Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (544)
Raspunsuri - Pagina 14
kitty-27 spune:

salutare fetele!!!!!
walkiria c faci iubita?sa-ti traiasca nepotica si sa te bucuri de ea alaturi si de celelalte...

nike s dea dd sa fie bine bb...si msa stea cumintel acolo...off..parca sufar si eu numai cand ma gandesc
cos_minutza,camcris,didi,draguta,bebelu...multi 

kitty-27 spune:
era un subiect in paginile anterioare despre acidul folic....se zice ca se ia cu trei luni inainte de sarcina...pai eu iau de 9 luni 

....la mine bb nu vrea programat si cred ca o sa bag la acid folic in mine...asa ca sa ma satur...
oare o fii vreo problema??????? 

bebelu86 spune:
dar nu e mai bine dc nu mai iei si vei incepe sa iei cand sti sigur k e bb?
asa am facut si eu
am luat o perioada..dar bb nema
si am luat iar, dupa ce aveam testu pozitiv, si nu a fost nici o probl.
important e sa iei acidu folic in primele 2-3 luni de sarcina.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
858 SMS PT COPII
dana_r spune:
gaby, bine ai venit si sa ne intalnim toate la odisee cat mai curand!

lorena, 

sa-ti treaca melancolia. o sa fie bine, o sa vezi!
eu tocmai am terminat treaba, stau vreo 10 min sa ma hodin si dupa aia ma duc la spital.
is rupta de oboseala

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
bebelu86 spune:
nu trebuie sa o iei nici asa...
k bb va veni, mai dvrm sau mai tarziu
cand crede DD k trebuie sa vina.
nu tine numai de noi
trebuie doar sa avem credinta si sa ne rugam sa ne dea acest miracol si sa ne bucuram de fiecare clipa de viata pe care o avem
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
858 SMS PT COPII
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitty-27 pai asa am sa fac....ca asa poate ajung sa iau ani de zile...si bb... ![]() ![]() ![]() |
si eu am luat multe luni si bb nema asa ca nu mai iau deloc pana nu vad 2 liniute si uite asa au trecut 2 ani

kitty-27 spune:
asa e bebelu...bb va veni el odata si-odata...dar asteptarea asta e grea...si apasatoare.nu mai vb d sotul meu care este innebunit...luna de luna e mai nerabdator ca mine sa aflam rezultatul muncii depuse..
si cand colo...nesuferitii aia de rusi nu-mi dau pace...
.el este politist si cand stie ca mai avem cate o zi de asteptat pana la cm ma suna si noaptea de la post sa ma intrebe daca am vreun simptom ceva...
kitty-27 spune:
si oricum camcris dupa cum stiu eu acidul folic nu ajuta la preconceptie...el este mai bun folosit cand se concepe bb...cred.am sa incep sa iau cand o sa am testul pozitiv
cos_minutza spune:
la fete!
Gabi bine ai venit si sedere cat mai scurta ca aspiranta
Si eu sunt nascuta in Galati![]()

Lorena Doamne ajuta sa vina bebe luna asta
Cu Aspenterul nu stiu ce sa-ti zic...
Kity eu nu iau acid folic si dupa cu ai zis si tu nu ajuta la conceptie,asa ca sa vedem noi liniutzele si o sa luam 
Walkiria imi pare rau ca sora ta e departe
Sa-ti traiasca nepotelele
Mandreeac cum stai cu greturile?
Dana,Bebelu,Camcris,Paula si tuturor fetelor multi 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin