Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (544)
Raspunsuri - Pagina 15
cos_minutza spune:
Ati plecat toate la nani???
Felicity te-am trecut in lista aspirantelor
Daca mai sunt fete care nu apar in lista si doresc,sa ne spuna
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
anamira spune:
Salutare fetelor! 
Kity eu zic sa nu disperi ca bebe tot o sa-si faca aparitia si poate ca atunci cand te astepti mai putin. La mine de ex. am hotarat sa ne schimbam prioritatile, sa ne axam pe constructia casei si sa lasam in voia sortii proiectul bb. Pe langa asta m-am apucat de citit, mult chiar foarte mult. Bag o carte in 2-3 zile din biblioteca Adevarul ca na daca tot le-am luat macar sa le citesc sa nu se astearna praful degeaba
. Iubire o zi da una ba si minunea s-a intamplat. Oricum eu din momentul in care ne-am apucat parca am stiut ca in vara aceasta raman. Stiam eu.
A si sa nu-ti spun de cate cicluri anovulatorii am avut si chisturi de a tb sa fac 1 luna stimulare (foliculul crestea in 2 zile mult prea mult si pe cand mergeam la monitorizare era deja chist) 1 luna AC. Perioade de deprimare dar acum au trecut. Nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte. Acum ii multumesc lui Doamne Doamne ca a facut aceasta minune pt. noi si stiu sigur ca o sa fie bine ![]()
V-am
si aveti grija de voi.
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica
4+
cos_minutza spune:
Anamira super faina semnatura
Tot asa inainte pana la 40

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
gabyv spune:
si eu iau acid folic, medicul mi-a zis ca trebuie luat si inainte de sarcina, pt ca se face o rezerva pe care corpul o stocheaza timp de 6 luni 
oricum nu are ce sa strice ![]()
pupici si noapte buna 
Karis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina karis, bine ai venit! pupicei de molipsire de la mine ![]() ![]() ![]() ![]() !nike ![]() +32 sapt |
Multumesc mult.
Karis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
Karis bine ai venit la noi la aspirante, speram ca bb2 sa nu se lase la fel de mult asteptat ca bb1 daca vrei sa vorbesti despre tine si cum ai asteptat pe bb1 noi citim cu mare placere. orice fel de probleme ai poti sa intrebi si daca putem te ajutam cu mare drag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Multumesc mult. Sunteti toate foarte dragute si abia astept sa va cunosc.
cos_minutza spune:
Neatza![]()
Poftiti la o cafelutza 
Gabi nu e rau sa iei acid folic inainte de sarcina,insa daca iei vreo 2 ani cu au luat unele fete fara folos... Rau nu are ce sa-ti faca sigur si din cate am citit surplusul se elimina prin urina asa ca poti sa-l iei linistita,mai ales daca ti l-a recomandat medicul
Karis 
O zi frumoasa si usoara!!!
la gasca!!!!
cos_minutza spune:
Fetelor unde sunteti?M-ati lasat singurica?
PaulaFrida spune:
Neatza
aici sunt eu
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 mesaj de la nike : "bebe s0a intors cu capu in jos, angajat pt nastere. col scurtat cu 0.5cm, repaus obligatoriu." acu vrea nu vrea tre sa stea la pat pana mai tarziu sa nu nasca ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+ 858 SMS PT COPII |
eram sigura ca s-a intors,daia i s-a lasat si burta.Dar acum cat are colul?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
858 SMS PENTRU COPII!

+32 sapt
sa fiu