Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LAVINIA, ALINA..va multumesc pentru sustinere..sa-mi tineti pumnii ..poate, poate cine stie vrea Doamne Doamne sa se prinda ..oricum AC nu mai iau de cateva luni.
Lavinia sa stii ca o sa ma gandesc si la varianta ta..poate merge

Mergi la inceput

ANK nici chiar asa...doi sunt suficienti pentru mine..sotul tau are asa multi frati acasa de vroia 5?

Mergi la inceput

ALINA ajuta-ma si pe mine poate descoperi tu pe unde e povestea nasterii mele..sar'na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui RGE

ALINA ajuta-ma si pe mine poate descoperi tu pe unde e povestea nasterii mele..sar'na

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.."

Roxana, am citit la capitole... pana au facut copiii o luna-doua, ca nu m-am mai putut opri. :))
Am gasit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110446&whichpage=15

Dar mi-a prins bine lectura asta, ca am o stare asa aiurea... mi-a dat dr si pt maine concediu medical, nu stiu de ce sunt asa sensibila si expusa la a doua sarcina.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

RGE sotul meu mai are 2 frati ...deci sunt 3 doar ... dar nu stiu ce e cu 5 asta in capul lui... sa fie numar mai rotund

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Am vb cu tata si ne-a zis ca prefera sa mergem noi la el din noiembrie pana in ianuarie ... decat sa vina el de sarbatorile de iarna... Yupiii 2 luni de stat la Londra cu tata ...sper doar sa se mute cat mai repede intr-un spatiu mai maricel

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Roxana, am citit la capitole... pana au facut copiii o luna-doua, ca nu m-am mai putut opri. :))
Am gasit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110446&whichpage=15

Dar mi-a prins bine lectura asta, ca am o stare asa aiurea... mi-a dat dr si pt maine concediu medical, nu stiu de ce sunt asa sensibila si expusa la a doua sarcina.

referitor la gradinita..iti e frica sa nu fie expusa Maria si la mai multi microbi si sa itti dea tie sau bebelusei?

Sper sa fii bine si sa te inveselesti...ca o stare buna de spirit atrage dupa ea... si o stare de bine fizica ...asta cred ca stii deja.. dar sa zic si eu ceva

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!
Poftiti la cafeluta!!!

Gata concediul...am fost la mare,la Mamaia.A fost frumos.Dar Bea nu stiu ce a avut.Atata afost de maraita.Nu a mancat mai deloc.Ii trebuia numai in brate...si vroia sa iasa afara numai cu bibi,cu sacul de dormit si in pijama...Am fost si cu bunicii si cu fratele si cumnata.Poate de aceea a fost asa,s-a cam rasfatat.
In rest a fost totul f frumos.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, am tras de mine azi sa fac ceva curatenie, m-am jucat ceva pe calculator si parca sunt mai ok cu moralul. Multumesc.
Legat de gradi, da, mi-e teama cu un bebelus mic sa o dau pe M la gradinita. La varsta asta orice e grav pt el.

Laura, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

multumesc Alina

Mergi la inceput