Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)
Raspunsuri - Pagina 10
Ank83 spune:
...si completare.. in schimb te bucuri si cauti sa imortalizezi momentele care ii implica pe cei doi frati... si alea pentru ca e ceva nou la cea dea doua nastere...Te bucuri de fiecare pupic pe care si-l dau..si fiecare mangaiere...dar individual nu mai e la fel
..
Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi o a treia sarcina 

...Amatoarele care cobesc sa se abtina...
..si le anunt ca mi-a venit ciclu dupa ce a plecat tati 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 ...si completare.. in schimb te bucuri si cauti sa imortalizezi momentele care ii implica pe cei doi frati... si alea pentru ca e ceva nou la cea dea doua nastere...Te bucuri de fiecare pupic pe care si-l dau..si fiecare mangaiere...dar individual nu mai e la fel Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi o a treia sarcina ![]() ![]() ...Amatoarele care cobesc sa se abtina...![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Foarte adevarat, altele sunt acum noutatile. Cel mai mult m-am bucurat cand dupa ultima eco Maria si-a adus din nou aminte ca sunt insarcinata
, nu am vrut sa o responsabilizez in vreun fel, sa o bat la cap cu bb, etc, asa ca a uitat cateva luni de el. A impresionat-o cat de bine i se vedea fata, m-a intrebat de ce are ochii inchisi, iar intr-una din serile urmatoare incerca sa-l gadile prin burtica mea. A fost f incantata ca radeam si am gadilat-o si eu din partea lui bb, ii facea mereu semne prin burtica sa vada cum reactioneaza... imbratisarile "in 3"... cam astea sunt bucuriile mele mari acum.Cand o sa vin de la spital o sa-l rog pe tati sa o tina pe bb, sa vada ca am mainile din nou pentru ea, nu numai pentru surioara mica.
Si eu tot 2 copii vreau, fiecare pentru cate o mana.:) Intotdeauna m-am vazut mama de doi copii, cred ca e in codul meu genetic. Stiu persoane care vor doar unul sau vor 3. Dintotdeauna.
Weekend placut tuturor!
PS Am fost sa fac niste cumparaturi, si am vazut o inghetata de Lapte de pasare de la Napoca, la casa am aflat ca asta se da gratis la alta la alegere, asa ca m-am facut cu 2 cutii de inghetata si probabil cu alte 2 kg.;;)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
bb_yasmi spune:
heelooo
alina esti o gravidutza superba!!!
burtik e minunata!!!
mah eu sunt cu totul altfel la a doua sarcina, nu ma refer la simptome (care sunt total diferite) dar profit asa de tare si ma bucur de burtik care creste, de faptul ca sunt gravi. pretuiesc parca aceste momente si mai mult decat la prima sarcina, mai ales pt ca stiu ca e ultima....
ma gandesc in alt fel la alaptare, sper din suflet sa reusesc macar cateva luni.
in rest, nu stiu de ce, dar dupa fiecare efort depus (acum suntem cu apartamentul in santier, pe terminate) ma trezesc cu cate o scurgere rozalie-maronie....

mamica fericita de
2+ si
11 +
slimatei spune:

cu ce sa incep..ca am lipsit asa de mult timp..atatea noutati.. de recuperat nustiu daca am tot acest timp... mai incepusem eu odata acatistul si mi s-a sters mesajul sper sa mearga fara probleme de data asta...
sunt convinsa ca nu am prins toate informatiile desi tb sa recunosc ca am mai tras uneori cate un oki pe aici...![]()
hai ca-mi fac curaj...
ma bucur ca a revenit si roxana (RGE) sper sa vina bb2 asa cum va asteptati voi!
Lavinia felicitari mamico pt bebe2..recunosc ca am vazut pozicile cand ai postat dar nu am avut timp sa intru atunci..esti superba!..si ma bucur ca te'ai rasfatat in vacanta..lasa kilele mami ai vazut tu ca stii sa le dai inapoi ![]()
aaa.. si felicitari pt carnet!
alina (vasari) felicitari si tie mamico ..wow ce burtica frumusica
am mai prins asa din zbor informatii ..deocamdata macar sa va felicit mamicilor...
victo, sofurela, eladea popbianca
deja mamici x2 felicitari din toata inima!
sper sa va acomodati repede in noua formula, sa va vina usor si sa fiti sanatosi si fericiti!
nustiu daca am omis pe cineva sper sa nu va suparati...ma mai documentez intre timp
parca Ank asteapta bb3 ,nu? glumesc nu te supara, mami![]()
acum despre noi suntem bine ..stefi creste
slimatei spune:
ups am trimis mesajul..nevrand...
ziceam ca suntem bine, am fost in ro vreo 3 luni, dar v-am mai informat eu de asta... nu am fost de placere, a fost si bine, a fost si greu..dar ne'am adaptat situatiei ca nu aveam incotro... stefi intre timp s-a facut o adevarata domnisoara cu personalitate.. e ascultatoare de felul ei dar are si momente ei ...ca orice copilas de'altfel...cred..
in rest nustiu ce sa mai zic... da' mai revin ..sper mai des...
o sa pun niste fotografii daca veti vrea sa ne vedeti ..
a si ca noutate luptam si noi la bb2 ..mare "lupta"![]()

va pup si va urez zile senine!
RGE spune:
ALINA M-AI DAT PE SPATE..MAMA DACA ARATAM ASA LA 22 DE SAPTAMANI DE SARCINA MA LUAU ASTIA SA POZEZ IN PLAYBOI
..uite cum ma imbogateam..pei aia e burta de care sa te vaiti?!..glumesti..eu cred ca de la hormoni ti se trage![]()
..arati superb
RGE spune:
SLIMATEI ..mami te pup
..multumesc si iti urez si tie sa vina bb2 cat mai repede cu putinta.mult succes! Doamne ajuta!!
ANK ..pe mine m-a stresat mama foarte tare ca pentru bb 2 nu o sa mai simt ce am simtit pt bb1..eu zic ca nu este adevarat
..tu ce zici?..bine mama s-a si chinuit mult sa ma aibe si probabil din cauza asta....
VA PUPAM PE TOTI, SALUTATI LA TOATA LUMEA!!..v-as oferi si o inghetata rece dar s-au terminat stocurile ca a trecut ALINA VASARI si le-a luat pe toate

RGE spune:
LAVINIA..ai grija mama cu petele maronii ca nu sunt de joaca..baga niste utrogestan, ia niste no=spa, suna-l si pe medic neaparat poate mergi sa iti faca un control sau o eco..parerea mea
..si nu te agita chiar asa tare cu munca ...lasa-i pe altii![]()
Vasari spune:
Stefania, bine ai revenit ! Asteptam pozele.
Roxana, m-ai facut sa rad instantaneu.:)) Ne auzim la telefon, poate ne vedem maine seara la o inghetata din captura mea. Vine si Maria maine dimineata.
Lavi, parca suntem pe planete diferite.
Nu stiu cum ai atata timp sa te bucuri de burtica, pentru ca mie asta imi lipseste. Eu am atatea lucruri in cap de data asta ca zau uit ca sunt insarcinata de multe ori. Si asta in conditiile in care merg la servici doar 6 ore, nu 8... Sa vedem ce minuni face concediul. In schimb sunt mult mai impresionabila decat la prima sarcina, plang din te miri ce, sunt nostalgica... fara sa fiu suparata. Frumos mi se pare ca recunosc si interpretez altfel toate miscarile din burtica.
Ai mare grija cu efortul! Mai aveti multa treaba? Ia pe cineva sa te ajute neaparat!
Roxana, stiu ca nu esti ingrijorata ca nu-i vei iubi pe amandoi la fel, dar mai completez si eu: mama mea ne-a iubit pe amandoi la fel, desi unul baiat, deci abordarile erau putin diferite. Intotdeauna ne-a zis "va iubesc pe amandoi la fel", am gravat asta in amintire. Si cu mintea de acum, uitandu-ma in spate, nu vad nicio singura diferenta intre cat ne iubeste pe unul sau pe celalalt.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimatei nustiu daca am omis pe cineva sper sa nu va suparati...ma mai documentez intre timp acum despre noi suntem bine ..stefi creste |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici