Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***
Raspunsuri - Pagina 21
inapreda spune:
Pai, cind maninc inghetata, sint certata cu Mihaita! [:D
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
gasim si una monti dragastoasa de Drg![]() |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 N-am apucat sa recuperez dar legat de intalneala Novus maine sper sa primesc si eu de la prietenii mei din Sibiu, niste ponturi pt Harghita, Mures. Cum aflu va anunt. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |

Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Mi=ar placea sa stii; ca doar n-am fost niciodata "pe la voi". Nu se stie niciodata de unde sare iepurele.
Da' sa stii ca si daca veniti voi incoa', ma fac luntre si punte si-ti gatesc ceva 

| citat din mesajul lui mihaelacg ina, pai cum se putea comporta ian decat IMPECABIL. faina iesire ati avut si voi. da tu fata, si noi avem o super gelaterie in galati. nu vii si pana aici? din cate sortimente de inghetata au, sigur s-o gasi si una de-aia imitatie made in italia. ![]() |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Io n-as avea nimic impotriva, tout au contarire, cum ar zice...englezu'! ![]()
Acum, ca am recitit explicatiile detaliate, mi-am adus aminte ca ti-am ramas "datoare" sa...mai insist
Ca nu concep sa nu cunosc o tufata de un leat cu mine 
| citat din mesajul lui Anaan Trebuie sa ma concentrez mai des/sa gandesc mai des Ina, asa-mi place cand esti back in action! Despre intalneala m-ai intrebat, si ti-am si raspuns, dar stiu, batranetile sunt grele (doar suntem nascute in acelasi an!)....glumesc, evident, noi suntem tinere si ferice, spiritu' ne e sprintar si corpul bine conservat!(al tau mai mult, am meu mai putin) (intre 15 si 19)... . Io nu vreau sa va suparati pe mine, ca vin cu pretentii, dar, oare, mai ales ca toate fetele opteaza spre sf lui septembrie, nu s-ar putea sa alegem primul weekend din octombrie?Zau, nu-i pretentie, e doar o dorinta, ca tare v-as cunoaste si eu de-adevaratelea!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
cami_05 spune:
Inapreda, cererea pt pasaport o iei de la ei, consimtamantul il dai in fata lor (la noi este o cerere tipizata pe care o completeaza ambii parinti), documente justificative nu cred ca este cazul, mai ai de platit la C E C si Trezorerie, la noi este un ghiseu de trezo in incinta serviciului, nu stiu cum e pe la voi.
Uali, sa-ti fie de bine concediul.
Monnvas, e mortal ingineru

Denisamada, ai fetita mare! si frumusica foc

inapreda spune:
Iuuhuuuu, Mabei, ce bine ca te-ai intors, oriunde ai fi fost! ![]()
Si-i si mai bine ca exista sanse reale sa ne cunoastem "pe bune" 

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Anaan spune:
Novus, eu ziceam in primul weekend din oct, ca am retinut ca Ina nu poate veni in ala cu 24 sau cat e, si eu vreau sa vieeeeee
!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
inapreda spune:

| citat din mesajul lui Gaza22 Salut gagici, acu am venit de la teatru. Am fost la piesa Egoistul, cu Radu Beligan. A fost suuuuperb dar cel mai mult m-au emotionat aplauzele furtunoase de la sfarsit. Se simtea in aer cat de mult este iubit si apreciat. Ma bucur enorm ca am mai reusit sa-l vad pe scena ca la cat de repede dispar marile stele ale teatrului romanesc tare mi-e frica ca nu o sa mai am nici o placere sa merg la teatru. Mie nu-mi place stilul asta nou de piese, nonconformiste, iar cele clasice cu actori valorosi sunt din ce in ce mai putine si se joaca mereu cu casa inchisa. Am vrut mult sa imi impartasesc bucuria cu cineva. Imi venea sa urc pe scena sa-l pup, asa de mult m-a impresionat, joaca extraordinar la cei 92 de ani ai sai. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Novus, eu ziceam in primul weekend din oct, ca am retinut ca Ina nu poate veni in ala cu 24 sau cat e, si eu vreau sa vieeeeee !Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Da, acum am verificat si eu tabelul , complicata treaba cu alesul perioadei, apai locatia ce sa mai zic
No tufetelor, se voteaza 1-3 oct pt intalneala ??
Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Multu' tare. 
Sa-nteleg ca-i musai sa vina si Jambo acolo? Nu i-o pot completa EU acasa? ![]()

| citat din mesajul lui cami_05 Inapreda, cererea pt pasaport o iei de la ei, consimtamantul il dai in fata lor (la noi este o cerere tipizata pe care o completeaza ambii parinti), documente justificative nu cred ca este cazul, mai ai de platit la C E C si Trezorerie, la noi este un ghiseu de trezo in incinta serviciului, nu stiu cum e pe la voi. Uali, sa-ti fie de bine concediul. Monnvas, e mortal ingineru ![]() ![]() Denisamada, ai fetita mare! si frumusica foc ![]() ![]() Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

dragastoasa de 
Primul Anisor
(intre 15 si 19)...
Iulia Elena (25.05.2009)