La Dovlecelu' Vesel !
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
suede spune:
Uka am vorbit la Mihai Albu,ma duc maine sa vedem exact.
Cat priveste hostess-ele,noi avem,pentru ca avem contract cu o firma de amenajari si le-am luat si pe ele la ,,pachet".
Hepi si azi a mancat binisor Mihnea,ma bucur ca venim si noi la normal.Sa stii ca si Mihnea doarme in ultimul timp bine,2-3 ore...
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Phuoa, am intarziat ca am stat sa curga tuica de la cazan direct. Ma gandeam ca de casa noua ori sa cumpar un bibelou, ori o vaza frumoasa chinezeasca, ori sa dau cu tuica de pamant. Mi-a luat-o hepi inainte si-a adus damigeana asa ca ascund tzoiul asta mititel, sa nu ma fac de ras ![]() Si ca sa vedeti cat de mult va respectam am venit gata vaccinati ![]() Am fost de ne-am refacut BCG-ul ca ala de la nastere nu s-a prins. Ah, ce-as mai fi vrut si eu sa puroiem la manuta ca scapam de-un stres Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Bine (c)ai venit
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Hai norok
![](alcool.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui suede Uka am vorbit la Mihai Albu,ma duc maine sa vedem exact. Cat priveste hostess-ele,noi avem,pentru ca avem contract cu o firma de amenajari si le-am luat si pe ele la ,,pachet" ![]() ![]() Laura ![]() ![]() |
Bravo, bravo..ca la carte
E talentat nea Albu..si am inteles ca are preturi mai omenesti acum, simptom de criza
![](icon_smile_big.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
happy_uka spune:
Ce tare mi se pare laptele www.13enterprise.co.uk/aptamil-extra-hungry-2" target="_blank">asta..Cica for hungrier babies ..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
suede spune:
Uka intr-adevar are preturi ok si merita,ca decat sa stau sa caut pana-mi vine rau,mai bine ma duc direct acolo.Am vazut pe site-ul lui ceva frumos....
Hepima bucur ca ti-a placut
Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
Chiar extra
citat din mesajul lui happy_uka Ce tare mi se pare laptele www.13enterprise.co.uk/aptamil-extra-hungry-2" target="_blank">asta..Cica for hungrier babies ![]() _ ![]() ![]() |
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
iulia0807 spune:
Buna gagici!Pai tocmai noi care suntem voiosi din nascare sa nu venim pe la voi? Va pupam
Ukuta scumpa, merci de link
Hepi,pupam mamica si pe Maia
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
suede spune:
Lulu cum e sa ai baiat asa mare?
Mihnea Costin 12.10.2009
happy_uka spune:
citat din mesajul lui iulia0807 Buna gagici!Pai tocmai noi care suntem voiosi din nascare sa nu venim pe la voi? Va pupam ![]() Ukuta scumpa, merci de link Hepi,pupam mamica si pe Maia ![]() ![]() Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
Aaaa, avem oaspeti..
Hepi are putina treaba dar va veni imediat (adica mai pe seara), am ramas gazda! Cu ce sa va servesc? O zmeura, o tzuica?
Cu multa placere ..Iti comanzi? Daca nu rezolvi, iti trimit eu, e acelasi lucru.
![](pupic.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
iulia0807 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Aaaa, avem oaspeti.. Hepi are putina treaba dar va veni imediat (adica mai pe seara), am ramas gazda! Cu ce sa va servesc? O zmeura, o tzuica? Cu multa placere ..Iti comanzi? Daca nu rezolvi, iti trimit eu, e acelasi lucru. ![]() _ ![]() ![]() |
Nu fetita scumpa,eu am adus de-acasa.Fac cinste azi!Ucone face 10 luni!
![](floare.gif)
Hai ,manifesta-te ce-ti doreste sufletelul?
![](pupic.gif)
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/