Bobocei de sept-oct 2008 (303)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am venit de la cresa, a plans non stop acolo, mai bine zis urlat, iar cand m-a vazut s-a agatat de mine ca de un colac de salvare si nu a mai zis nici pas..Mi-e sufletul prastie.
Klemmi azi noapte nu stiu daca am dormit o ora.Asa sunt eu mai emotiva!

babytzatot binele din lume mamei tale.

cu K2 in 27s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Si noi suntem in perioada lui NU de ceva vreme, sa tot fie vreo 2-3 luni. Pe langa "nu" il mai avem pe "fara" (fara tati, fara tanti, fara doamna, in general oricine care i se adreseaza sau o priveste, fara ca ea sa agreeze acest lucru).
Si intr-adevar, asa cum au spus Claudiile noastre, am observat ca in perioada asta si-a dezvoltat personalitatea, independenta, a devenit mult mai sigura pe ea si mai ferma in decizii, plus ca a fost o perioada cu multiple acumulari la toate nivelurile.

Ei, vad ca unii bobocei s-au familiarizat cu olita, la noi procesul merge greu, ca sa nu zic ca nu merge. Totusi perseveram...de ieri i-am luat un set de autocolante ff dragute, cu printese, zanute, animalute, etc (vreo 700 buc) pt. a incerca s-o motivez sa-mi spuna cand simte ca vine pipi/kk. Azi a primit 2 printese, de incurajare, nu pt. ca mi-ar fi dat de inteles ca face, ci pt. ca am simtit-o eu si am pus-o repede pe olita. Rezultatul a fost 1/2 la olita, 1/2 pe podea

Lala, ai niste fetite minunate, m-am delectat cu pozele voastre!
Nocom, si voi sunteti o familie tare frumoasa, iar distractia e la cote maxime la voi acasa! Tot inainte!
Niko, asteptam impresii dupa prima si de gradinarit!

Babytza, sa dea D-zeu sa fie mami tau bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

niko oooofffff...mititica , trebuie sa fi fost tare greu ca nu te-a mai vazut ...tocmai de-aia te-am intrebat daca ai dormit azi-noapte, cred ca toate in sufletul nostru suntem mai mult sau mai putin emotive in situatii din-astea ...te cred ca ai sufletul prastie....uite asa mai capat si eu putin di experientele voastre....si cred ca tocmaio de-aia nu ma indur sa ma duc sa o inscriu la cresa

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babytza..D-ne ,D-ne sa va ajute sa treceti cu bine si de asta...ma gandesc la voi

Niko mi s-a rupt sufletul numai citindu-te...din pacate,acestia sunt pasii firesti de acomodare,va plange si maine si tot asa pana va plange din ce in ce mai putin si apoi deloc.Tie iti trebuie multa putere

Lala vazut fetele tale frumoase

Nocomm-am delectat cu pozele voastre de la piscina

Noi nu avem faza Nu...doar cand e vorba de schimbat scutecul,in rest e ff cooperanta.Daca nu vrea sa o imbrac,ii spun ca o las acasa si apoi vine,stie ca mergem la porumbei,broscute,etc..

Olita...e un dezastru,nu vrea deloc,mai incercam.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, imi doresc din tot sufletul sa fie bine si mami tau

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nu am mai scris, nu am vrut sa va intristez si pe voi. Sunt destui bobocei bolnavi, ca sa va mai zapacesc si eu cu vesti triste.
Am luat-o pe mama acasa de marti. M-a sunat dr ei ca nu mai au ce sa ii faca. E grava situatia ei, sfarsitul e aproape. I-au mai dat o saptamana, maxim doua....sau o minune poate, sa se puna pe picioare..
Se chinuie si are dureri mari , mi se rupe sufletul sa o vad pe mama cum sufera si eu sa nu pot face nimik. O sa vorbesc cu dr sa imi mai dea niste calmante pentru ea , ca ce am acum nu fac fata...

E greu sa o vad asa , mi-e greu cu ea si cu soricelul cand suntem singuri acasa, dar m-au ajutat toti cand au putut.

Tina a plecat azi in tabara , ma bucur, ca nu mai e aici si se distreaza, ca si ea m-a ajutat o gramada saracuta .... David e cel mai bine dispus copil in ultimile zile, imi umple inima de bucurie. Mai ales ca mananca excelent si doarme dimineata pana la 9 chiar 10 ieri. Parca simte ca suntem nedormiti noaptea ....

Biletele noastre sunt anulate, nu stim cand mai plecam....
Acum ma intreb oare daca va mai apuca ziua ei , saptamana viitoare pe 10

va pup pe toate si va citesc mereu

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Am venit de la cresa, a plans non stop acolo, mai bine zis urlat, iar cand m-a vazut s-a agatat de mine ca de un colac de salvare si nu a mai zis nici pas..Mi-e sufletul prastie.
Klemmi azi noapte nu stiu daca am dormit o ora.Asa sunt eu mai emotiva!

babytzatot binele din lume mamei tale.

cu K2 in 27s si mamica de K1

Nikolici-ule, nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar iti spun cum a fost la David.
Ziua 1 - a ramas fara sa planga (ca si K) pentru ca nu stia ce se intampla
Ziua 2 - a plans de cand a plecat tati si l-a lasat acolo
Ziua 3 - a plans de cand a intrat pe poarta gradinitei
Ziua 4 - a plans de cand a plecat de acasa si pana la gradi
Ziua 5 - a inceput sa nu mai planga dar era greu de distras atentia sa nu il vada pe tati ca pleaca si sa inceapa sa planga
si tot asa pana in ziua 15 cand i-a facut cu mana lui tati si i-a aratat usa.....
E un proces de durata...dar cu mult ajutor din partea voastra si a celor de la gradi o sa treaca usor si peste perioada de acomodare.

EDIT: la noi il duce tati la gradi.Si cred ca si din cauza asta poate e putintel mai usor pentru ca fata de tati are reactii mai putin mamoase.Adica isi arata afectiunea fata de el dar nu e asa de 'mamos'...e mai usor pentru toata lumea ca se duce numai cu el la gradi.Poate conteaza si asta.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Niko, ufff..imi pare rau ca a plans azi K. imi imaginez ce-i in sufletul tau, insa asa cum a zis si Laura, astia-s pasii firesti. Sunt convinsa ca de maine va fi mai bine.

Referitor la gradinita as vrea sa va cer si eu parerea. De vreo luna de zile ma tot gandesc s-o inscriu pe Eva la o gradi, cu program scurt pentru inceput. Noi avem o bona, care vine 4h/zi si ma ajuta cu ea, o femeie tare cumsecade care o iubeste f mult pe Eva, o ingrijeste, iar Eva s-a acomodat extraordinar cu ea. Deci, din punctul asta de vedere n-ar fi probleme. Am observat insa ca Eva este dornica de socializare, de integrare intr-un grup, e in general atrasa de copiii mai marisori care se joaca in fel si chip si care o primesc si pe ea sa contribuie cu ceva la jocul lor. Ma gandesc ca din punctul asta de vedere i-ar prinde tare bine experienta cu gradinita, mai ales ca va veni toamna, vremea urata, ploioasa si nu va mai sta afara atat de mult cat sta acum pe timp de vara, iar in casa in general se plictiseste f repede de jucarii, jocuri, etc, oricat am incerca noi sa improvizam cate ceva nou. Totodata, ma gandesc ca la o gradinita personalul este specializat, stie cum sa ia copii, sa-i atraga in diverse activitati, au tot felul de metode, canta, danseaza...deci, nu cred ca s-ar plictisi. Voi cum ati proceda in locul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Roxana tot incerc sa gasesc cuvinte de alinare insa nu prea am, fii puternica pt David, Tina, sotul si nu in ultimul rand pt mama ta si sa se faca o minune.

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andreea si Crina e dornica de copilasi mai mari decat ea, chiar se joaca mult mai bine cu ei, personal as da-o la gradi, insa la cea de stat nu o primeste decat la 3ani. Daca o consideri pregatita pe Eva si tu esti la fel, atunci da-o.

Referitor la NU, ehhh, si noi suntem la fel, nu vrea sa imparta, sau vrea apa si in secunda urmatoare nu mai vrea, o intreb din nou si atunci vrea sau daca nu ii zic bine si plec. Merge si cu explicatiile uneori dar avem si batai din picioare si aruncat pe spate.

Niko capul sus, se va acomoda K la gradi, e si normal sa faca asa, doar pana acum a stat numai in compania voastra.

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput