Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***
Raspunsuri - Pagina 22
inapreda spune:
Moi aussi ![]()
Multu' ca ti-ai amintit 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Novus, eu ziceam in primul weekend din oct, ca am retinut ca Ina nu poate veni in ala cu 24 sau cat e, si eu vreau sa vieeeeee !Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Novusica, eu votez PENTRU! 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Da, acum am verificat si eu tabelul , complicata treaba cu alesul perioadei, apai locatia ce sa mai zic No tufetelor, se voteaza 1-3 oct pt intalneala ?? Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
cami_05 spune:
Declaratia trebuie semnata in fata lucratorului sau se poate da si la notar, doar ca cea de la notar costa![]()

inapreda spune:
Pe linga
de noapte buna, iti mai trimit citiva suplimentari pentru ca meriti!!! ![]()

PS. Cu Anaan, pentru asaa o idee buna, ma "socotesc" separat! [:D
| citat din mesajul lui novus S-a notat ! Si eu sunt pro !! Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus No tufetelor, se voteaza 1-3 oct pt intalneala ?? |
Noi votam, ca sa vie toate tufetele!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Multu' tare. ![]() Sa-nteleg ca-i musai sa vina si Jambo acolo? Nu i-o pot completa EU acasa? ![]() |
Nope, ca sa nu scoti copkilu'din tara fara acordul tatalui.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Fug si eu la !!Alexandra (03.03.09) |
Si io! Noapte buna!

Denisa-Madalina
fericita de

!
!!