Puiuti de Randunici 2008 (434)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ramo! Sa fii fericita si sanatoasa si tot ce iti doresti sa se implineasca!!!

Sper sa treaca cu bine Micu peste punctia aia!!!

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nico, pe cfr.ro.

Am uitat sa va povestesc ca m-am intalnit accidental cu Olga si sof.
Eu eram cam somnoroasa si cam picata din luna si cu Seb atarnat de gat, in schimb Olga e foarte frumoasa si burtoasa.
Sof serioasa cum o stiti...daca n-a bagat-o Seb in seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!!! craca!

La multi ani Ramo, sa fii fericita, implinita si sanatoasa. Un job de vis, o fratioara pentru Andru, si tot ce isi mai doreste inimioara ta!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

ruga] Doamne ai grija de Siluan! Ajuta-l sa se faca bine, lumineaza mintea doctorilor care il ingrijesc si alina-i parintii.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

LA MULTI ANI FERICITI RAMO!

Pt. trenuri:

http://www.mersultrenurilor.ro/

TUCHITA, MIMO sa fie cu noroc si sa aiba locuri!

LA mine e ora zece eu incep! Doamne ai grija de Siloua si de parintii lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

'neata

poate a mai dat careva cafeaua, insa dau si eu una speciala, azi implinesc 3 ani de casnicie cu randunoiul meu

clauclau e mai bine sa imi zica Daciana, pentru ca majoritatea prietenolor imi spun Clau si eu in virtutea acestui fapt am impresia ca se vorbeste cu mine . asa stiu sigur ca nu mai incurc borcanele.

mimo ne vorbim

oooooo ariel ce vesti aud dimineata asta hai Siluan, hai pui mic lupta. Doamne fa sa fie bine, sa scape micul de acest chin

eu sper din tot sufletul ca fiind acolo se poate salva, se poate incepe tratament, orice din timp, ca o sa aiba sanse va rog transmite-ti lui Simo ca orice are nevoie sa ne apeleze.

nicol au perioade si perioade. o sa treaca, mai rezista cateva nopti si o sa vezi ca o sa fie bine.

LA MULTI ANI, RAMO!

nicoleta preturile la bilete sunt pe siteul celor de la caile ferate: dai cautare ruta, alegi trenul dorit si apoi dai clik pe primul icon pe care il vezi in fata trenului( e un icon cu + si - si alte chestii) dai clicuri cu /fara rezervare si alte lucruri si apoi iti afiseaza pretul. pentru cealalta info ar trbeui sa suni la CFR la informatii si o sa te lumineze ei. multa bafta

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Siluan, Simo

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc mult de info. Claudia, am retinut linkul, ai putea sa-l stergi? S-a latit mult pagina.

Oare merge sa imi fac rezervari online? Adica chiar functioneaza? Sau...

Sper si eu ca Micu sa fie bine dupa punctie, sa isi revina repejor si medicii sa fie "pe faza".

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

nicoleta, la mine nu se latise pagina. ma bucur ca a fost de folos, gata e sters.

nu stiu daca merge sau nu...stiu insa ca se facut o campanie de plata pe internet pentru a preveni cozile de la casele de bilete intra putin pe site-ul lor si cauta numarul de la info, poate tanti de acolo o sa te lamuresca mai bine decat pot eu. ca pana acum nu am apelat la acest serviciu. merg rar cu trenul si cand merg am gara aproape de mine mie usor sa imi cumpar bilet.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

interventia lui siluan a fost amanata la 12. a aparut un caz f grav, o urgenta.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput