SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)
Raspunsuri - Pagina 15
mihatp spune:
pe orage nu au numar? ca mi-am amintit ca am 2 cartele nefolosite si poate le pot da lor
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
zozela spune:
Fetelor,aveti grija ce cartela incarcati!! Numarul este acela care se termina in 28,da?!
Edit: Nico,da,a punctat bine Andreea...Ceva homeopat,nu sedativ,doar o usoara calmare.
ramo_cata spune:
miha ,nu stiu eu il am pe cel cu 28 la sfarsit...zoze ,bine ca ai mentionat acest lucru..e bine de stiut...
beii eu parca sunt amortita..nu mai gandesc deloc...si totusi la BIANCA BRAD credeti ca putem apela?eu am trimit aseara un mesaj pe site-ul ei dar pana acum niciun raspuns..stiu ca a fost un caz asemanator la povestiri adevarate si bianca s-a ocupat de caz...am mai spus si aseara intr-o postare de a mea...uite Bianca a fost saritoare si o buna prietena si pt cumnata mea
..
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
alina023 spune:
Fetelor, o alta idee ar fi un teledon. Un numar scurt la care sa se poata dona bani prin telefon. Stiu ca exista astfel de numere puse la dispozitie gratuit de catre operatorii de telefonie. Este cineva care are acces la asa ceva si poate afla detalii? Ar fi excelent daca ar fi pregatit un astfel de numar pe care sa-l postati pe site, sa-l puneti in emailuri, in anunturi TV si ziare. Oamenii doneaza mult mai usor asa si ma gandesc ca s-ar strange mai repede banuti!
Nico, transmite-i te rog Simonei ca puiutul ei va veni sanatos acasa! Alta varianta nu exista! Este un puiut absolut superb!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
ramo_cata spune:
acu' çeva timp v-am povestit de un coleg de-al meu care a avut o mare problema de sanatate,tocmai i-am trimis un mesaj pe mess sa ma ajute cu ceva informatii ..despre romtelecom si alte fundatii umanitare...sper sa-mi dea raspuns cat mai repede...
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
gudinde spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo_cata
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!! |
Abonamentul are un titular. Vezi pe ce nume vine factura si daca nu e numele tau, atunci incearca cu cifrele din CNP-ul lui.
ariel_7000 spune:
S-A REZOLVAT CU CARDUL DE SANATATE!!! de azi au adeverinta care tine loc de card, pana se obtine cardul propriu-zis si presedeintele CAS ii va ajuta si pe viitor cu deconturile !!! Multumim, Doamne! Multumim, Miha, ca ai facut posibil acest lucru! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mihatp spune:
am vorvit la brasov. AU ADEVERINTA PROVIZORIE. deci un pas rezolvat. presedintele CAS o bomboana, a dat cartea de vizita sa-i ajute pe mai departe
aricel
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008