SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)
Raspunsuri - Pagina 18
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp mi s-a finantat un proiect. daca e rand de vesti bune, astept dinspre Micu sa vina Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
Miha,
Doamne ajuta sa se finanteze toate!
Si da, ar fi bine sa incepem sa primim si vesti bune.
mihatp spune:
Micu s-a nascut in februarie, deci o vreme icterul a fost luat de "normal"
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ramo_cata spune:
din cate imi amintesc despre boala lui siluan cel mai mult s-a discutat in iunie si iulie...iunie cam dupa 15 ca pana acolo am citit si eu ieri si nu am gasit mare lucru...
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
Nicoleta spune:
Miha, ma bucur pentru ca ti s-a finantat proiectul!
Ma pot uita eu pe mess pentru info, sa-mi spuneti perioada, cat de cat exact. Ca eu am tot vorbit cu Simo pe mess. Sper sa gasesc ceva relevant.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bubu05 spune:
Fetelor, va citesc, am ochii cu lacrimi tot timpul, m-au terminat pozele cu Micu
dar nu pot scrie mai mult...dupa ce aveti poveste voi pune link pe Bucataras si Facebook, vedem cum facem sa ajutam mai mult...Astept cu sufletul la gura vestile de la Simo..
Fug sa le dau la baieti sa pape.
daciana.t spune:
miha, felicitari pentru interentia rapida si rezolvarea cardului
m-au terminat pozele lui Siluan 

plang...

offf
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
natynic spune:
Adriuta, de ce nu scrii aici despre ce greseala crezi ca e vorba? Eu nu cred ca e nicio greseala...cred...in fine, scriu si sterg, scriu si sterg...Fetelor, starea puiului e ff grava!
Nu o spun ca sa ne descurajam, dimpotriva, cu atat mai mult lupta trebuie sa continue pe toate caile imaginabile dar...eu sunt destul de speriata
Cum as putea obtine si eu (de fapt noi toate) pozele cu Siluan ca sa le pun pe mail? Vreau sa trimit mail la toti cunoscutii mei si pt asta nu am neaparat nevoie de documentele medicale dar niste poze ar prinde tare bine. Mai ales ca pozele sunt...Doamne, ce minune de copil!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
VioletaH spune:
Salutari din departari!
Nu va pot spune ce rau imi pare sa aflu asemenea vesti despre Siluan... Nu am stiut nimic pana azi, cand a postat Nicoleta un link pe facebook. Cu rusine recunosc ca nu am mai citit nimic de cateva luni bune... cred ca nu am mai intrat pe forum de 3 luni, deci iertare ca nu-s la curent cu ce s-a mai petrecut pe crenguta.
Am citit asa rapid si pe sarite ultimele 2 capitole, si am inteles situatia critica in care se afla puiul mic al lui Simo. Va rog mult sa-mi spuneti si mie daca s-a deschis un Paypal.
zozela spune:
Ramo,Adriuta,ati aflat pana la urma? Ce era?
Miha,felicitari!! Doamne-ajuta,sa se tina lant vestile bune!!

Nico,felicitari pentru proaspatul viitor gradinar!![]()

Maine avem pomana de 6 saptamani a bunului,iar preotul este un om deosebit.O sa-l rog sa spuna o rugaciune la slujba de Duminica,special pentru Siluan.
Sunt in zona..
gudinde spune:
Naty,
Ariel incerca sa salveze si sa prelucreze pozele lui Siluan. Deci, de la ea poti lua poze.