Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (544)
Raspunsuri - Pagina 13
lorena_86 spune:
fetelor sunt z1
peste putin timp o sa incepem treaba
peste o luna o sa-mi tineti si mie pumnii
pupic
pe toata lumea
nike ce curaj ai sa mergi la 32 de saptamani la serviciu, dar din cate stiu eu in pre si postnatal te plateste super, 85% din brut........sau ma insel eu
daca e asa stai acasa linistita si mai gandestete si la tine si bebe nu numai la job ca sigur nu esti rasplatita la adevarata valoare, nu o sa-ti faca numeni statuie ca te-ai sacrificat pt. ei.
daca nu mai insel mai lucrezi si la stat,nu? ......deci drept multumire pt.sacrificiu o sa-ti scada 25% din salariu

tin pumnii sa fie totul bine

pt. toate fetele
Imi doresc din tot sufletul sa devin mamica
asa sa ma ajute
bebelu86 spune:
bafta mult Lorena si te asteptam cu liniutele peste o luna 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
858 SMS PT COPII
lorena_86 spune:
ralu 

merci
abia astept
azi am gasit intr-o cutiuta mai veche un test de sarcina pozitiv, cred ca de la a doua sarcina, asa m-a apucat o melancolie 

asa sa ma ajute
bebelu86 spune:
eee...lasa melancolia
si bucura-te k tocmai a inceput o luna plina de sperante si cu sanse mari sa vina bb.
gandeste-te la ce va urma, fii pozitiva si capu sus,

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
gaby bine ai venit printre aspirante.
scrie repede 10 mesaje cu ce vrei tu, povesteste-ne despre tine, sa scapi de moderare si sa te vdm in timp real
sedere cat mai scurta 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
858 SMS PT COPII
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Buna fetele ![]() ma inscriu si eu in clubul aspirantelor ![]() noi "ne apucam" din septembrie ma numesc Gaby si am 26 de ani va pup ![]() |
bine ai venit la noi si sedere cat mai scurta

gabyv spune:
multumesc de primire 
am 26 de ani, la baza sunt galateanca, de cativa ani ne-am mutat in Franta in zona Pariziana
si eu sper sa nu stau prea mult in rubrica asta (desi primirea a fost calduroasa), dar asta ramane de vazut ....
pupici 
camcris spune:
lorena gandeste poziti , hai ca acum va puteti apuca linistiti de treaba
tin pumnii sa vii repede cu vesti

lorena_86 spune:
da cami, asa e
merci pt incurajari
totusi mai trebuie sa fac analizele cu mutatiile dar chiar nu am bani acum si costa in jur de 7 mil
sper ca intr-o sapt sa pot face rost si sa le fac ca daca raman si am mutatii trebuie urgent sa iau ceva tratament
credeti ca daca iau preventiv aspenter si nu am trombo este grav?

asa sa ma ajute
bebelu86 spune:
lorena cel mai bine vb cu un medic
nu lua de capu tau sa dai in altele
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
858 SMS PT COPII