Puiuti de Randunici 2008 (434)
Raspunsuri - Pagina 14
mihatp spune:
am citit mesajele cand le-ati scris... n-am avut nicio putere sa zic nimic
am incredere in medici. iar faptul ca se misca lucrurile repede o vad ca pe un lucru bun
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lianam spune:
| Citat: |
"Nu sunt vesti bune. Ne-au internat. maine la 9 ii va face biopsie si daca vad ca sunt probleme cu caile biliare, il vor opera.Va rog sa va rugati pt el." |

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
Olgutzika spune:
Of 

! Daca asta au spus oamenii aia ca trebuie facut, inseamna ca trebuie facut. Ma rog pentru ei, sa treaca cu bine si peste asta!
Olga
24+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
delphin spune:
La loc comanda!
Of! Doamne-ajuta! Macar e pe maini bune!Sa speram ca e si cale de vindecare!
natynic spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!
M-a cam daramat mesajul lui Simo dar...vorba lui Delphin, la loc comanda! Ce e de facut sa dea Dumnezeu sa fie facut. Si bine...
Kya, multumesc pt link 
Bubule numai tu m-ai nimerit, eu trag spre Amsterdam cel mai mult, n-as zice nu nici la Roma; Londra e alt vechi vis al meu pe care acum, nu stiu de ce, l-as pune abia pe locul 3 dar pariez ca daca ii propun variantele randunoiului va lupta cu indarjire pt ea
, el e un inrait "fan British"-ORICE e British e bun
...
Zozelino, cred ca te-ai suparat dimineata ca am fost cam expeditiva la telefon...tocmai ii faceam ecografie uneia care tragea sa moara...si nici nu vroiam sa-ti spun asta si sa auda pacienta si cei din jur...dar vroiam si sa aud ce ai facut. STIAM ca o vei gasi minunata pe doctorita fara de care poate nici Iulia dar mai ales poate nici eu n-am fi fost in viata acum
. Esti pe maini bune si, cu prudenta si cu putin noroc, Maria se va naste chiar peste o luna si mai bine
. Vad ca nu mi-ai raspuns la tel dupa-masa...de fapt cred ca uitasesi glucoza acasa si de-aia n-ai vrut sa te vezi cu mine!![]()

Tuchi, despre mostenitorul randunoiului tau (ca acum e oficial randunoi, nu?
) cu mine ai avea ce povesti pe indelete, sa facem schimb de experienta. Nu-i deloc misie usoara si trebuie muuulta rabdare din partea ta dar pt omul tau conteaza F MULT sa va vada impreuna pe toti si atunci merita sa te straduiesti. Nu stiu cum e baiatul, nu stiu cu ce idei plantate in cap a venit de la mama lui...Baiatul meu vitreg m-a cunoscut bagandu-i-se in cap anterior ca-s a mai a draq scorpie de pe lume; el pe de alta parte e un copil cum as dori oricui de cuminte, bland si sensibil, f dornic sa discute, sa schimbe pareri cu adultii (lucur care mie imi pare ca-i lipseste acasa, fara a vrea sa fiu rea...). Si ne-am dat pe brazda unul cu altul f bine, eu neincercand insa nicio secunda sa preiau vreun rol de mama, nici in vacanta in momentele in care era numai in grija mea. Nu, am fost doar un soi de prietena mai mare pentru el...Dar nah, e delicat si sensibil subiectul...
revin...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
zozela spune:
Doamne-ajuta-l pe Micul nostru!! Eu cred cu tarie ca va fi bine!! Craca noastra-i ocrotita.Randunicile pot fi greu incercate,dar nu bruite!
Eu sunt acasa! Ne-am hotarat inca de dimineata sa ne intoarceam acasa azi.Nu asa de repede,dar dupa plimbareala am mers la verisoara-mea si-am mancat,iar dupa,am sunat acasa sa vad ce face Mih. Nu se culcase nici la ora aia
Cica bantuia prin casa cu rochia mea dupa el si spunea ca am plecat
Bineinteles ca ne-am suit in masina si-am plecat acasa!A fost cel mai lung drum pe care l-am facut in viata mea
Probabil ca a simtit agitatia din ultimul timp,lipsa mea cat am stat prin spital,ieri m-a vazut ca impachetez,aseara i-am spus ca o sa plec putin azi si ca poate va fi nevoie sa lipsesc iar cateva zile..Cred ca l-a cam cuprins panica,s-o fi simtit neglijat..Off
Mai,am vb cu dr sa despre intentia mea de a naste "impreuna" in Bucuresti si,in principiu,asa a ramas.Nu stia sigur,sigur cand o sa-si ia cateva zile libere,pt.ca are ceva programat pt.octombrie,dar cum dpn-ul meu e 25 oct.,cezariana ar vrea sa o facem cu 10 zile mai devreme..In principiu,a ramas stabilit.Sa vedem cum evoluez.La mine nu se mai pune problema de nastere naturala-never ever! Uterul mi-a fost operat in faza de travaliu avansat rau,era f.subtirel,a fost cusut aiurea..si de-aici cam toata nebunia..Plus ca mi-a zis si de hemoragia aia postcezariana,ca-i foarte rara si..problematica.Sa vedem cu ce m-o coase acum..
Deocamdata,trebuie sa tin uterul sub control cu nospa de 80mg,1tb/4h,progesteron 800mg/zi,uscosin sup/1/seara,scobutil 1*3/zi.Am primit si fier,vit.C,ac.fol.,magneB6,niste ovule pt.a tine eventualele infectii departe de vagin/col/membrane..si nu mai stiu,ca am o plasa plina.
Plimbarile pot dura oricat,numai sa ma simt eu bine si-fara sa urc scari/escaladez munti
,nu trebuie sa ridic nimic,etc.
Oricum,ideea e ca cei de aici,pe langa faptul ca au bagat spaima in mine,nu au instituit nici trat.corect,dozele corespunzatoare
Dopegytul nu trebuia sa fie intrerupt si mi-a zis sa-l iau in continuare,in functie de val.TA;mi-a rec.si un control cardio cu o monitorizare Holter,uroculturi si hlg lunar si..ne revedem pe 11 august,la ora 8!!
Eu as cam profita de 11 august asta
Daca tot bat drumul pana la Bucuresti,l-as cam lua si pe Mih,iar dupa control,am propus sa ne tinem de indicatoarele ce indruma calatorul spre A2

Olga,mi-am luat de la Next din Baneasa 2 perechi de blugi suuupercomozi si o bluza draguta foc
Oricum,eu sunt fascinata de pantaloni-atat de comozi

Mai am si-o scrisorica de faurit,dar sunt cotropita!!
Revin

zozela spune:
Ma crezi sau nu,glucoza o aveam in geanta!! O ditai punga de 500ml
Ce-ai ma-nu m-ai expediat deloc..Sau..eu nu am simtit,nu de alta,dar stiind ce implica munca in spital,incercam sa fiu si eu cat mai scurta si la obiect. Aoleu,vezi ca am uitat tel. in masina si se si descarca! Trebuie sa-l recuperez pt.ca maine Dan merge la serv. si pleaca cu masina in care mi-e si obectu'
Doctorita chiar e minunata! Imi place ca-i meticuloasa,asculta si da raspunsuri scurte,dar explicite. Cand m-a auzit cu nasterea naturala,mai sa pice de pe scaun! Atunci si-a dat drumul la vb.si mi-a explicat cam cum sta treaba cu nasterea prematura si metoda de nastere,unde considera ea ca s-a gresit tare si cam ce parere are despre traumatismul psihic ce mi-a fost provocat saptamanile astea..
Fug sa citesc povestea si revin
lianam spune:
La multi ani Ramonel!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si noroc si tot ce iti doresti sa se implineasca!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”