SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
S-a facut subiect la Umanitare/Generale?
M-au terminat pozele definitiv,nu este drept 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
mihatp spune:
alina
, am primit datele. asteptam documentele oficiale sa le contactam.
azi am primit oferta de la un ONG pentru donatie (am nevoie de documente). nu mult, nu stiu cat, dar si asta e ceva. si deja cativa prieteni s-au anuntat ca vor sa contribuie.
nico
. nu aveti un laptop de imprumut? sau poate cei de la biserica, sau sa-i trimitem din romania? ar comunica mai usor si poate nu s-ar simti singuri...
zic si eu ce-mi vine prin cap, scuze de dau pe langa. da ieri ma gandeam sa-ti propun o vizita la ei
dar mi-a fost jena sa-ti fac "program". ca voi stiti de puteti sau nu.
acum am trecut in extrema cealalta si zic tot ce-mi trece prin cap![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ramo_cata spune:

off speram la un gram de vesti mai bunicele...pozele alea m-au treminat...vreau sa-i trimit si eu ceva banuti pr cartele,o sa mai aiba nevoie...mi se rupe sufletil ...sper ca Bunul D-zeu sa se indure si sa nu-l mai chinuie pe Micu nostru....

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!!
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
ariel_7000 spune:
mesajul primit de alice, de la Realitatea TV:
"Buna. Am primit mesajul. Nu vreau sa va dau mari sperante, dar o sa fac tot ce pot, o sa vorbesc cu sefii mei sa fac un material, caruia sa ii dam drumul pe site, pe facebook samd.... o sa am nevoie de povestea copilului, aia lunga, cu ce au gresit medicii de la noi, cu e se mai poate face acolo, cati bani trebuie, numerele de cont, o fotografie si sper sa i dam drumul cat mai curand. cred ca ar fi ok sa atasam si fise medicale ceva, cu diagnostice, etc... da mi pe mail la … si incercam sa facem cat mai repede ceva."
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Pai da, am fi mers, dar pana la Munchen este destul de mult... asteptam sa vedem cu Innsbruck-ul... Asa, daca stau la Salzburz peste week-end, ne este mai usor de ajuns. Cred...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Numarul meu de AU este 00436647620017. Va rog, nu mai am acces la net pana diseara la 8-9. Daca apare ceva, daca aveti vreo idee (dat fiind ca ma duc maine la ea) poate imi trimiteti un mesaj? De la Stefan ma duc direct la cumparaturi.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
maryb spune:
va rog sa-mi trimiteti si mie pe PM numarul de telefon al simonei ca sa-i mai pun si eu niste bani pe telefon. multumesc.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maryb va rog sa-mi trimiteti si mie pe PM numarul de telefon al simonei ca sa-i mai pun si eu niste bani pe telefon. multumesc. fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)poze cu mami si bebe scumpisorul Mario |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
poze
gudinde spune:
Naty este destul de nasol daca aia de la ING nu vor sa elibereze card la conturile in USD, caci daca nu se foloseste paypal si se face transfer bancar, costa destul de mult trasferul.
Nico nu stiu in Austria ce se poate cumpara la liber din farmacii. Ma candeam daca se poate lua ceva gen Sedocalm pt Simo.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Naty este destul de nasol daca aia de la ING nu vor sa elibereze card la conturile in USD, caci daca nu se foloseste paypal si se face transfer bancar, costa destul de mult trasferul. Nico nu stiu in Austria ce se poate cumpara la liber din farmacii. Ma candeam daca se poate lua ceva gen Sedocalm pt Simo. |
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mario Gabriel (13.10.2008)