Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***
Raspunsuri - Pagina 11
mihaelacg spune:
sa vedem ce-am retinut.
despre intalneala. durau e super. ela, si noi am fost in luna de miere la durau(super tare)-tusnad(asa si-asa)-izvorul muresului(frumos)-borsec(super naspa)- mamaia.
la sovata e fain, dar e cam de pensionari. eu am fost acum 2 ani cand trebuia sa incep tratament de bb, numai ca luni am plecat si duminica am aflat ca sunt gravi.m-am dus insarcinata gata, astfel incat doctorii de-acolo nu au vrut sa-mi faca nici masaj macar, recomandarea lor a fost doar mancare-somn-plimbare. dupa o saptamana a venit s tati dar nu a rezistat decat 5 zile, asa ca am plecat cu cateva zile mai devreme.
despre dezbracatul in fata bb-ilor, ce sa zic...noi facem de ceva vreme dus ca fetele.ne distram copios.ne stropim cu apa si ea tare se mai distreaza.facem progrese cu datul jetului de apa peste fata.din joaca ii mai arunc cate-un jet peste ochi, nas si gura, si vad ca in gluma incepe sa-i placa.nu este interesata decat de tzitzi cand facem dus, mai mai ar suge si in cada.in rest eu umblu cu sort pe mine si la bustul gol sa aiba fata acces direct la sursa.eu am frecvent 30 grade in casa, asa ca de asta umblu pe jumatate imbracata.
pisik, ce sa zic de suzi si de somn...la noi daca stingi televizorul si e lumina stinsa, cu tati si cu degetelul adoarme in max. 5 min.figuri face cu mine ca suge de rupe, indiferent care somn e.pranz sau de noapte.
maria nu are acelasi program mereu.azi de ex. s-a trezit la 7, a papat tzitzi, a adormit pana la 9.30, am fost la biserica, iar la 12 a cerut nani. ori te ia de mana, ori se duce la usa dormitorului.
cand se trezeste dimineata, o las fara pampers, insa isi ia cate o palarie, o pune pe cap si bate in usa, zicand pa-pa-pa.
niko, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. cu siguranta vei proceda asa cum trebuie sa fie bine pt tine si pt mario.
sa fii puternica si sa lupti ca sigur nu va fi usor.
ramona ce tare ca stefan doarme singur seara.ai un baietel in toata firea.eu pt ca doarme singur, nu i-as scoate suzeta. probabil o sa vina vremea cand va renunta singur la ea.
ayla
pt link, superba printesica noastra si cocheta.....nici n-are cui semana. concediu placut.
pisik, si mie mi-e tare teama de scene. recunosc ca si eu mai ridic vocea la maria, uneori i-am dat peste manute, apoi la fundulet. nu ma felicit pentru asta, insa incerc sa fiu mult mai calma.am observat ca atunci cand reactionez asa e pt ca is eu nervoasa. cand sunt ok, ii expplic calm, si daca nu tine o indepartez de la locul cu pricina. gasesc alta modalitate de a rezolva lucrurile.
important e sa fiu eu calma.in ultimul timp nu ma mai recunosc.is mai mereu cu pata pusa desi acest lucru nu m-a caracterizat niciodata.concediu placut si voua.
mireal, sa va fie de bine, si sa porti sanatoasa sandalele
.
tu monnvas, da ce-i la gura domnului injiner....ce limba e aia mama? e bestial. si dupa ce ca-i vorbaret, mai e si harnicut.o sa fie bataie mare pe el ca-l inveti si harnicut.
ramona7575 spune:
Fetelor,
Nu mai stiu ce sa fac, de cand a fost Stefan bolnavior (acum 2 sapt.), am insomnii, nu dorm mai mult de 2 ore (azi noapte am adormit pe la 7 dimi.)Sunt semi-adormita, constienta de ce este in jur de visul care-l am. Ati patit asa ceva ?
Stiti vre-o pastila minune dar sa nu dea dependenta, sa iau numai de 2-3 ori si sa imi revin...
mihaelacg spune:
novus si simonapro, distractie placuta.

ilinca, daca tot stai bine cu telepatia, concentreaza-te te rog putin sa-mi primesc si eu banii. sau macar sa-mi mai dea un telefon sa vad cu ce ma mai mint. daca iese faza, dau comision![]()
dyana, si eu imi pun aceiasi problema ca si tine cand ma gandesc la bb 2. o iubesc atat de mult pe caprioara asta mica, incat nu stiu daca as putea sa mai iubesc atat de mult alt bb, sau sa nu cumva sa-l iubesc mai mult pe celalalt.is dusa, stiu.
cel mai bine iti pot spune fetele cu 2 copii, sau 3. cred ca are anca nicolae ce sa-ti spuna pe tema asta. sigur o sa te convinga sa faci mai multi copii.
mihaelacg spune:
ramona, nu ma pricep la insomnii, dar sunt convinsa ca se va rezolva problema lor si fara pastile in momentul in care vine tati acasa. hai ca nu mai e mult...
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg ramona, nu ma pricep la insomnii, dar sunt convinsa ca se va rezolva problema lor si fara pastile in momentul in care vine tati acasa. hai ca nu mai e mult... ![]() |
Oh, Doamne doar nu o sa stau cu asa insominie inca o luna jumate

. Trebuie sa fac ceva, ma simt obosita iar Stefan e o energie tot, tipa aiurea, se urca peste tot,impovizatii prin casa sa nu ajunga la diferie obiecte pt.ca iar mi-a desfacut o priza - nu stiu cum pt. ca era bine infipta in perete, are protectie bb dar a tras pur si simpln de ea, nici eu nu as fi reusit sa o smulg de acolo 

Ilinca_M. spune:
Ramona, chiar zilele trecute am citit intr-un ziar de-asta de sanatate despre niste remedii naturiste (ceaiuri) impotriva insomniei; cand se trezeste Phiphi ma uit si-ti zic (ca e in camera ei revistutza si de 5 minute am adormit-o si eu cu greu
).
Monnvas, hehe, mai rar injiner cu asa limbaj dezvoltat! Si Sophiphi mai baga cate-o tura de-asta dar mai rar si n-o tine asa mult verva.
Mihaela, o sa ma gandesc la magarii aia, sper macar sa-i pishte de kur telepatia mea
.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Fetelor, Nu mai stiu ce sa fac, de cand a fost Stefan bolnavior (acum 2 sapt.), am insomnii, nu dorm mai mult de 2 ore (azi noapte am adormit pe la 7 dimi.)Sunt semi-adormita, constienta de ce este in jur de visul care-l am. Ati patit asa ceva ? Stiti vre-o pastila minune dar sa nu dea dependenta, sa iau numai de 2-3 ori si sa imi revin... |
eu iti recomand calmoplant de la plantavorel sau de la alta firma.
dragastoasa de Drg
mihaelacg spune:
ilinca, tot e bun si-asa.
maria s-a trezit si ne uitam la asta
http://www.youtube.com/watch?v=NKUaysV29hg&feature=related
ii plac toate cantecelele cu iepurasul.pinguinii is pe locul 1.
eu nu am nimic dulce in casa. asa ma mananca degetele sa pun de-un tortulet....dar tati zice ca iar fac cald de bine ce-am dat drumu la aer.
noi de doua seri semnam condica la festival.dansuri sportive, de-astea. se termina in seara asta. din 2 august incepe festivalul de film si din 11 festivalul folclorului.
maria e disperata...indiferent ce canta, tare sa fie.se duce in fata si danseaza cu mainile pe sus, si cand e muzica de fanfara danseaza in ritm. da din picioare drept-stang.ne prinde 10 noaptea mereu.
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg noi suntem tot in asteptarea unui telefon care intarzie sa apara si asta-mi da o stare de zile mari. ![]() |
eu una m-as duce peste ei...si sa ii iau la intrebari...mai bine sa sufere ei decat voi
dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg eu nu am nimic dulce in casa. asa ma mananca degetele sa pun de-un tortulet....dar tati zice ca iar fac cald de bine ce-am dat drumu la aer. |
pe caldura asta sa bagi ceva la cuptor??? hai ca dupaamiaza dau eu o praji la cofetaria aia de o stim noi
dragastoasa de Drg