SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)
Raspunsuri - Pagina 13
ariel_7000 spune:
am uitat sa va zic. am vb aseara cu bubu si a zis ca pune si ea pe Bucataras povestea si conturile.
eu vb acum cu programatorul meu sa alcatuim un banner catre siteul lui siluan sa il punem in magazinele mele.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
adriuta spune:
SITE AVEM dar trebuie sa punem ceva pe el va rog care vb cu Simo sau George explicati-le ca lumea trebuie...vrea sa stie ceva despre caz. Sa nareze ei sau sa scrie un mail cu povestea lui Siluan, cum s-a nascut cate kg...unde (stiu ca trebuie sa inteleaga azi ei trebuie sa iasa din anonimat) cum au observat semnele...date doctori ...poze de la nastere de cand avea 1 luna, poze de la spital, poze din germania din ICU .... Am un amic care s-ar putea sa ne scrie povestea asa jurnaliceste frumos si incercam s-o bagam prin cateva cotidiene mari din Romania.
Am nevoie de cont in $ , asa ca sa deschida un cont si in $.
mihatp spune:
merci de date lor
tineti pumnii, am plecat la "intalnire".
oare sa intreb si de formularul 112 sau mai incolo cand avem mai multe date?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
adriuta, simo sau george sigur nu au acum puterea sa scrie povestea....asta va trebui sa o faca una dintre noi. povestea va trebui sa fie clara, limpede, dar si sa atinga latura sensibila a oamenilor. pozele, la fel...eu am o singura poza, de la Nico, insa nu se vede Micu bine si e o poza mica, abia am putut face un crop la ea...clar, nu e buna pt ce trebuie.
din pacate nu gasesc pe mail decat poze cu david si cu sam, cu siluan nu :(
si
ariel_7000 spune:
miha, tin pumnii stransi stransi. trebuie sa reusesti! Doamne ajuta!
adriuta, ai nr de telefon al lui vio? o poti anunta?
si
VALENTINA C spune:
Am vorbit si cu Criss si i-am spus despre Siluan.. A zis ca o sa-si faca cunoscuta povestea prietenilor ei, sa doneze in contul lui Simo... Si va pupa pe toate

zozela spune:
Mai,cu cine am vorbit,si la ziar si la radio,cer poza,acte,date cat mai multe despre bebe,cont pay pal.Trebuie sa-i mobilizam-cred ca pe George ar trebui sa ne axam..
Ne trebuie o pers de contact de la Bv.,sa ne dea poze si cat mai multe info.Practic,astea ne cam tin in loc..Of,Doamne!! Sper din suflet sa ne putem misca cat mai rpd
housepocket480 spune:
Am nevoie de nr. de tel al lui George. Sotul meu poate sa-l ajute cu anumite contacte la Episcopia din Germania (poate cazara sau alte ajutoare). astept PM cu nr. de tel.
Kya spune:
Eu am vorbit cu mami_papatot, a ramas sa-i trimit linkul pentru banner cand e gata si il pune si ea pe site-ul ei, pentru mediatizare.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!