Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)
Raspunsuri - Pagina 6
RGE spune:
..am uitat ca nu mai stii de gluma in perioada asta..oricum tot frumoasa o sa fii stai linistita..sa fiti sanatosi si tu si bebe , sa duci sarcina la termen fara probleme si sa ai parte de 2 copii minunati si sanatosi..pupici pe burtici...mai vorbim

Ank83 spune:
BB ...felicitari pt carnet... Si eu tot vreau sa ma apuc de scoala ...dar nu ma atrage deloc
asa ca te inteleg ca nu iti place
... la cat e de inebunit sotul dupa masini pe atat de indiferenta sunt eu ![]()
RGE ... tu nu ai in plan bb 2?? Poate ar vrea si ionut o surioara sau un fratior??!!! ![]()
![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi e ok sarcina. am o burtik cum aveam in luna a 5-a la iasmi...![]() ![]() uitati ce bb frumos am in burtik: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/teste%20bebe%202%20ziua%2026/?action=view¤t=10sapt2.jpg mamica fericita de 2+ si 10 |
ce clar se vede!!!
... Sa creasca el mare si rotofei ..sa fie voinic si sa se nasca sanatos Nah ...cum vorbesc zici ca e baietoi 100%
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Astazi am avut parte de prima reactie vioenta a lui Raul asupra unei fetite pentru ca a impinso pe Cecilia... Cand l-am intrebat de ce a lovit fetita ..a zis clar ..motivul... pentru ca a lovit-o pe sora-sa ..el ia dat NANANA
... Tre sa recunosc ca am fost mandra ca totusi a aparat-o ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
neata 
ank, sa stii ca placerea de a conduce incepe sa vina
dar acum imi e greu ca am invatat pe o masina mica si a noastra e cam mare...
oricum astept sa imi vina saptamana a asta carnetul apoi pot incerca mai bine prin oras.
sa stii ca e fetita nu e baietoi ![]()
simt eu...![]()
![]()
mamica fericita de
2+ si
10
RGE spune:
ANK daca era dupa mine probabil mai aveam inca doi...barbatii astia sunt cu probleme la cap

Vasari spune:
Roxxy, la multi ani fericiti in 4!!
Roxana, hai ca se poate.![]()

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 21+
bb_yasmi spune:
ROXXY LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!!!!

alina asa scurt??
roxana, nici al meu nu prea vroia pana am intors si eu placa, spunandu-i ca nu mai vreau ....
sa vezi ce repede s a razgandit....
la mine au revenit greturile....nu asa intense dar sunt...
la iasmi de la 8 sapt nu am mai avut...
mamica fericita de
2+ si
10
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RGE ANK daca era dupa mine probabil mai aveam inca doi...barbatii astia sunt cu probleme la cap ![]() ![]() ------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.." |
lasa ca stiu "altul" de la mine din "ograda" care vroia 5 la un moment dat

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici

GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)