SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Fetele, am si eu o rugaminte!

Poate cineva sa redacteze un text cu povestea lui Siluan? As vrea sa trimit si eu la prieteni, pe facebook, unde mai activez, dar nu cunosc toata povestea si in plus nu ma pricep sa leg un text coerent si care sa aiba impactul dorit. Iar in momentul in care se va face un text oficial pentru presa o sa-l trimit si eu la mamicile din presa Sibiana sa-l mediatizeze.
Vreau si eu sa ajut cu ce pot! Cu site va pot ajuta, dar deja ati gasit web designer...

Doamne ajuta-l pe Siluan!

Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si de tititza Ilinca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

a vorbit nicoleta si avem VESTI DE LA GEORGE:

"a zis ca maine imi trimite poza si datele medicale pe care le vor primi. maine se externeaza, merg la Munchen, se intorc luni/marti in clinica, cand vor veni toate rezultatele analizelor facute, apoi vor merge la Innsbruck si i se vor face analizele care se fac in vederea transplantului. transplantul se poate face apoi in 4-6 saptamani...nu stiu incepand de cand"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Vali, splendide si tu arati in ele Sa le porti sanatoasa! De unde le-ai luat?
Si incaltaminte super de unde se poate cumpara, va rog!
---------------------------------------------------------

Gudinde condoleante draga mea, sa dea Dumneze sa va caluzeasca steluta mereu pasii spre fericire

Mi-am amintit ca am vazut si poze de Blanka la mare, faini mai sunteti, ptiu, ptiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Adica SE VA FACE transplantul???

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am tot zis sa scriu sa nu scriu...am ales sa-mi asum riscul!
1) Nicio fundatie si nicio firma nu poate dona bani pana nu aveti documentele.
2) Nu sunt necesare un milion de fundatii sau de surse, ci una singura care sa dea o semnatura .UNA! Liana Stanciu are cu siguranta in cont suma necesara
3) Nu rascoliti lumea toata inainte sa fie nevoie :SMSuri, televiziuni,etc Pentru ca daca intr-adevar la un moment dat va fi nevoie, lumea va zice...aaa, tot ala!
4) Eu nu as publica inca nume, poze (mai ales poze) etc...poate nu e nevoie. Nu exista durere mai mare in sufletul unei mame decat sa vada poza copilului ei drag cu astrigatul de ajutor dedesupt!Si nu stiu, mie mi se pare si aducator de nenorociri, ca si cum ar fi o stampila...habar n-am sa explic, dar nu-i pecetluiti destinul!
5) Eu as pastra mai multa discretie si as merge mai mult pe mana parohiei (enoriasilor)si a fundatiilor. Fiecare e sensibil mai mult la semenii din tagma lui. Parerea mea , va rog din suflet sa nu va suparati.

Am vorbit azi cu George....am plans de-am rupt pamantul

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Ariel ce de vesti bune, Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Off, Mimo, cata dreptate ai si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

au un prim OK de la clinica din Ins...bla-bla?

aricel, ati gasit persoana la brasov?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

doamne, am intrat cu sufletulla gura, sa vad ceva vesti si nu ma asteptam la ce am vazut
DOMANE AI GRIJA DE SILUAN !!! Simo si George
Vreau si eu sa ajut dar trebe un cont si in dolari pt fetele de aici,plus daca se face site-ul,povestea cu poze si cit mai repede, eu incep si dau iama la mine la companie, care e mare si au de unde, plus la toti prietenii de aici, plus facebook.
sunt pe fuga cu biroul nou si inspectiile cladiri, dar intru si bag un ochi.Astept mai multe informatiia la un loc si poze si ma pun pe treaba.

Sunt tare mindra de crenguta noastra si osafiebine osafiebine osafie bine, mai mult nu pot sa zic sunt cu sufletul greu si pur si simplu nu am cuvinte. Vreau sa ajut cit pot, eu si cit mai multa lume cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nu au de unde sti ca se va face. Insa George imi povestea cam care este traseul. Si cred ca a exclus varianta ca nu se va face...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput