Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

am observat ca de vreo 2 saptamani Theo are un kk cu miros foarte puternic, oare o fi normal? trebuie sa-l scot imediat afara ca altfel murim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

am uitat sa-l laud pe Cristian, tare simpatic este cum vorbeste elma duc sa mananc un ecler, am mancat unul dar nu mi-a ajunsMihaela,eu sunt fan dulciuri, bine numai ca eu nu am rabdare sa fac, dar imi place sa le mananc, imi inchipui deja un tortulet, yami, yami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Floric, a trecut frecatul putzei?? Ca si la noi e activitate intensa p-acolo...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Da.A trecut dar de atunci s-a luat de buric. Bine acum incearca senzatii tari adica, ieri, se atingea cu putza de gresie care era rece si proaspat spalata. el era in putza goala. Nu stiu ce era in capoullui dar era clar ca isi dadea senzatii. Caci se apleca, atingea gresia apoi se ridica. L-am lasat sa faca de vreo 2 ori apoi i-am dus gandul la o minge si a incetat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Am revenit si noi acasa de la munte unde a fost supeeeer, racoare adevarata, noroc ca am pus si haine mai grosute ca altfel dardaiam aseara pe terasa
Alexandra a dormit pe rupte in ditai patul mare mare, a mancat pulpa de pui la gratar iar de baut tot la lapte a ramas
Foarte de treaba si gazda doar ca astazi a dat bu bata-n balta adica a aparut acolo cu inca vreo 5 ''pretini'' la un gratar, dar n-a tinut cont ca noi inca nu plecasem, nu ne-au deranjat dar asa ca idee mi s-a parut o treaba romaneasca

Oricum zona e superba (parcul national Retezat) si a fost o iesire de nota 110, poate facem candva si o intalneala in zona, sunt o gramada de pensiuni la preturi super ok !

Revin dupa ce se culca maimutica vesela care a dormit si pe masina la intoarcere asa ca acum da ture prin casa

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Floric, a trecut frecatul putzei?? Ca si la noi e activitate intensa p-acolo...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Da.A trecut dar de atunci s-a luat de buric. Bine acum incearca senzatii tari adica, ieri, se atingea cu putza de gresie care era rece si proaspat spalata. el era in putza goala. Nu stiu ce era in capoullui dar era clar ca isi dadea senzatii. Caci se apleca, atingea gresia apoi se ridica. L-am lasat sa faca de vreo 2 ori apoi i-am dus gandul la o minge si a incetat.

Poze Raru
Poze noi

Si Alexandra si-a descoperit mai nou fundul si se chinuie sa se traga de buci , evident ca reuseste doar sa se zgarie

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Referitor las intalneala: vorbesc si cu Joanna maine sa vad ce ne propune si pana marti sper sa va prezint variantele concrete pt locatie cat despre perioada deocamdata raman in picioare ambele wkd-uri 17-19 si 24-26 sept

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dumnezeule, deci se poate si mai rau...Ilinca, Kea, de ce ma deranjeaza foratul buricului? Pentru ca deja s-a iritat. Este rosu in partea de jos. Nu stiu cum sa ma exprim mai bine dar deja mi se pare mai iesit in afara, mai proeminenet decat pana acum (el avea un buric ff finut, bine legat).
Poate l-as lasa sa isi faca numarul dar mi-e teama de altele. Oricum sunt aceleasi reactii ca le putza. Cand ii dau chilotii jos prim agrija e buricul.
A, de vreo 3 zile si-a mai descoperit o gaura...NArile... MAi sunt gauri in corp sa stiu ce ma (sau ne) asteapta?

Miha, adica ati venti la Braila la festival si nika, nika? Rusinica.
Si noi am fost in seara asta si Raresu incepuse sa danseze si sa chitaie cand faceau aia prezentarile. Caci se oprea muzica.
Plec la somnic.
Caldura putina si vreme buna.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
A, de vreo 3 zile si-a mai descoperit o gaura...NArile... MAi sunt gauri in corp sa stiu ce ma (sau ne) asteapta?
Poze Raru
Poze noi

Stefan si-a cotrobait narile vre-o 3 sapt.ma disprea , i-am mai atras atentia spunandu-i ca nu e voie(nu exagerat) , usor , usor a uitat de nari, acum isi baga degetele in ureche

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

A, despre excursie, eu cu mare drag as veni dar nu stiu exact cand vine sotul (uundeva la inceputul lui sept.), vream sa mergem imediat in Croatia (insula Krk) dar mai cautam o familie disponibila de excursie o sapt., ca este tare ieftin apart.(35 euro / noapte tot apart.), si mergem cu masina mea (nu cred ca-l iau si pe Stefan, ne mai gandim ca s-a cam obraznicit iar eu sunt super-obosita).
Vrea cineva sa mearga cu noi ??? Toti prietenii care-i avem lucreaza in sept. / nu au bani / au fost deja etc.

Distractie placuta in Croatia, eu as pleca lunar in concediu, banii astia doar ma incurca

Cum vine asta cu obraznicia ? nu te supara dar cred ca la varsta asta e mai degraba vorba de copii neastamparati, agitati, etc,

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetele! Eu sunt terminata, am racit si ma simt groaznic, am luat de la Gazu care si el a fost racit ieri inca mai este da zice ca se simte mai bine. Mi-e frica sa nu-i dau si Gazei mici. Azi de la 6 dimineata si pana pe la ora 17 am strnutat incontinuu cam din 10 in 10 min, niciodta nu am patit asa ceva, sunt rupta plus ca mi-au venit si rusii ai asa ca e o fericire. Nu stiu ce sa fac sa o feres pe mamaruta mea, am inceput sa port o masca din aceea de doctor, evit sa o pup desi nu rezit si-i mai dau cate un cioc pe burtica sau pe crestet, nu ne mai dragalim ca inainte, i-am dat vitamina C dar vad ca si ea a mai stranutat din cand in cand, si a si tusit de cateva ori. Off m-as izola undeva da n-am unde.

si sa nu uit sa le raspund fetelor care au lacrimat la povestea reintoarcerii acasa. Eu sunt convinsa ca a fost suparata pe mine, de aceea s-a comportat asa. Cu tati e obisnuita sa mai plece dar eu am fost mereu langa ea, daca am lipsit a fost doar pt cateva ore si nu zile. De cand am revenit ma striga cu ff mare satisfactie doar de dragul de a auzi cum ii raspunde cineva cand striga mama. Si la culcare inainte sa adoarma desi sunt langa ea ma striga asa dulce si incet, intrebator, "maaamaa?" si eu ii raspund incet, "da iubire" apoi zambeste si se intoarce cu funduletul la mine sa faca nani. E tare dulce. Si parca de cand ne-am intors din mini concediu, ne intelegem muult mai bine, si e tare cuminte si ascultatoare. Acu nu vreau sa o laud ca parca vad ca dupaia imi da peste nas ca asa mi se intampla mie cand ma laud cu ceva.

Gata fug ca mai am nitica treaba, si oricum la cum ma simt nici literele nu le mai vad bine. Pup Noapte buna.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput