Puiuti de Randunici 2008 (434)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
gata treaba...plec la carrefour sa iau lapte si alte produse de haleala...singura cu masina!![]()
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita De rasul curcilor....sa-mi gaseasca Delphin din fundul Africii pensiune la 2 mai! |

Delphinas tot uit sa-ti spun ca ti-am vazut baietii frumosi!

Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
delphin spune:
Mai eu sper sa aveti noroc. Fata care are casa se pare ca este si membra DC. Mai caut. Poate reusesc!
Kya si nu numai, merci mult!
amira_roxana spune:
vad ca nu-mi raspunde nimeni la intrebarea mea.....
dar de asta ce ziceti: http://www.realitatea.net/pestele-dragon-a-facut-peste-20-de-victime-pe-litoralul-romanesc_725265.html
Olgutzika spune:
Posesoarea linkului pus de Delphin este Muuh de pe DC, dati-i PM.
Revin!
Olga
24+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui natynic Vali, te urmez si eu dar nu inainte de a face un sondaj de opinie (deja visez la partea a doua a concediului, din sept -daca ar fi sa faceti un city break cu 2-3 nopti de cazare, in doi fara copil, intr-un oras mare, ce ati alege dintre Londra, Amsterdam si Roma?? (precizez ca nu l-am vazut pe niciunul, eu am o "tragere de ata" intre ele dar vreau sa vad ce ziceti si voi) Bun, ramane evident sa-si dea ok-ul si husband-ul si pariu ca nu va fi usor ![]() ![]() Noapte buna! ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler |
Londra
Olgutzika spune:
Roxana, fa cu Amira ce faci cu tine, adica WC-uri publice sau WC-ul din hotel. Eu asa as face, mai ales ca ea e deja bine antrenata si se poate "tine" pana ajungi cu ea undeva.
Tuchi, Dana din Venus e frumos rau, e plin de verdeata, e linistit, e in dreptul plajei unde e si hotelul meu, care e lata si apa putin adanca, ideala pentru pitici. Dar era cam scump pentru buzunarul nostru. Si astia au gresie pe jos 
Olga
24+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
VALENTINA C spune:
Hai ca scriu si eu in ordinea lecturii: Mimo, vreau o rochie de zi, nimic spectaculos, doar COLORATA si lunga ..Si am intrat la Desingual, e aici in Sun Plaza, dar sunt prea scumpe pt bugetul meu... Bestiale, intr-adevar, dar scumpe...
La Zara nu am vazut nimic, iar celelalte nu sunt in mallul asta..
amira_roxana spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Roxana, fa cu Amira ce faci cu tine, adica WC-uri publice sau WC-ul din hotel. Eu asa as face, mai ales ca ea e deja bine antrenata si se poate "tine" pana ajungi cu ea undeva. Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
ms olgutzika
, numai ca am uitat sa mentionez ca are oroare de toalete publice, nu face pur si simplu. eram la terasa si mi-a zis "mami pipi", am dus-o la toaleta si a inceput sa planga sa zica "nu, nu, la iarba mami!", asa ca a trebuit sa caut un copac pe marginea bulevardului unde sa faca fii-mea pishu
. nici in toaleta de la hipermarchet nu a vrut sa faca, s-a tinut pana am ajuns la masina in parcare si a facut ... tot la iarba, pe un scuar

Kya spune:
Vali, eu exact pe asta am probabt-o la Promod (in Baneasa). Cam scumpa in schimb - vreo 200 RON. Dar venea atat de bine... of...
http://www.promod.eu/dresses/printed-dresses/long-halter-neck-dress-red-print-R1200046540.html#
Vezi ca mai au si alte modele pe site.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica