La Dovlecelu' Vesel !
Raspunsuri - Pagina 19
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Uka,pana acum s-au jucat amandoi dar aud ca se lasa cu ceva ...fuuug Si da,am o super stare de dimineata Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Da glezna, glezna cum mai e? Duare?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
mary_07 spune:
Duare,da' nu asa tare ca ieri.
Inca il mai chem pe Razvi dupa mine cand vreau sa-l schimb sau sa-i dau sa pape...
Si io care aveam in plan sa dantuiesc pe mese sambata seara in club...m-oi multumi si sa privesc din spatele mesei,ce sa fac
Carina ce mai zice? Nu te-a intrebat de nota de plata de aseara?
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
ofof, sa treaca mai repede!
Carina nu prea a mancat bine ieri pe zi- cu tot complexul de vitamine B pe care-l laudam- si azi noapte m-a chemat de vreo 3 ori la refill..Era tare haioasa in rochita ei rosie ..Era de bumbacel moale, fara nasturi, cred ca a dormit bine in ea. In rest, e cuminte, bolboroseste intr-una, e din ce in ce mai sociabila, daca i se da un pic atentie chiuie de fericire
Per ansamblu, suntem bine..de luni plecam la munte, la racoare; vreau sa ne dam cu atv-u.. Sa vad cum zdruncina, nu cred ca e de ea, nu?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
Ola gagicas!!
Toata lumea ok? A ajuns cu bine pe la casele lor??
Eu am venit doar sa va spun ca azi nu se poate conta pe mine. Mi-am tras sort (shortz) de gospodina, boneta pe cap... Chef de treaba sa vad de unde-mi iau.
Ca sa va spun motivul: vine Doamna Socrosenie!!! Si trebuie sa corespund la comitetul de intampinare. Bine macar ca-mi aduc fata acasa si nu ma mai iau cu prostioare ca "sa o mai las ca doar e in vacanta"
Ma bag din nou la frecat geamuri
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
Lili dear, esti un exemplu de urmat pentru noi toate!
Stiu ca azi vei fi mega fericita s-o strangi pe Andra in brate.. si ea pe tine ! Ce frumos e sa ai copii !!
Sunt profunda, stiu!
_
happy_uka spune:
Flavius, la multe lunite !!
Esti bine mami?
_
monica_dicut spune:
Mama lu Flavius cred ca e deja in gol pe plaja sau da directive lu Pustache ce si cum sa bage in bagaje...
LA multe lunite Falvius drag. Sa fi sanatos si sa ii aduci mamei tale numai bucurii
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
MangaGirl spune:
hola girlies,
gata scoala pentru sergiu....rasuflu usurata ca sta altcineva cu Aidan for a while...cum ati dormit...eu prost, as usual...se trezeste flacaul de 4-5 ori. i-a crapat dintele sus, deci sper sa manance mai bine azi, maine...pana se umfla urmatorul. cred ca si voi patiti la fel...dar nu mai pot dupa el. e din ce in ce mai golan si mai sfatos. ma tot gandesc dk pe al doilea il voi iubi la fel de mult. intrebari prostesti vineri dimineata. dati ignore, va rog
la multe lunite saratoritilor de azi!
va pupilez for now. ma duc sa dau niste telefoane la reviste.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Flavius, la multe lunite !! Esti bine mami? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
daca nu spuneai tu..pe cuvant ca si uitasem
cred ca eu am baut aseara cel mai mult....cate-un pic, cate-un pic...si am uitat ca azi feciorul meu face 9 lunite!!!
pai daca tot mi-ati amintit...atunci eu dau de baut...bine???????
incep cu visinata...cine vrea?????????
ps: inca nu am facut bagajele...dar Pustache a cumparat lp pentru Flavius..deci e ok..ca pampersii ii avem deja acasa..
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
plecam la noapte..deci mai e timp de o petrecere...ca nu plec necherchelita!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE