SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)
Raspunsuri - Pagina 16
ramo_cata spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gudinde
Abonamentul are un titular. Vezi pe ce nume vine factura si daca nu e numele tau, atunci incearca cu cifrele din CNP-ul lui. |
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
ramo_cata spune:
am mai gasit ..funadtia lui copos-"fundatia Ana"- e a sotiei lui..
Contacte fundatie:strada Radu Beller nr. 6, sector 1, Bucuresti;
e-mail: office@ana.ro;
web: www.ana.ro
ariel..uite aici.. ca intrebai aseara... Gigi Becali
Avere: 3 miliarde $
Fundatia Crestina George Becali
Latifundiarul din Pipera e cunoscut, in ciuda temperamentului sau ce ii joaca adesea feste, drept unul dintre oamenii cei mai 'largi la punga', cand vine vorba de donatii si opere caritabile. Fundatia sa vine in ajutorul oricarei persoane care intampina probleme de natura sociala, juridica sau medicala si care nu gaseste sprijin la institutiile statului. 'Actele necesare sunt: copie dupa actul de identitate al persoanei si familiei, copie dupa adeverinta de salariu sau pensie pe ultimele trei luni, copie a scrisorii medicale, copie dupa ancheta sociala sau declaratia notariala de venituri pe ultimele sase luni, certificatul de incadrare in grad de handicap, daca exista', ne-a declarat Mariana Becheanu, vicepresedintele fundatiei.
Contacte fundatie: Aleea Alexandru 1-3, sector 1, Bucuresti, tel/fax: 021.314.94.83
Familia Paunescu
Avere: 1,8 miliarde $
Fundatia "Dr. George Constantin Paunescu"
Familia Paunescu desfasoara activitati de binefacere prin intermediul Fundatiei 'Dr. George Constantin Paunescu', ce poarta numele unuia dintre seniorii familiei. Conform Danielei Popescu, asistent relatii publice in cadrul organizatiei, in obiectul de activitate se regasesc 'ajutorarea cat mai activa a categoriilor defavorizate, ajutor medical, precum si acordarea de burse, donatii, alte forme de ajutoare pentru realizarea de proiecte cultural?stiintifice, economice, sportive, colective si/sau individuale'. Hotararile sunt luate de Consiliul Director al fundatiei, avandu-se in vedere documentele care atesta necesitatea solicitarii unui ajutor medical, social sau cultural.
Contacte fundatie: strada Cristian Popisteanu 2-4, etaj 3, biroul 6, sector 1, Bucuresti, tel : 021.207.78.30;
e-mail: fundatia@gcp-sa.com
sper sa ajute,daca poate cineva sa ia legatura...eu nu ma pricep la compus si discutat la telefon cand este vorba de probleme atat de serioase si delicate
ramo_cata spune:
am primit mesaj de la Bogdan..vrea sa ne ajute...
17:30 7/30 Imi pare rau pentru acest micut nevinovat. Il putem ajuta dar dureaza ceva .Pentru a incepe demersurile in orice directie ne trebuiesc acte medicale. Nr meu e .... . Cand ai timp putem vb sau saptamana viitoare eu o sa vin la bals . Dar nu putem demara nimic fara acte doveditoare. Toata lumea asta cere prima oara . Actele medicale
deci ,cat mai repede cu actele..doamne ajuta!!
adriuta spune:
NICOLETA AI PM DE LA MINE E FF URGENT!!!!!! daca poate cineva s-o sune acum pe NICO sau sa o anunte pe messenger sa isi citeasca PM-ul PLZZ

mai mult nu pot spune dar...ideea e ca eu cred ca au gresit cu ceva pt. ca s-a umflat, poate fi fatal si vreau sa stie Simo sa le puna ea problema asta doctorilo. O fi sau nu...nu stiu dar nu am putut tacea.
Ma duc sa hranesc pitik si ma apuc de povestit.
mihatp spune:
adriuta... nico a anuntat ca iese, deci nu poate sa-si citeasca pm-ul. trimite la ariel, mimo, zoze... nu mai stiu care au mai vorbit cu ea aceleasi info si vor suna ele la simo
suna grav, Doamne Ajuta!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
am dat sms la nico.
trebuie sa fug si eu. lipsesc 2-3 ore cred sau mai putin, depinde in cat timp rezolv. daca e ceva urgent sms.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

miha..doamne ajuta si mai departe!!!
, exceptionala veste!