Puiuti de Randunici 2008 (434)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
La multi ani, Ramo! Sa fii fericita si sanatoasa si curand sa vina si jobul de vis!! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
nicol_conte spune:

Doamne ajuta-L pe Siluan!

La multi ani sarbatoritelor de ieri si de azi Irina, si Ramo!

Va citesc din umbra dar nu am timp sa scriu, am vazut pozicile de pe mail cu delphinasii scumpi
, cu Tuchi la primarie -suntei toti niste frumosi si fericiti-"casa de Piatra!"
[b]Zoze ma bucur ca esti bine si ca te-a linistit dr minunata a lui Naty!
Ma duc sa ma culc ca nu stiu cand o apuca pe Antonia iar pandaliile....nu stiu ce are, dar de cateva nopti doarme ff agitata cam pana la 3-4 dimineata' ma duc la ea 10 ori pe noapte, nu ma suporta langa ea, nu ma lasa s-o ating, doar ma goneste si se matzaie pana adoarme iar...si tot asa vreo 3-4 ore...ce-o avea?o visa urat?
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, DRAGA MEA RAMO! SA FII FERICITA, SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
bubu05 spune:
La multi ani Ramo scumpa!
Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca visele!
'Neataaaa!
Nu prea mai pot zice nimic, am citit ce-a zis Simo si sunt cu lacrimi in ochi...ma rog si eu pt. Micul-mic, Doamne Ajuta-l!
Eu m-am trezit dis de dimineata, sunt imbracata, plec la aerobic in 10 minute si la 11 plec la serviciu, vin diseara la 9...
Apropo de rochii, eu vreau una alba-alba, am vazut la House of Art, era 1 mil, dar pana la genunghi si am ramas cu gandul la ea...ca si la aia la reduceri era atat...si...puii mei, cred ca o s-o iau...vad io ![]()
Naty, daca te hotarasti, iti sic la ce hotel am stat, una alta, am luat avionul nu pana in Amsterdam, pana la Charleroi, nu stiu cum se scrie
, ca era mai ieftin, cu blue sau cu wizz, nu mai stiu, si apoi un autobuz pana Bruxelles si apoi tren pana in Amsterdam, dar asa a fost traseul nostru atunci...
Hai ca plec 

tuchita spune:
neata!
pt toata lumea!
LA MULTI ANI, RAMO! SA FII SANATOASA SI IUBITA, SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE VISELE!
tuchita spune:
De Simo ce sa mai zic...decat ca ma rog sa fie bine pana la urma.
si ca ma oftic tare, tare ca nu s-a dus de mai demult in alta tara!
Naty, trebuie sa ne intalnim la o cafea, musai!
Delphin, multumesc mult!
Ieri ne-am luat frigider....cred ca il bagam in priza, lasam usa deschisa si ne imaginam ca stam la briza marii!
Nicoleta spune:
Neata!
Am dormit la lemnul, nici nu l-am auzit p pici care s-a strecurat intre noi si zice A ca asa s-a fatzait!!
Ma tot gandesc si eu la Micu si la Simo, sper sa aiba vesti bune azi si sa se termine cu bine cosmarul!
Tuchi, lasa ca este ok, sa vezi ce fain cand va veti muta in casa noua!
Stiti cumva unde gasesc preturile pentru biletele de tren din Ro si alte info suplimentare (as vrea sa stiu daca poti cumpara un bilet pana mai departe si sa faci un popas pe drum de 48 de ore). Multumesc.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!