Puiuti de Randunici 2008 (434)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Kya, 200 si ceva erau si la Desingual...si erau scurte..parca nu ma lasa inima sa dau atatia bani pe o rochie, sincer...

La Sprider erau unele dragute, dar nu mi-au placut culorile... Mai caut...

Si sa va spun patania noastra cu debaraua. Vrem sa o spargem. Depunem actele la primarie pt Certificat de urbanism. A iesit azi, dupa o luna.. Si acum partea cea mai misto: trebuie nspe avize si proiecte, ca sa spargi 2 pereti de la o debara pe hol... Costa vreo 2000 de lei...Ne gandim, ne socotim.. debaraua ramane la locul ei, doar o reconditionam putin... Cum e posibil ca pt o debara de 200/80 doar documentatia sa coste si sa dureze atat????? Mi se pare o porcarie... Ok, nu zic sa o spargi fara aviz, dar atatea?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,LIANA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!

LA MULTI ANI,ROXANA!!!

zoze ma bucur pentru tine si Micuta regina..doamne ajuta sa fie bine pana la final...si sa respecti cu strictete tot ce ti-a zis dr

simo sper ca e totul bine..ma rog pentru voi in continuare

miha da, nici eu nu stiu cat o sa mai tina ploaia..randunoiul a zis sa ma calmez ca o sa ma imbolnavesc de atata stres dar pur si simplu m-am saturat acasa,vreau si eu sa am alta activitate,sa ma simt OM, implinit si fericit...

ioi adriuta nu-mi doresc sa ajung in invatamant,imi doresc un job dar cum nu-mi gasesc as accepta si invatamantul ,desi e ultima varianta..anul asta nu cred ca o sa pot intra,e tarziu,nu am dat titularizarea etc...in fine..cred ca v-am pisat prea mult la cap cu problema meadeja imi este rusine...sper sa se limpezeasca apele cat mai curand...

gudinde f frumoasa rochia movalinda...mersi pt incurajari

vali si eu imi doresc o rochicioara inflorata ,asa fal-fal ..dar scurta..am cautat prin Bucuresti dar nu prea am gasit,defapt am gasit unele dar cam scumpute si mi-am pus pofta in cui...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Gudinde, mi-a placut mult rochia...mai putin pretul.. Si cum o vreau pt zi: cumparaturi/ parc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai, sunteti de coma
Intai ca pana mai dimineata habar n-aveam unde, cand si cu cine sa ma duc la mare iar acum nu mai prididesc Doar ca august e maaaare si nu reusesc deloc sa ma "potrivesc cu vreuna dintre voi" vad Pentru ca week-endul asta eu plec la munte, e party si e demult stabilit, saptamana viitoare are Mimu ceva treaba si nu putem pleca, deci ce vroiam eu erau saptamanile 9-21 august . Din pacate, caci vad ca voi sunteti mai grabite
DAR daca iese treaba cu pensiunea gasita de Delphin ( pare a fi una dintre cele ochite de mine pe faleza, daca e chiar aia si mi se deschis portile taman din Africa , eu nu stiu ce sa mai zic ) ma inclin cu palaria pana la pamant si asa raman pana la loc comanda !
Valen, alege draga una de la Desingual si pune-o pe lista de cadouri de ziua ta Si daca renunti la debaraua aia, iti iei 10 rochii inflorate....ZECE ! Sa restabilim dom'le lista prioritatilor feminine
Daciana mii de scuze , cu ClauClau vorbeam iar tie am uitat sa-ti confirm ca VREAU sa ne intalnim, sigur ca vreau Te tin la curent atunci, mai aproape de plecare
Ramo pana la serviciu cu acte in regula, nu gasesti tu o meditatie ceva, un after school...in urbea ta, daca dai un anunt la ziar?Ai incercat? O traducere, o contabilitate primara...ceva? Ceva de-acasa, vreau sa spun!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata! De la 8 sunt plecata, am ajuns acum o ora... mi-am dus copilul la curs si apoi ne.am plimbat (eu, Cristina si Matei) prin Mariahilf... Am condus-o la aeroport, pana la Security...

Ne-am programat plecarea in Ro. :)

Mimo, pai eu iti arat ceva fain si tu scoti bata la mine???

De Simo cine ce stie?`Asa stau cu grija...

Va pup pe toate. Mi-am cumparat praf antiacarieni si ma duc sa il arunc pe saltele... Paaa...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello crenguta.

Valen, cred ca ai putea gasi in Mall Vitan rochite inflorate, lungi si la preturi bune.

Mimo, daca o fi sa plec pe undeva o sa fie o surpriza si pentru mine! Habar n-am...

Daciana, fetele mie-mi zic Clau si tie Claudia, eu asa am observat in toate mesajele. Dar Daciana e foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am primit sms de la simo. "Nu sunt vesti bune. Ne-au internat. maine la 9 ii va face biopsie si daca vad ca sunt probleme cu caile biliare, il vor opera.Va rog sa va rugati pt el."

DOAMNE, TE ROG AJUTA-L PE SILUAN!!! TE ROG, NU-L MAI LASA SA SE CHINUIE PE MICUL NOSTRU! E PREA MIC PENTRU ATAT DE MULT CHIN! TE ROG, DOAMNE, AJUTA-L SA SE FACA BINE!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

sms de la simo: "nu sunt vesti bune. ne-au internat, maine la 9 ii fac biopsie si daca vad ca sunt probleme cu caile biliare il opereaza. va rog sa va rugati pentru el".

oooffff, nu mai am cuvinte...
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, IRINA, SCUMPA MEA! LA MULTI ANI FERICITI! SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI SI .... ITI MULTUMESC CA TE-AM CUNOSCUT! ESTI UN OM ATAT DE SPECIAL!

LA MULTI ANI, ROXANA! SA FII FERICITA!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Of, Micul nostru mic! Sper sa fie bine, nici nu stiu ce sa zic mai mult de atat! Decat ca Doamne-Doamne este Mare si necunoscute sunt caile Lui! Sper din suflet sa aiba Siluan cei mai buni medici in preajma si sa se termine cu bine, sa se faca sanatos cat mai curand!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput