Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)
Raspunsuri - Pagina 8
RGE spune:
Stie cineva vreun magazin unde se vand produse AZIZ BEBE?..eu i-am cumparat lui Ionut o paturica cand eram insarcinata de la un targ Baby expo si nu doarme fara ea..ne caram cu ea in masina, la munte, la mare, la bunici , etc..saraca a ajuns rau de tot de la atata spalat.."pitichei" asa ii spune fi'miu ca nu poate pronunta paturica..i-am cumparat de la alte firme, aceeasi culoare poate reusim sa-l pacalim si i-am lasat una la bunici, alta in masina, dar nu le suporta, le arunca..l-am testat si in somn daca i-o schimb ca doarme cu ea in brate nu se inveleste, imediat o cauta cu mana si o da pe cealalta pe care i-o schimb la o parte![]()
..asa ca dragi nurori aveti de furca cu fi'miu ca el fara paturica nu se insoara
Vasari spune:
Roxana, e un magazin Aziz la Crangasi, chiar langa Mega Image (piata). Se vede din statia de tramvai.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 21+
popbianca spune:

d-aci...din mormane de jucarii, haine, scutece....nu mai au loc in camera copiilor...le-am mai pus jucarii in bucatarie si in sufra....
Ana e tot la gradi....in sfarsit fata mea ramane la gradi linistita(pana acum facea nazuri cand plecam eu)...ii spun ...gata,am plecat...si ea ...da-mi pusic...si pana chiar plec mai cere de 3 ori pupici ...dar asta nu conteaza!
astalalt,Praslea, doarme barbateste....de la 23 la 8 dimineata...mananca pe la 9 si se mai trezeste pe la 12....e un cumintel ...pe el pot sa-l las si juma de ora pe salteluta ... Ana nu statea nici 10 min singura...
Ank...super ..2 luni la Londra!
a inceput sa caraie....am iesit
Ank83 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui popbianca![]() ![]() d-aci...din mormane de jucarii, haine, scutece....nu mai au loc in camera copiilor...le-am mai pus jucarii in bucatarie si in sufra.... Ana e tot la gradi....in sfarsit fata mea ramane la gradi linistita(pana acum facea nazuri cand plecam eu)...ii spun ...gata,am plecat...si ea ...da-mi pusic...si pana chiar plec mai cere de 3 ori pupici ...dar asta nu conteaza! astalalt,Praslea, doarme barbateste....de la 23 la 8 dimineata...mananca pe la 9 si se mai trezeste pe la 12....e un cumintel ...pe el pot sa-l las si juma de ora pe salteluta ... Ana nu statea nici 10 min singura... Ank...super ..2 luni la Londra! a inceput sa caraie....am iesit mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si Luca-Dimitri(17.05.2010)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Bianca ma bucur ca e mai cumintel Luca...

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
eladea2005 spune:
salutare gagici!
bianca, ce bine ca e cumintel...asa e si Filip...
cred ca e compensarea naturii...
daca primul copil a fost cum a fost, al doilea musai sa fie mai cuminte...altfel o iei razna...
la Ank nu se aplica regula, la ea e invers...![]()
Ank, am ras la descrierea ta...
parca o si vedeam pe Sesi...![]()
fetelor, restul pe unde umblati?![]()
eu imi caut in disperare rochie de botez, in mall doar chestii naspa am vazut, nimic pe gustul meu...s-a intors lumea(a se citi moda) cu fundu' in sus...
dar mai am vreme...in ultima instanta ma duc tot cu rochita cu care am fost la botezul lui Eric...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
g24hit spune:
hello
am revenit si noi din concediu
pe Iulia am lasat-o la mama sa dorm si eu o noapte mai bine
am citit putin sa vad ce mai faceti...vad ca bebelusii sunt cumintei...
BB felicitari!
nu am citit nimic despre Victo si nu am timp sa o iau din urma...sunt bine sanatosi?
Ank83 spune:
O seara buna fetelor...
Am intrat si eu sa vad ce miscare mai e pe aici... si cam liniste...
Ma duc si eu la somn... ca ai mei au adormit bustean dupa un maraton pe topogan... sau pe tubul acela in spirala... de abea i-am adus acasa...
...Cecilia se da si pe burta si cu capul inainte si in sus... ca ma amuzam de numa cand o vedeam iesind... ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
IMPORTANT! Diseara, de la ora 20:00, George va fi in direct la emisiunea lui Dan Diaconescu, pe OTV. Se va organiza si un teledon, asa ca simtiti-va liberi sa donati!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
RGE spune:
Dumnezeule mare, si cand te gandesti ca el ar fi unul dintre cazurile cele mai fericite tocmai pentru ca are norocul de a i se face publicitate!Dumnezeu sa-l ajute si pe el si pe parinti!