Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Stie cineva vreun magazin unde se vand produse AZIZ BEBE?..eu i-am cumparat lui Ionut o paturica cand eram insarcinata de la un targ Baby expo si nu doarme fara ea..ne caram cu ea in masina, la munte, la mare, la bunici , etc..saraca a ajuns rau de tot de la atata spalat.."pitichei" asa ii spune fi'miu ca nu poate pronunta paturica..i-am cumparat de la alte firme, aceeasi culoare poate reusim sa-l pacalim si i-am lasat una la bunici, alta in masina, dar nu le suporta, le arunca..l-am testat si in somn daca i-o schimb ca doarme cu ea in brate nu se inveleste, imediat o cauta cu mana si o da pe cealalta pe care i-o schimb la o parte..asa ca dragi nurori aveti de furca cu fi'miu ca el fara paturica nu se insoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Roxana, e un magazin Aziz la Crangasi, chiar langa Mega Image (piata). Se vede din statia de tramvai.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 21+

Mergi la inceput

Da, super nu stiam, multumesc..o sa trec sigur pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

d-aci...din mormane de jucarii, haine, scutece....nu mai au loc in camera copiilor...le-am mai pus jucarii in bucatarie si in sufra....
Ana e tot la gradi....in sfarsit fata mea ramane la gradi linistita(pana acum facea nazuri cand plecam eu)...ii spun ...gata,am plecat...si ea ...da-mi pusic...si pana chiar plec mai cere de 3 ori pupici ...dar asta nu conteaza!
astalalt,Praslea, doarme barbateste....de la 23 la 8 dimineata...mananca pe la 9 si se mai trezeste pe la 12....e un cumintel ...pe el pot sa-l las si juma de ora pe salteluta ... Ana nu statea nici 10 min singura...
Ank...super ..2 luni la Londra!
a inceput sa caraie....am iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

d-aci...din mormane de jucarii, haine, scutece....nu mai au loc in camera copiilor...le-am mai pus jucarii in bucatarie si in sufra....
Ana e tot la gradi....in sfarsit fata mea ramane la gradi linistita(pana acum facea nazuri cand plecam eu)...ii spun ...gata,am plecat...si ea ...da-mi pusic...si pana chiar plec mai cere de 3 ori pupici ...dar asta nu conteaza!
astalalt,Praslea, doarme barbateste....de la 23 la 8 dimineata...mananca pe la 9 si se mai trezeste pe la 12....e un cumintel ...pe el pot sa-l las si juma de ora pe salteluta ... Ana nu statea nici 10 min singura...
Ank...super ..2 luni la Londra!
a inceput sa caraie....am iesit

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si Luca-Dimitri(17.05.2010)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Bianca ma bucur ca e mai cumintel Luca... ...si eu il puteam lasa pe Raul linistit pe jos sau oriunde cand era mic mic... dar pe buclucasa asta.. o lasam pe covor in mijlocul camerei si intr-un minut o auzeam plangand ca era ba cu capul ajunsa sub pat si se impacineta ca nu mai poate iesi ... ba nu mai avea loc sa se taraie pe spate de mobila..si tot timpul avea ceva de comentat

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare gagici!

bianca, ce bine ca e cumintel...asa e si Filip...cred ca e compensarea naturii... daca primul copil a fost cum a fost, al doilea musai sa fie mai cuminte...altfel o iei razna... la Ank nu se aplica regula, la ea e invers...

Ank, am ras la descrierea ta... parca o si vedeam pe Sesi...

fetelor, restul pe unde umblati?

eu imi caut in disperare rochie de botez, in mall doar chestii naspa am vazut, nimic pe gustul meu...s-a intors lumea(a se citi moda) cu fundu' in sus... dar mai am vreme...in ultima instanta ma duc tot cu rochita cu care am fost la botezul lui Eric...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
am revenit si noi din concediu
pe Iulia am lasat-o la mama sa dorm si eu o noapte mai bine
am citit putin sa vad ce mai faceti...vad ca bebelusii sunt cumintei...
BB felicitari!
nu am citit nimic despre Victo si nu am timp sa o iau din urma...sunt bine sanatosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

O seara buna fetelor...
Am intrat si eu sa vad ce miscare mai e pe aici... si cam liniste...
Ma duc si eu la somn... ca ai mei au adormit bustean dupa un maraton pe topogan... sau pe tubul acela in spirala... de abea i-am adus acasa... ...Cecilia se da si pe burta si cu capul inainte si in sus... ca ma amuzam de numa cand o vedeam iesind...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

IMPORTANT! Diseara, de la ora 20:00, George va fi in direct la emisiunea lui Dan Diaconescu, pe OTV. Se va organiza si un teledon, asa ca simtiti-va liberi sa donati!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Dumnezeule mare, si cand te gandesti ca el ar fi unul dintre cazurile cele mai fericite tocmai pentru ca are norocul de a i se face publicitate!Dumnezeu sa-l ajute si pe el si pe parinti!

Mergi la inceput