Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Roxana... sentimentele fata de al doilea copil nu pot sa zic ca au scazut din intensitate...Am iubito pe cecilia din primul moment de parca simteam ca nu am aer...Si si acum incerc sa fac tot posibilul sa nu fac ceva mai mult pt unul si pt celalat nu.. Ideea e de momentele traite alaturi de bebe... nu mai ai acelasi timp sa te bucuri de fiecare gangurit parca... si trec mult mai repede momentele fiind intrerupt si de primul copil... care nu te prea lasa sa te bucuri cat ai vrea de cel de-al doilea copilas...din varii motive ..gelozie ... atentie ... un pisu ... vrea papa /... si tot asa ..etc

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ROXI, nu sunt pete. a fost ca un mucus pe hartie, usor rozaliu. scuze detaliile. utrogestan iau.

mie imi tot spuneau mamicile cu 2 bbei ca a doua sarcina nu te mai impresioneaza asa ca si prima, nu te "bucuri" ca si la prima.....eiiii....la mine este exact opusul, probabil profit la maxim tocmai pt ca e ultima.

alina cum sa n-am timp mami dc nu fac nimic????

stefi bine ai revenit si sa vina bb 2 cat mai repede!

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc fetelor de reprimire..
cu foto va trimit PM pt cine doreste sa ne vada...
va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

stef ff faine pozele!! mica stef e o frumoasa si o scumpa!!! iar tu ai slabit fffff mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

lavi multumim mult multumesc inca odata si la celelalte fete

chiar eram curioasa sa vad daca se remarca... 3 luni in ro si 15 kile in minus..ioi ce performanta..

lavi ai grija de tine si de bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Buna fetelor,
eu sunt o mamica de zmeurica de 2009 si voiam sa va intreb daca nu cumva are careva dintre voi de vanzare un scaunel de masa portabil de la Fisher Price, adica de asta: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Healthy-Care-Deluxe-Booster/dp/B001GQ2RWQ sau cel cu albastru.
M-ar mai interesa un carut sport, bun si convenabil, dati PM pls.
Multam fain si numai bine copilasilor!

Mergi la inceput

helloo

stef se vede fffff tare ca ai slabit!! felicitari!

fetele ce jocuri mai aveti/cumparati la copilasi??? iasmi se joaca zilnic cu puzzle si jocul de la quercetti. as vrea sa ii mai cumpar 2-3 jocuri dar nu stiu de care....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eu nu stiu ce sa zic, Maria se joaca doar cu noi, singura nu, decat daca e ceva nou de cercetat. La noi sunt cartile pe primul loc, ieri am luat Intoarcerea lui Arpagic, super hit a fost. Si cam tot ce tine de creatie: adica mereu carioci, culori, creioane noi. Cred ca daca le-as pune unele langa altele as acoperi o masa... Intr-o jumatate de ora intru in concediu de odihna si o sa ne jucam impreuna.:)) A, si ii mai plac jocurile de asociere, cele de care zicea si Roxxy. Dar tot impreuna ne jucam.
Alaltaieri am "scris" impreuna reteta de la o prajitura, adica am desenat 3 oua, un pachet de unt, faina, zahar si apoi am facut-o, cu tot felul de fructe. A fost tare incantata, desi la unele uitase ce a scris.;)
Mereu ne cere sa ne jucam cu plastilina... cam atat cred in casa.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

BB, iti recomand: ''Creionul fermecat - sa invatam animalele domestice''(de la Dtoys): sunt mai multe planse. Pe o plansa ai, de exemplu, gaina in prim-plan si un cotet, o casa etc si copilul trebuie sa puna creionul unde e corect si atunci se aude un fel de cantecel din creionul respectiv; alt joc ar fi Antonimele de la Dtoys; Magnetic-Forme Geometrice. Matei picteaza folosind tuburi de vopseluri. Pasiunea lui Matei sunt cartile. Zilnic ne cere sa-i citim Degetel si Scufita Rosie, Punguta cu doi bani, colectia de carti cu Andreea etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, am nevoie de incurajari, sfaturi, orice. Imi vine sa plang. Din cauza problemelor financiare (care incep sa se acutizeze de luna asta cand am luat indemnizatia mai mica cu 2 milioane) m-am hotarat acum 2 luni sa-mi caut un job (nu doresc sa revin la firma mea pt ca acolo situatia e tragica: restructurari etc). Mi-am trecut in cv un salariu destul de maricel (ca sa nu ma sune chiar oricine), fiind convinsa ca nu o sa ma caute mai nimeni. Ideea e ca nu as putea accepta orice fel de salariu pt ca va trebui s aplatesc o bona pt Maria. Am aplicat la multe firme dar nu m-a sunat nimeni pana acum 3 sapt. cand m-au contactat unii de la o firma destul de importanta in domeniul lor de activitate. Am trecut de primele 2 interviuri si teste iar azi am avut interviul final. Inca d ela primul interviu m-a simtit super bine la ei, am avut chimie cu firma. Simt ca m-au placut si ei f mult si, in plus, mi-au spus ca salariul solicitat de mine este si cel oferit de ei. Raspunsul mi-l vor da in vreo 4-5 zile, dar simt ca va fi pozitiv. Ar trebui sa incep la 1 septembrie.
Imi vine sa plang ca nu voi mai sta eu cu piticii mei, ca voi rata atatea momente frumoasa (cum ar fi primii pasi ai Mariei). Parca nu eram pregatita sa-mi gasesc job atat de rapid, si un job asa de bun (nu mai spun ca fac doar 15 minute de acasa pana la sediul firmei). Imi dau seama ca daca refuz greu ma voi mai intalni cu asemenea oferta. Simt ca ii tradez pe astia mici si mai ales pe Maria. Nu ne mai descurcam deloc financiar, nu ne-am permis nici macar 2 zile la mare. Voi ce ati face in locul meu?
Simt ca-mi plange sufletul in mine.

Mergi la inceput