SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)
Raspunsuri - Pagina 17
ingeras2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Da, au! ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
deschideti subiect la umanitare sa apara conturile si Doamne ajuta!
ariel_7000 spune:
am dat mail la asociatia MAME. Doamne ajuta!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
luny spune:
Mimo, eu sunt de aceeasi parere cu tine... facem ce putem pana avem datele sigure!.. sunt de acord cu poza.. nu as pune inca nicio poza..depinde si ce vor ei..
eu am rugat-o pe sor-mea(la Unicredit lucreaza)sa puna,din partea noastra, in contul lor o mica suma, dar din putin se va face mai mult...maine o transfera..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
sunt si eu pe aici. Din pacate cam fara cuvinte
. Tin pagina deschisa de cateva ore... Am vrut sa va spun sa nu renuntati la ideea cu blog-ul. Site e bun pentru mediatizarea cazului, e o carte de vizita, e o poveste statica. Blogul "traieste", povesteste in timp real ce s-a facut si care sunt urmatorii pasi (e foarte util cand apar datele concrete...atatia bani sunt necesari...atat avem etc). Nu ma pricep la tehnica asta internauta dar stau cu impresia ca e mai usor de a adauga ceva pe un blog decat pe un site. Ma interesez si eu pe la cei mai priceputi si va spun daca asa e.
Din pacate Mimo are dreptate. Fara documente nu se poate face nimic si de altfel nici ei si nici voi nu prea aveti idee ce presupune cazul ca sa il puteti prezenta concret si corect. Pe ce trebuie sa va focalizati acum este sa trageti de mana rude, prieteni, casa de asigurari (Miha
) si pe "incredere" sa-i determinati sa puna 5/10/15 euro in contul ala pentru ca, cu sau fara transplant, doar costurile de acum (analize, tratamente, zile spitalizare) din Germania si Austria sunt substantiale.
PS. S-ar putea intr-adevar scormoni forumul pentru cronologia evenimentelor. Daca o face careva sa-mi lase vorba. Daca nu atunci voi incerca sa o fac eu maine dimineata (la noapte la voi) daca reusesc sa-l tin pe Michael cuminte.
mihatp spune:
credeti ca ne-ar fi de folos sa centralizam "ce stim" si "ce nevoi sunt" pe prima pagina? ca sa nu ne risipim in actiuni, ma gandesc?
asta e ce am strans din capitolul asta:
La momentul asta:
Asteapta analizele
Sunt orientati catre clinica din Innsbruck pentru analize si transplant
Avem conturile
Vin si documentele medicale
Site:
ADRIUTA
magazine aricel
Bucataras
mami_papatot
DianiD oferta de contributie la web design
Sursa donatii:
Ong-ul Lianei Stanciu
Subiect umanitare
VODAFONE+ ONG
biserica
asistenta guvernamentala:
cardul European (rezolvat)
Legea 50 (112 nu e bun pt Siluan)
Media:
Puppa-cristina (click "fundatia din inima pentru copii" si la jurnalul national)
Catalin al Oanei
TRINITAS TV
Tango
Superbebe
Sprijin:
Mama Belgia, copil 5 ani cu transplant
Episcopia din Germania (housepocket480)
Nevoi financiare ACTUALE:
- o zi de spitalizare este aprox 700 euro
- punctia
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Kya spune:
Referitor la poze - vrem nu vrem, ne place nu ne place, pozele induioseaza! Ating acea coarda sensibila care te face sa bagi mana in buzunar si sa donezi bani.
Ceea ce un text poate face in 10 minute, o poza face in 3 secunde.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Gecko
nu poti sa faci totul singura. O sa preiau si o parte la noapte, dupa ce adoarme copilul. Trimite-mi pe PM id de mess, te rog, sa stabilim ce si cum.
Mami si
Sanziana
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Gecko nu poti sa faci totul singura. O sa preiau si o parte la noapte, dupa ce adoarme copilul. Trimite-mi pe PM id de mess, te rog, sa stabilim ce si cum.Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Va ajut si eu daca vreti, ca tot sunt singura si n-am somn noaptea

Kya spune:
Perfect, atunci impartim la 3.
Va mai aduceti aminte de cand a inceput Simona sa scrie despre problemele astea? Macar in mare?
Ca sa stim de cand sa incepem cautarea.
Eu zic asa: adunam toate mesajele ei, si apoi se poate compune textul frumos. La scris si compus nu ma pricep, din pacate.
Mami si
Sanziana