SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)
Raspunsuri - Pagina 19
zozela spune:
Vio,date despre conturi,sunt pe prima pagina. Nati a deschis la ING un cont paypal in dolari.Mai multe info,iti da ea.
]Sper ca sunteti bine! V-am vazut fotografiile pe FB-minunate!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
ariel_7000 spune:
vio, cont de Pay Pal nu am reusit sa facem, insa ne-au pus fetele de la Asociatia Mame contul lor la dispozitie. Banutii vor fi virati apoi in contul lui George. Revin, ma uit la postarea facuta de Alinuk, acolo e adresa la care se poate dona PP.
edit...nu mai e contul afisat, a editat alinuk, ca sunt comisioane mari si e pacat sa ne ia bancile banii...
stiu ca erau fete cu cont de PP. ioana??? luny??? miha??? parca asa retin.
zoze, din cate am inteles eu contul deschis azi de catre naty este doar cont in dolari, nu cont de PP.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 vio, cont de Pay Pal nu am reusit sa facem, insa ne-au pus fetele de la Asociatia Mame contul lor la dispozitie. Banutii vor fi virati apoi in contul lui George. Revin, ma uit la postarea facuta de Alinuk, acolo e adresa la care se poate dona PP. mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
draga mea
sugeram sa faceti voi, direct pe contul lui George un cont paypal
daca folositi pe al altcuiva... sunt multe comisioane, e pacat sa se piarda orice banutz
daca vrei sa il faci intri pe site ul paypal
ai nevoie de mailul lui George si datele lui de cont
prin As MAME se pot intermedia contracte de sponsorizare de la pers juridice/firme
daca ai vreo pb suna la Mary si te poate directiona
e ft simplu am inteles
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
mihatp spune:
ceva vesti despre analize?
nu mai am contul de pp... cred. nu stiu, ca a fost o singura incercare si, pt ca n-a rentat sa comand de afara, l-am inchis. dar nu-mi amintesc sigur![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
daciana.t spune:
Siluan
va spun noapte buna dragelor. ma bag si eu in pat...ma rog ca maine sa avem vesti mai bune de la Simo 
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
ariel_7000 spune:
alinuk, eu am facut la un moment dat un cont de PP, as reusi cred sa fac pasii, insa tin minte ca trebuie nr de card, nr, de securitate, numele detinatorului, adresa. apoi ei trag 5 euro din cont, de verficare, ii restituie uletrior. si trimit un cod PPxxxx (x=cifra), dar pe extrasul de cont! pt asta trebuie George...
ma gandesc la o solutie. eu am cont de PP, dar pe contul firmei si am vb cu contabila si nu am voie sa primesc si sa scot bani nejustificati in contabilitate prin facturi....
eu am la Banca Transilvania, deci stiu sigur ca e o banca care accepta. Daca are cineva cont la BT....putem incerca sa facem impreuna PP.
edit: acum am vazut ca ziceai ca sunt comisioanele la tranzactiile intre conturi. scuze, sunt varza de oboseala si agitatie.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
adela achim spune:
Buna seara rindunicile mele dragi....Sint o rindunica ratacita,dar care va citeste din umbra...Nu pot sa spun decat ca sinteti minunate pentru cum v-ati mobilizat...nu am cuvinte...stau si pling,si ma gindesc cum sa ma fac si eu utila cumva....

Cred ca acum Siluan are nevoie de multa,multa rugaciune....deci ar fi bine sa ne intalnim cumva seara si la o rugaciune colectiva,fiecare cum poate...sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa faca o minune si sa-i redea din nou zambetul pe buze....Sint fara cuvinte,ma gindesc la Simo....prin ce grea incercare trece acum....

Doamne da-i putere pruncului Siluan sa treaca de aceasta incercare...
Va
pe toate....si inca o data sinteti minunate...
Adela si Stefan
zozela spune:
Aoleu Ariel,ai dreptate!!Am combinat-o pe Nati cu Alina si ..mi-a iesit ce mi-a iesit..
Adela,daca ai sti de cate ori am vrut sa-ti scriu,dar..
Ma bucur ca sunteti alaturi de noi in cont.
Ma tot tin sa intreb si tot uit..Siluan nu are 2 nume cumva??Stie cineva?? Sa stiu maine ce-i spun preotului..
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
natynic spune:
Zoze, Vio, asa cum explicasem la pranz-am deschis un cont in dolari dar prin care nu se poate face plata prin PP pt ca pt asta la cont trebuie sa am card iar banca nu emite carduri pt conturile in dolari, de ani buni (pt conturi in euro se poate). Deci e pur si simplu un cont in care se poate face transfer bancar; da, cu comisioane si cu pierderi si asta sincer nu stiu cat de mari, pt transferurile internationale. Acum eu sper, macar de la cunostnte, sa strang cat de putin si in felul asta.
Daca la alte banci au alta politica, spuneti si ma ofer sa deschid tot eu, impreuna cu Ariel, in alta parte...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler