SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Nu au de unde sti ca se va face. Insa George imi povestea cam care este traseul. Si cred ca a exclus varianta ca nu se va face... cred ca asta este cel mai optimist scenariu.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
daciana.t spune:
ioana din cate stiu eu numerele scrute de la vodafone/orange/cosmote se obting greu
dar trebuie incercat
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Vor merge la Innsbruck, asa am inteles printre cuvinte. Stiti ca este greu sa intrebi direct: Va fi primit? Va fi operat? Mai ales ca datele medicale vor "hotari" ce si cum despre transplant, inteleg... Simo mi-a spus ca in clinica din Innsbruck se vor face analizele. Deci vor ajunge acolo.
daciana.t spune:
mimo ai dreptate, dar nici pana atunci parca nu-ti vine sa stai cu mainile in san...
nico, pana marti offff asa de greu trece timpul...dar sa speram sa marti avem vestea sa transplantul se paote face si ca sa gasit donator, daca nu cautam unul!
simo a scris in repetate randuri cand a fost cu micul in spital, ca sa incropim povestea am putea folosi pasaje din mesajele ei. ideea e ca ne trebuie si "umplutura" pe langa. eu pentru site pentru inceput as merge pe varianta de documente si poveste, poate nu neaparat poze, dar trimiteri, diagnostice, interventii, intervari, externari am putea sa folosim.
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Claudia
+18 si mami de
Nicoleta spune:
http://www.organizatiaemma.ro/node/500
Asta am primit mai demult pe mess de la Simo...
ariel_7000 spune:
referitor la numerele de sms, am primt pm de la o colega de DC 
. Imi permit sa copiez aici mesajul partial...:
"Am vazut cazul vostru. Sotul meu lucreaza la vdf, ok, nu pe partea de pr ci pe tehnic dar ar putea ajuta cu sms-urile. Singura problema este sa fie preluat cazul lui Siluan de o fundatie, pt ca numai fundatiile pot fi scutite de tva, intr-o combinatie ca asta. Apoi reusim, stabilim un nr de sms cu un anumit tarif, pt puiul scump. Daca se preia cazul de catre o fundatie, te rooog, spune-mi, vreau sa ajut din suflet!"
Multumim, draga mea! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
daciana.t spune:
aceeasi problema...cine scrie povestea? la care atasam documentatia necesara...
m-as putea intalni eu cu cineva din familie sa preiau documentatia medicala, daca o au acasa, o scanez si v-o trimit...
Claudia
+18 si mami de
mihatp spune:
Centralizez...
Avem conturile
Site- ADRIUTA
Bucataras
mami_papatot
DianiD pt web design
Sursa donatii
Ong-ul Lianei Stanciu
Subiect umanitare
VODAFONE+ ONG
biserica
asistenta guvernamentala
cardul European
Legea 50 (112 nu e bun pt Siluan)
Media
Puppa-cristina (click "fundatia din inima pentru copii" si la jurnalul national)
Catalin al Oanei
TRINITAS TV
Tango
Superbebe
revin cu completari
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Puppa spune:
daca imi dati informatiile, o scriu eu fara nici o problema...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/