Puiuti de Randunici 2008 (434)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

gata treaba...plec la carrefour sa iau lapte si alte produse de haleala...singura cu masina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
De rasul curcilor....sa-mi gaseasca Delphin din fundul Africii pensiune la 2 mai!

Delphinas tot uit sa-ti spun ca ti-am vazut baietii frumosi!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mai eu sper sa aveti noroc. Fata care are casa se pare ca este si membra DC. Mai caut. Poate reusesc!

Kya si nu numai, merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

vad ca nu-mi raspunde nimeni la intrebarea mea.....

dar de asta ce ziceti: http://www.realitatea.net/pestele-dragon-a-facut-peste-20-de-victime-pe-litoralul-romanesc_725265.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Posesoarea linkului pus de Delphin este Muuh de pe DC, dati-i PM.

Revin!

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Vali, te urmez si eu dar nu inainte de a face un sondaj de opinie (deja visez la partea a doua a concediului, din sept):
-daca ar fi sa faceti un city break cu 2-3 nopti de cazare, in doi fara copil, intr-un oras mare, ce ati alege dintre Londra, Amsterdam si Roma?? (precizez ca nu l-am vazut pe niciunul, eu am o "tragere de ata" intre ele dar vreau sa vad ce ziceti si voi)
Bun, ramane evident sa-si dea ok-ul si husband-ul si pariu ca nu va fi usor
Noapte buna!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Roxana, fa cu Amira ce faci cu tine, adica WC-uri publice sau WC-ul din hotel. Eu asa as face, mai ales ca ea e deja bine antrenata si se poate "tine" pana ajungi cu ea undeva.

Tuchi, Dana din Venus e frumos rau, e plin de verdeata, e linistit, e in dreptul plajei unde e si hotelul meu, care e lata si apa putin adanca, ideala pentru pitici. Dar era cam scump pentru buzunarul nostru. Si astia au gresie pe jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca scriu si eu in ordinea lecturii: Mimo, vreau o rochie de zi, nimic spectaculos, doar COLORATA si lunga ..Si am intrat la Desingual, e aici in Sun Plaza, dar sunt prea scumpe pt bugetul meu... Bestiale, intr-adevar, dar scumpe...
La Zara nu am vazut nimic, iar celelalte nu sunt in mallul asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Roxana, fa cu Amira ce faci cu tine, adica WC-uri publice sau WC-ul din hotel. Eu asa as face, mai ales ca ea e deja bine antrenata si se poate "tine" pana ajungi cu ea undeva.

ms olgutzika, numai ca am uitat sa mentionez ca are oroare de toalete publice, nu face pur si simplu. eram la terasa si mi-a zis "mami pipi", am dus-o la toaleta si a inceput sa planga sa zica "nu, nu, la iarba mami!", asa ca a trebuit sa caut un copac pe marginea bulevardului unde sa faca fii-mea pishu. nici in toaleta de la hipermarchet nu a vrut sa faca, s-a tinut pana am ajuns la masina in parcare si a facut ... tot la iarba, pe un scuar asa ca... o sa ne reperati usor dupa olita galbena in forma de broscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vali, eu exact pe asta am probabt-o la Promod (in Baneasa). Cam scumpa in schimb - vreo 200 RON. Dar venea atat de bine... of...
http://www.promod.eu/dresses/printed-dresses/long-halter-neck-dress-red-print-R1200046540.html#
Vezi ca mai au si alte modele pe site.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput