SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)
Raspunsuri - Pagina 17
zozela spune:
Adriuta,pune informatia aici! Nu-i nicio problema..Simo oricum nu citeste..Daca nu,trimite-mi PM.
Miha
Doamne-ajuta!!!
adriuta spune:
am o gaura in poveste 25 februarie cap 379(parca) 23 martie.
cine are timp sa scoata rezumat plizz pe pm.
grati.ela spune:
cu Irinel Popescu nu se poate lua legatura? Stiu ca a fost mediatizat cazul Timeei cu transplant hepatic, donator mama ei parca... http://medicaacademica.com/tag/transplant-de-ficat/
mihatp spune:
mi s-a finantat un proiect.
daca e rand de vesti bune, astept dinspre Micu sa vina
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
maryb spune:
i-am pus si eu bani pe telefon.
Doamne Ajuta sa vina numai vesti bune de acum incolo din toate partile.
Nicoleta spune:
Am si eu o veste buna despre noi: astazi l-am inscris pe Matei la gradinita. este o gradinita cu "tente" Montessori. Lui Matei i-a placut. Mi-au povestit cum il vom aclimatiza si mi-a placut metoda. De pe 7.09 intram in randul gradinarilor.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela cu Irinel Popescu nu se poate lua legatura? Stiu ca a fost mediatizat cazul Timeei cu transplant hepatic, donator mama ei parca... http://medicaacademica.com/tag/transplant-de-ficat/ "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Gratiela,
Multumim ca te-ai gandit la randunica noastra.

La Fundeni, pe langa faptul ca-i amanau cu investigatiile (punctia se gandeau s-o faca la toamna), li s-a spus ca nu se fac transplanturi la bebei sub 10 kg.
gudinde spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Am si eu o veste buna despre noi: astazi l-am inscris pe Matei la gradinita. este o gradinita cu "tente" Montessori. Lui Matei i-a placut. Mi-au povestit cum il vom aclimatiza si mi-a placut metoda. De pe 7.09 intram in randul gradinarilor. ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Felicitari! Este o veste foarte buna si vei putea si tu sa mergi la cursurile de germana.
Kya spune:
| citat din mesajul lui adriuta am o gaura in poveste 25 februarie cap 379(parca) 23 martie. cine are timp sa scoata rezumat plizz pe pm. Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
Martie am citit eu, si sfarsitul lui februarie - nu e nimic relevant pentru caz.
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!