La Dovlecelu' Vesel !
Raspunsuri - Pagina 7
iulia0807 spune:
Cat despre recipient,comand eu.Daca o fi ceva ,vreo problema mai vorbim.Te pup oricum pentru treaba asta!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
Iulika29 spune:
Pssssssttt!
Nu stati fetelor pe uscat!!Am adus si aici bufetul ala de zic astia ce se cheama suedez..mananci cat poti, bei cat duci si de dus acasa chiar nu e nevoie så te duci..Nu ai motiv!
Vå pup fetelor!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iulia0807
Nu fetita scumpa,eu am adus de-acasa.Fac cinste azi!Ucone face 10 luni! Hai ,manifesta-te ce-ti doreste sufletelul? Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
La multe lunite Ucule mic!
daca tot ai adus, da-mi o felie de tort si o limonada cu menta ..
mmmm..cat e de buna ..
Sa mai vii,da?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Pssssssttt! Nu stati fetelor pe uscat!!Am adus si aici bufetul ala de zic astia ce se cheama suedez..mananci cat poti, bei cat duci si de dus acasa chiar nu e nevoie så te duci..Nu ai motiv! Vå pup fetelor! Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+ Bruce, minunea noastrå |
Ooo, sarbatorita in persoana! Vino sa te pup draga mea
Ai avut o zi frumoasa? Ai primit cadouri multe?
Multumim de tratatie..Yammy!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Iulika29 spune:
Uka masa si felicitarile vor avea loc maine, cand voi petrece alaturi de nepotica mea care implineste 9 ani.Ce daca sunt decat 20 de ani diferenta?! suntem pe aceeasi unda.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+
Bruce, minunea noastrå
MangaGirl spune:
ding-dong...cineva acasa? vin si io la o tzuiculitza . ma primiti?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
hepilica spune:
Am venit ! Mai stau, mai plec...
iulia - la multi ani pentru bebe voios!!!!!!!!!!!!!! sa creasca mare si sanatos si asa cum spune o buna prietena "sa se faca OM". ce bine-mi pare sa te vad .
manga - , intra, intra. doar stii ca nu e nevoie sa suni. te pup .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
IULIKAAAAAAA!!!!!! te pup mami. stai linistita, nu te agita. facem noi totul. tu doar spune. azi "la dovlecelul vesel" e totul gratis, iar pentru tine oricand. avem si tort de la ikea, de la voi d-acolo. pe cuvant daca nu tort de la ei mananc acum. se numeste: "tarta mork choklad" si e cam bun . salutari lu' domnu' ikea. am citit ca e un ecologist convins.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica IULIKAAAAAAA!!!!!! te pup mami. stai linistita, nu te agita. facem noi totul. tu doar spune. azi "la dovlecelul vesel" e totul gratis, iar pentru tine oricand. avem si tort de la ikea, de la voi d-acolo. pe cuvant daca nu tort de la ei mananc acum. se numeste: "tarta mork choklad" si e cam bun . salutari lu' domnu' ikea. am citit ca e un ecologist convins. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Pot sa primesc si eu o felie de tort din ala de care mananci tu? Pup.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
liliac1 spune:
Iuliko daca bufetul asta e si-aici sa stiti ca pe mine ma gasiti langa el . Nu zic nimic, dar ochiul meu vigilent vede tot! Imi fac aprovizionarea pentru mai tarziu. Ca sa fiu in forma. Patrata.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri