Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)
Raspunsuri - Pagina 9
popbianca spune:
buna ziuaaaa!
la noi o naduseala cam greu de suportat....Luca doarme ...insa cam e timpul de masa asa ca se va trezi curand avand in vedere ca a mancat pe la 1,30 ...bunicii au plecat dupa Ana la gradi...ce surpriza pt. ea!...si probabil ca-i mai ofera ceva rasfat prin oras....
eladea,ank...cred ca eu sunt mai relaxata...nu neaparat copilul mai cuminte....dar si Luca e altfel decat Ana....ea a inceput sa doarma toata noaptea(deci sa nici nu mai planga in toiul noptii) pe cand avea 5 luni si noi, parintii, eram la ski....
imi dau lacrimi de emotie cand imi aduc aminte de Ana mea bebelus...asa a trecut timpul...
...si de multe ori cand ma gandesc la ea am sensatia aia in sani ca"se face lapte"
acum ies ca mai amun pic de treaba...la mine luna august e luna cadourilor...ma duc pe net sa vad ce gasesc...
Vasari spune:
Buna !
Am avut zile pline-pline la birou si acasa parca nu mai suport sa stau pe scaun, am niste picioare groaznic de umflate.:((
Incerc sa fac o poza elocventa cu burtica (mi se pare enorma, stiu ca am repet). :)
Alina cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
Vasari spune:
ta-na-nam
Ma scuzati ca nu eram aranjata, am zis ca daca nu fac poza acum nu o mai fac.:) Dar m-am imbracat cu cel mai mulat tricou.![]()
Alina cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
Vasari spune:
Eni, multumesc.:)
Adevarul e ca uitandu-ma acum la poza nu mai pare asa mare...
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
popbianca spune:
buna seara!
vasari...nu e deloc imensa...e draguta !!!luand in considerare si ce ascunde!
atat e si a mea si eu am nascut de aproape 3 luni...dar cred ca de la alaptat nu ma pot stapani sa nu mananc...incontinuu...
Ank83 spune:
Alina ...frumos burtoiul
...
Arati foarte bine... Ma bucur ca ai facut poza chiar si asa nearanjata
...Eu spre rusinea mea nu am prea facut poze in perioada sarcinii cu Cecilia
...acum imi pare rau ca nu am profitat de momentele alea chiar si cele in care eram ciufulici sa le imortalizez 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Vasari spune:
Multumesc.
Ank, eu din pacate la fel... singurele poze (vreo 3 la numar) din sarcina asta sunt facute de mine cu telefonul. E drept ca acum am fost si mult mai ocupata cu jobul, cu Maria, cu toate. Bine ca mergem la mare peste o saptamana, sigur vor ramane amintiri.:)
Ma gandeam la ce zicea Adina la odisee, ca ar fi vrut sa guste mai bine a doua sarcina... eu parca nici timp sa ma gandesc la asta nu am avut...:(
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Multumesc. ![]() Ank, eu din pacate la fel... singurele poze (vreo 3 la numar) din sarcina asta sunt facute de mine cu telefonul. E drept ca acum am fost si mult mai ocupata cu jobul, cu Maria, cu toate. Bine ca mergem la mare peste o saptamana, sigur vor ramane amintiri.:) Ma gandeam la ce zicea Adina la odisee, ca ar fi vrut sa guste mai bine a doua sarcina... eu parca nici timp sa ma gandesc la asta nu am avut...:( _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+ |
alina din pacate asa este ...nu ai atata timp de "gustat" a doua sarcina ... sunt multe pe capul nostru in momentele acelea ca nu ai timp sa constientizezi fiecare moment ..sa triesti fiecare miscare... Din pacate si primul anisor alaturi de bebe 2 nu e la fel de intens.. Te bucuri pt fiecare miscare a lui... pt fiecare zambet ...pt primii pasi... dar nu mai e ceva nou ca la prima nastere... Vei vedea toate astea... Nici atatea poze nu i-am facut Ceciliei ca lui Raul... desi imi e draga ca lumina ochilor... dar pur si simplu ..nu am mai fost atat de atenta la toate detaliile
...si mai zice lumea ca mzinul e cel rafatat

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici