Puiuti de Randunici 2008 (434)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

zoze, ma bucur ca bebelina-regina este bine si tu esti ok. hai ca imediat trece totul, incet incet...pupam burtica sa mai stea acolo regina

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

gata!

In primul rand ma bucur ca Zoze e bine!

Eu cu marea sunt cu fundul in doua luntre...as vrea si n-as vrea.
As vrea pentru ca imi place, de fapt ne place, n-as vrea pentru ca n-am bani, pentru ca cu 3 copii numai liniste n-o sa am si pentru ca nu stiu unde sa ma duc.
Am sunat la pensiuni la 2 mai de-am innebunit...cica sunt vesnic ocupati, cand aud ca suntem 5 cresc brusc pretul...preturi care de altfel sunt nesimtit de mari.
M-am uitat si la hoteluri, unde preturile sunt si mai mari insa iar nesimtit e faptul ca taxeaza copii destul de mult....

am primit ca si recomandari pt hotelul Dana din Venus si pt complexul Dunarea din Eforie Nord.

Mimo, studiaza si propune-mi...noi am pleca week-endul asta, de sambata de fapt ca vineri ies din garda....

Ce e nasol la noi e faptul ca printul mostenitor al randunoiului s-a trezit peste noapte oarecum cu 2 frati mai mici cu care trebuie sa imparta dragostea si atentia, si spatiul si baia si tot....lucru peste puterile lui de copil superalintat si cu ceva tulburari de comportament!( din punctul meu de vedere!)
atata m-am saturat sa il despart de Ilinca....ca nu pot sa va zic!

Are momente in care e capabil sa se joace frumos cu ei, insa la cea mai mica frustrare reactioneaza violent, verbal si fizic....
ar fi multe de povestit, de cand a venit in tara( locuieste in alta tara cu mama lui) duc o mare lupta cu mine, in incercarea de a fi intelegatoare, toleranta, diplomata ....

asa ca nu stiu daca merita sa bag cutitul la os ca sa merg la mare 3-4 zile cu ei ca sa ma enervez cu succes!

pe de alta parte parca tot as merge, ca mi-e dor de nisip, de apa, de miros....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

uite....mimo si tuchi nu vor sa se intalneasca si cu mine, claudia, ioana si giani la mare... vor decat ele doua...

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

roxana, au ele tainele lor

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

La mare s-ar putea sa fim si noi in weekendul 6-8 sau 13-15, cred. Randunoiul trebuie sa rezolve niste treburi in Constanta dupa debarcare, si ne lipim si noi. Ne vorbim, ne vedem

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

eu vreau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Clau voi ati abandonat marea? Sau ne faceti o surpriza?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

te referi la mine sau la clauclau

ok pentru a evita astfel de lucruri, ca de multe ori ma intreb oare la cine se refera si nu vreau sa fac pe nesi si sa nu raspund, crezand ca se refera la altcineva, referiti-va la mine ca si daciana si stiu eu cine sunt si cand se vorbeste de mine si cand trebuie sa ma bag in seama. va rog frumos

multumesc pentru intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Claudia ok, vorbim. Mai e pana atunci, oricum.

Mi-am adus aminte cu m-am intalnit cu Zoze anul trecut la mare. Ne-am sunat intr-o dupa-amiaza alo, buna! unde sunteti pe plaja? ok, ne vedem acolo Scurt si la obiect.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

tuchi e tare greu si sincer e greu sa pot sa iti spun vreo vorba buna sau cum sa faci. e vorba de educatia pe care a primit-o pana acum de la mama lui sau alte persoane. e vorba ca una e sa fi in vizita si alta sa stai cu alte cateva persoane sa te calci pe bataturi la orice ora. va ramane cu voi? sau va pleca inapoi la mami lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

TUCHITA, iti doresc curaj si multa diplomatie. La mare insa nu vei mai fii singura, va fii si randunoiul cu tine, care poate, va reusi sa regleze problema intr-un fel.

MIMO SI TUCHI, caut ceva pt. voi, la 2 mai dar undeva fain. Cel putin asa am auzit si childrens frendly.

asta e casa, astept un nr. de tel. Preturile corecte din ce stiu eu.

http://www.flickr.com/photos/mirunajovin/?saved=1

Mergi la inceput

kya asa si trebuie scurt si la obiect. insa daca ne nimerim mai multe in aceeasi perioada poate, poate ne vedem mai multe, chiar daca nu la plaja ci la o bere si o inghetata. oricum vb atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Delphin, casa arata super!

De rasul curcilor....sa-mi gaseasca Delphin din fundul Africii pensiune la 2 mai!

Cea mai mare dorinta a baiatului e sa ramana cu tatal lui....din pacate mama lui nu va fi niciodata de acord, desi acolo nu il controleaza si nu are o relatie buna cu el.

Cu toate conflictele dintre copii si toata agitatia, randunoiul e asa de fericit si linistit de cand e cu copilul lui....
Si eu as vrea sa ramana cu noi pentru ca sunt convinsa ca in timp ei vor sti sa se inteleaga ca fratii...

Mergi la inceput