fost totusi la agentia de recrutari, cei de acolo au insistat ca totusi sa ma inscrie la ei, caci am inteles ca primesc destul de multe pozitii si s-ar putea sa apara ceva ce mi-ar conveni. Om vedea...

Cami, sper sa treaca repede greturile, si sa te poti bucura din plin de sarcina si sa te poti ocupa si de Antonia

Crisspy, multumesc pentru comentariile la pozici! Asa-i... a crescut mult jupanul Mister, toti puii nostri au crescut, nu mai sunt bebelusi, sunt deja copilasi mari

Anuc, clar ca o sa-ti gasesti si tu ceva bun la momentul potrivit. Dar sa stii ca eu te invidiez tare, 2 copilasi frumosi si bb3 pe drum... si mie mi-ar place. Daca toate vor merge bine, facem si noi bb2 la anul.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata mamici,

eu sunt cam suparata, am risc crescut de Sindrom Down, si trebuie sa fac amnio..
Ieri am fost daramata toata, am credinta ca bb e bnine, dar nu pot sta pana nasc sa vedem daca e ok.
Saptamana viitoare ma voi programa pt investigatii, si ma sa fie totul ok.
Nu mai am putere sa vorbesc de costuri, de faptul ca aceasta investigatie a venit pe nepusa masa, copilul sa fie bine ca in rest ne-om descurca.
Cami sa treci cu bine peste aceasta perioada, nu te poate ajuta cineva cu Antonia?
Anuc acum ce v-ati dori? fata/baiat?

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

carmen, fii tare;

riscul apare si datorita varstei; depinde de multe

nu ai de ce sa te strezezi asa rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Carmen fruntea sus...o sa fie bine

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput