Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna idee cu "tractarea" Monnvasului, asa mi-as dori s-o cunosc!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pai, nu-s si eu telepata/clarvazatoare/Mama Omida?!!!Mi-a fost dor de Mababei si Olga si, cu forta coplesitoare a gandirii mele, le-am adus pe forum!

Confirm! Nu m-am putut opune chemarii si desi casa-mi era sub asediu, eu trebuia sa viu aici, neaparat!

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

Sa se noteze, va rog: harul mi-a fost confirmat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Anaan, m-ai dat gata cu umorul! Poate uneori exprimarea mea e mai plastica dar in general eu zic ca-s destul de "plata" (eh, mai putin abdomenul meu, dar asta-i din alta poveste, da?)

Intalneala: ne bagam! Mie zona Praid-ului imi place, si cred ca e accesibila tuturor, dar nu zicem pas altor destinatii ( tot din zona Harghitei). Noi am fost putin si in zona Vama-Gura Humorului, absolut incantatoare, dar e cam departe de Bucuresti/Deva.

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

Cam plata? Ma indoiesc!

Ooooo, ce mi-ar placea sa ne intalnim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Lume noua si draga pe aici !!

Mababei , am vrut sa te sun vineri , azi si sper ca nu si maine La intalneala tebuie sa faci prezenta obligatoriu !!

Anaan, sa-ti traiasca harul !!Abia astept sa ma uit in ochii tai sa vad viitorul asa ca nu trebuie sa lipsesti de la intalneala, da ?! Voi in ultima saptamana din sept nu puteti ? ca majoritatea inclina spre asta !

Uali, bine ai revenit si tu ! Tare ma bate gandul si pe mine de Italia ca urmatoare destinatie de vacanta, o sa-ti cer niste sfaturi

Alexandra dupa pasiunea cu bebe (bulgaroaicele l-au cunoscut ) a trecut la broaste testoase, adica i s-a pus pata pe o broasca din aceea care se trage dupa tine care nici macar nu e a ei, am primit-o cu imprumut din parc ca sa se desparta mai usor de o masina de tuns iarba , asa ca azi toata ziua mi-a cantata : bata, bata !! pana m-am prins ce vrea

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Cu intalneala ramane asadar Mures/Harghita, Joanna nu ne-a gasit nimic dar Adee care statea ascunsa in umbra a promis ca ne da ceva ponturi bune

Ca perioada cel mai probabil 24-26 sept sau 1-3 oct !

Am gasit ceva pensiuni, am vorbit cu proprietarii, astept niste confirmari si va supun atentiei variantele !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Georgiana, felicitari pt Bris care a trecut intr-o noua etapa , ce trece timpul !!Sper ca de data asta sa ne vedem live

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buna idee cu "tractarea" Monnvasului, asa mi-as dori s-o cunosc!

Foarte buna, sper ca de data asta sa nu mai refuze oferta !!
E o tipa de nota 10+ asa ca trebuie sa o cunoasteti toate !!
Si injineru' vorbaretu' deasemenea !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Denisamada, super filmuletele , i-am zis lui Pisi : hai sa te vezi pe youtube, sa vezi ce s-a umflat in pene (pectorali )

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut gagici, acu am venit de la teatru. Am fost la piesa Egoistul, cu Radu Beligan. A fost suuuuperb dar cel mai mult m-au emotionat aplauzele furtunoase de la sfarsit. Se simtea in aer cat de mult este iubit si apreciat. Ma bucur enorm ca am mai reusit sa-l vad pe scena ca la cat de repede dispar marile stele ale teatrului romanesc tare mi-e frica ca nu o sa mai am nici o placere sa merg la teatru. Mie nu-mi place stilul asta nou de piese, nonconformiste, iar cele clasice cu actori valorosi sunt din ce in ce mai putine si se joaca mereu cu casa inchisa. Am vrut mult sa imi impartasesc bucuria cu cineva. Imi venea sa urc pe scena sa-l pup, asa de mult m-a impresionat, joaca extraordinar la cei 92 de ani ai sai.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

N-am apucat sa recuperez dar legat de intalneala Novus maine sper sa primesc si eu de la prietenii mei din Sibiu, niste ponturi pt Harghita, Mures. Cum aflu va anunt.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput