SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Ariel si Nicoleta, acum am primit PM, vorbeste sotul meu cu ei la tel. Doamne ajuta sa se faca bine Siluan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mimo, initial zisesem si eu ca tine... insa daca astia din media vor poza... desi eu nu m-as crampona de asta..ma rog
eu a\zic asa: cineva sa sune (iar) la George si sa-i ceara o persoana de contact din Bv, un frate/sora/cumnat, care are si toate datele si poze si poate furniza informatii..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Multumim muult,housepocket!! Orice ajutor,informatie,e binevenit!!
luny,mimo,lumea e oricum neincrezatoare,poza,asa cum pare,induioseaza,e nevoie de ea..Folosim tot ceea ce putem..tot ceea ce e in avantajul Micului,nu mai conteaza..E dureros,dar trebuie.

zoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Am trimis si eu mail la prieteni , cunoscuti , sper sa se stranga cat mai multi bani.pina atunci ..........
si ata pot spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

veste buna de la miha!!! suntem la un pas de obtinerea cardului!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

daca aveti facut ceva, un pliant, un anunt, sa mi-l trimiteti pe mail, pentru a-l distribui la un targ la care merg in we, la palatul sutu.

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bravo, Miha! Felictari, fetelor! O sa reusim impreuna sa ii ajutam, sunt convinsa!

Si, dupa mine, foarte de ajutor ar fi o campanie prin sms, cum am vazut ca au avut mai multi copii in nevoie. Dar cine stie cum sa facem, avem o intrare ceva la Vodafone? Cred ca s-ar strange multi bani asa. Trimiti un sms si donezi 2 sau 5 euro... Chiar din donatorii DC si tot s-ar strange banuti.

Si contul de paypal ar fi excelent, pt ca sunt multe fete in strainatate dornice sa ajute. Pana chiar si mie imi e ff usor asa, nu mai e nevoie de banca. Ne trebuie rapid actele medicale sa vorbim cu Mirela si sa se inceapa donatiile pe DC.

Doamne ajuta sa isi revina repede Siluan dupa biopsie si sa se descurce medicii repede si bine. Cu banii, stiu ca e greu, dar, sunt convinsa ca se strang. Ar mai exista posibilitatea sa faca un imprumut la prieteni sau la rude, chiar la banca... si apoi, cand se strang sa-i dea inapoi. Ma gandesc si eu la toate posibilitatile, cred ca si ei fac la fel. Eu una, daca as fi in locul lor asta as face. As imprumuta bani multi de la toti cunoscutii (si ei au, sunt sigura, multi care le vor binele si au si posibilitatea sa-i ajute) si Siluan sa fie bine, ca banii o sa-i recupereze ei rapid.

Doamne ajuta!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aoleu, am pierdut din vedere amanuntele transplantului. Trebuie sa gaseasca donator compatibil si asta poate sa dureze. Poate unul din parinti este compatibil! Cand fac testele?

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

In continuarea mesajelor Ancai si Ralucai, mi-am gasit, nene, rochii... http://family.webshots.com/photo/2366161420103382524MCaZtA. Nu luati in seama fata, ca eram obosita aseara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vali very cute! Unde le-ai gasit?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput