Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..si prin Bucuresti..ca sa ne incuiem in casa...am glumit, felicitari mami..asteptam masina nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

bianca, alina, cuscra rox, andreea multumesc de felicitari!!

roxana, masina era in plan, dar acum cu sarcina si cu statul acasa o mai amanam putin ca nu e necesara. o voi folosi pe cea a sotzului ocazional deci nu imi place, e prea mare si cea pe care am invatat era micutza....

mamica fericita de 2+ si 10

Mergi la inceput

..e bine si asa..cu a sotului ca o sa ai mai multa nevoie de masina decat el..voi sunteti doi intr-unu plus Yasmi ..sunteti 3 (era sa zic fete..deci s-ar putea sa fie tot fata , iar el e singur

Mergi la inceput

cum te simti?..cum e sarcina?

Mergi la inceput

e ok sarcina. am o burtik cum aveam in luna a 5-a la iasmi...
uitati ce bb frumos am in burtik: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/teste%20bebe%202%20ziua%2026/?action=view¤t=10sapt2.jpg

Mergi la inceput

..woww...super ..in cautarea povestii despre nastere am mai citit pe la odisee..nu pot sa cred nici acum ca am trecut pe acolo...au trecut aproape 3 ani....cred ca au fost cele mai frumoase clipe din viata mea..alaturi de voi

Mergi la inceput

ce zice yasmi despre surior sau fratioara?..sau inca nu i-ati povestit ce urmeaza sa se intample?...ma bucur ca te simti bine inseamna ca va fii o sarcina destul de usoara daca pana acum nu ai avut probleme..

Mergi la inceput

alina de ce te-ai razgandit cu gradi?? cum de ai transferat-o la stat???

Mergi la inceput

roxana e incantata. imi tot spune sa pap si sa fac nani sa creasca bb mare, sa il poata dr scoate din burtik si sa se joace cu el...

Mergi la inceput

e..super atunci..pei baga nani mami nu sta..pune mana si mananca sa te faci mare..sa se faca bebe mare

Mergi la inceput