Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (544)
Raspunsuri - Pagina 12
cos_minutza spune:
Bebelu la sapa,m-am inecat in hartoage
Multumim pt vestile de la Nico,acum musai sa sa odihneasca.Sa dea DD sa mai stea bebe la caldurica
Dana 
Paula ,Roxi
Cami imediat plec acasa!

Va
pe toate !!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
roxy_s spune:
bebelu eu ma bucur tare mult ca doctorul i-a zis sa stea la pat, ca asa macar asculta si ea. daca nu-i zicea nu statea sigur.
nike nimic nu-i mai important decat tu si bebelusul, lasa munca lasa tot si asculta medicul. si cu ajutorul Maicii Domnului va fi totul bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata
9+
mandreeac spune:
Ce faceti dragele mele?
Medeea si Anamira felicitari din tot sufletul, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Nike acum e musai sa stai la pat, asta daca nu vrei sa vina bebe mai repede si cred ca nu iti doresti asta.Fii mai cumintica!

Walkiria sa iti traiasca nepotica!
Bebelu se vede burtica!

Paula tinem pumnii pentru cand te testezi, dar ce zi esti tu acum, cumva 28-29?

Camcris, Cosmi, Anca, Roxy, Nelia, Draguta, Karis, Lia 

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+
walkiria spune:
fetele mele dragi, intru iar pe fuga...va multumesc din suflet pt felicitari si urari.
Sunt atat de fericita ca s-a nascut sanatoasa...si ca am auzit-o imediat dupa ce s-a nascut plangand de fomica..vreau sa spun ca m-a busit plansul de fericire si tremuram toata..din pacate nu o pot vedea pt ca sora mea e in alta tara
..dar o sa vad poze. Oricum e a treia la numar...mai am 2 nepotele tot de la sora-mea. Deh...unele sunt mai norocoase
...dar venim si noi usurel din urma...nu-i asa aspirantelor?
Of nici nu mai apuc sa mai scriu si eu, cu toate ca am mai citit eu asa pe diagonala.
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL MEDEEA SI ANAMIRA...ce bucurie cand mai auzim vesti cu II liniute...haideti fetelor ca noi urmam
...sontac, sontac ajungem noi si la odisee.
Didisor sper ca te simti mai bine iubita, tare rau m-am speriat cand am citit ca ti-e rau..a trebuit sa ma duc inainte cu cateva pagini sa vad daca pana la urma a fost totul ok. Ma bucur ca ai scapat cu bine si poate te ajuta Bunul Dumnezeu sa vina bebita curand.
Nike, draga de tine prin cate mai treci...stai linistita, gandeste-te ca bebita merita orice suferinta, roaga-te la Dumnezeu sa stea bebita la caldurica pana nu o sa mai fie in pericol. Dar cum Doamne Doamne ti l-a daruit dupa 7 ani de incercari este imposibil sa nu il ajute sa se nasca cu bine si sanatos. ne rugam si noi pt tine.
Bebelu dar ce burtica frumusica ai tu..a inceput sa se vada destul de bine.....multumim de felicitari....si puiutul tau sa dea Dumnezeu sa fie la fel.
Of fetele nu am apucat sa citesc toate paginile.....acum plec si eu acasica, sa fac ceva de papa si poate intru diseara...ca tare dor mi-e sa mai stau la "barfa" cu voi![]()

toate fetele..sunt haaaaaappy si inca emotionata...doamne am 3 mandrete de nepotele, le-as pupaci non stop daca ar fi langa mine, dar nu sunt 

PaulaFrida spune:
Da Andreea sunt Z 29,fac test sapt viitoare

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
mandreeac spune:
Paula tinem pumnii stransi , stransi!

Didi ma bucur ca te simti mai bine. Offf Doamne prin cate ai trecut si tu, cred ca sigur vine bebe.Greu e sa fii femeie, atatea dureri, dar pana la urma rezultatul conteaza... un sufletel nevinovat!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+
didi32 spune:
Buna dragelor, sunt bine, sunt inca la birou
, azi aproape ca n-am mai simtit deloc, deci e cu bataie scurta treaba, te chinui 2 zile si gata.
Nico, am citit din urma, sa dea D-zeu sa fie totul bine, asa trebuie sa te gandesti si tu! O sa vezi c-o sa te-ajute D-zeu si in continuare, prea te-ai chinuit atata
. Stai la pat, te rog
Ralu, asa mai vii de-acasa cu burtica, aproape ca ne declaram multumite, da' numa' daca pui poze mai des
Walkiria sa-ti traiasca nepotelele si sa fie sanatoase sa va bucurati de ele! Si io cam tot 3 as vrea, da' deocamdata nu-mi iese nici macar unu
Mandreea, stiu draguto ca trebuie sa rabdam multe, dar uneori mai ajungem si la capatul puterilor... de 2 ani analize, operatii, medicamente, doctori si bani, bani, bani
Cosmi, nasol la sapa, mai ales dupa concediu
Paula, sa stii ca atata se foiesc motatele alea ca abia le tin sa nu iasa![]()

ici pt toata gasca
in devenire
camcris spune:
nike
te rog macar de data asta sa asculti de dr. si sa stai linistita in pat
Walkiria i-ti doresc si tie cat mai repede un bb si sa-ti traiasca nepotelele , sa fie sanatoase sa va bucurati de ele!
paula z29 din cate?
camcris spune:
didi mai stai la birou? asa mult stai? nu te-am mai sunat ca m-am luat cu alte trburi![]()
sper ca nu te-ai suparat pe mine

gabyv spune:
Buna fetele 
ma inscriu si eu in clubul aspirantelor 
noi "ne apucam" din septembrie
ma numesc Gaby si am 26 de ani
va pup