Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

hi hi....punem de-o gaseala restransa?
da mergeti cu noi la festival?
esti pe mes? hai ca intru si eu si mai vb.

Mergi la inceput

bianca, am vazut pozele cu vladimir.carticica il tine pe olita? sau face 2 in 1?
mariei pot sa-i dau orice, tot se agata de gatul meu si se ridica.e singurul moment in care ma ia de gat
de unde ati luat cortul? vreau si eu in locul tarcului un cort. cred ca se joaca mai bine in el, mai ales ca am testat la o etitza acasa. tipa de bucurie.
acum maria sta in tarc si mestereste ceva carti.
la city au un cort mov, dar tb sa iei de nu stiu cat sa ti-l dea. eu am luat de 89 ron si nu a fost bine ca un produs a fost la promotie. o scarba, ca la alta farmacie o tanti a primit unul gratis, doar intreband daca are nu stiu ce fel de lapte praf.am gresit farmacia
eu vreau unul la un pret asa mai rezonabil.am gasit ceva pe net, dar destul de scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, da' ghioceii astia ai nostri au baut cafea? Retractez mesajul de ieri, ala in care suspinam dupa trezirea la 6: azi patrula de dimineata a inceput la 6.30 si abia la 16 am reusit sa-l bag in pat.

Pisik si suzi - stiu ca e in concediu, da' i-oi mai scrie si cand revine. De vreo luna mi-a fost imposibil sa mai ascund suzetele de dl injiner. Si dupa ce vreo luna le-a molfait nonstop, zi si noapte, acum cand se da jos din pat le arunca, rar mai umbla prin casa. Astept cu interes sa se plictiseasca de dansa si la somn. Pardon, de dansele, ca si asa tot cu 2 umbla

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

ne ies doi canini odata.primul a dat pe 27, si acum a mai spart unul. acum se explica faptul ca vrea tzitzi nonstop.si-si baga toata manuta in gurita.si vrea mai multa atentie ca de obicei, asa ca o rasfat cu tzitzi multa si brate.abia ne iubim si noi mai mult.am banuit eu ca mai e un inamic, ca ea nu prea reactioneaza la o singura aparitie

inventar
8 dinti, 4 masele si 2 canini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Miha, se vede ca sunteti mai mici decat noi. Cu 3 zile ca noi avem un canin in plus.
Vorba lu' Aris, facem AMR-ul la dinti. Deeeci AMR 4 masele si 1 canin.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Miha, se vede ca sunteti mai mici decat noi. Cu 3 zile ca noi avem un canin in plus.
Vorba lu' Aris, facem AMR-ul la dinti. Deeeci AMR 4 masele si 1 canin.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3

ne-ati luat.ma uit la ea ca suporta bine durerea.isi tot cauta de treaba.cand o apuca toate cele, vine la tzitzi.
faza e ca ne-au piscat si tzantzarii.e plina pe picioare si maini. dam cu calamina. pe gaza.
faza e ca a invatat sa se scarpine la ele, si la cele la care ajunge e jale mare.is tare umflate.

gaza, mi-au dat lacrimile la reintalnirea voastra cu gaza mica. super iesire ati avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Intalneala: desi eu nu voi veni, bag si eu o parere. Zona Odorheiu Secuiesc? Avem niste prieteni care au facut multe vacante acolo, vile utilate, zona cu padure, preturi decente. Si e mai "pi shentru".

Hello !!!

Foarte buna ideea ta, in zona Harghita am cautat si eu pt ca mi se pare echitabil pt toata lumea

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

Faza de azi: se tinea de marginea mesei, se uita pe masa si urla...i-am dat toate chestiile de pe masa, continua sa urle...am zis sa-mi arate ce vrea...arata cu degetul, dar nu era nimic unde arata el

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Trebuia sa il sui si pe el pe masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

bianca, am vazut pozele cu vladimir.carticica il tine pe olita? sau face 2 in 1?
mariei pot sa-i dau orice, tot se agata de gatul meu si se ridica.e singurul moment in care ma ia de gat
de unde ati luat cortul? vreau si eu in locul tarcului un cort. cred ca se joaca mai bine in el, mai ales ca am testat la o etitza acasa. tipa de bucurie.
acum maria sta in tarc si mestereste ceva carti.
la city au un cort mov, dar tb sa iei de nu stiu cat sa ti-l dea. eu am luat de 89 ron si nu a fost bine ca un produs a fost la promotie. o scarba, ca la alta farmacie o tanti a primit unul gratis, doar intreband daca are nu stiu ce fel de lapte praf.am gresit farmacia
eu vreau unul la un pret asa mai rezonabil.am gasit ceva pe net, dar destul de scumpe.

Faza cu carticica era doar de poza ca la olita nu presteaza.

Cortul este de la Ikea, vreo 49 de lei parca. Este cel mai ieftin din cate am vazut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

buna seara,am reusit sa-l adorm pe Theo, cu greu. Monica si Theo tot cu 2 suzete este, chiar mai devreme ma uitam la el, ca era pe adormite dar isi scotea o suzi, o baga pe cealalta si a adormit cu amandouaazi am fost la biserica cu fini si pt. ca e post ne-a dat preotul dezlegare la si noua si finilor, cica martea si joia,ne-a intrebat daca au iesit cu ceva banuti si la urma a deschis cartea de rugaciuni sa punem si noi un ban pt. biserica, cat ne lasa sufletul. dupa aceea am fost la o terasa in cismigiu

Mergi la inceput