Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)
Raspunsuri - Pagina 4
popbianca spune:
felicitariiii!
ma pregatesc sa ies in oras...Ana doarme la socri...micul cred ca vine cu noi....i-am facut vaccinul..Dr imi zicea ca are vaccin cum i-am facut Anei de la stat...gratuit...plec ...cand ajung vad 2 seringi...ca ce chestie...pai stai ca nu-i asa...ca Infarixul e tot pe bani...asa ca mi-am intepat puiul de 2 ori...si-a plans cat n-a plans in 2 luni jumate !
popbianca spune:
sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau!sau sa ma considere o....
am citit mesajul...si ii doresc tot ce e mai bun in lumea asta piticotului....acolo medici stiu ce fac...am un caz aproape de mine...prieteni si colegi....treburile le rezolva insa la Linz...
Vasari spune:
Laura, am citit azi ca fetita Nanei e bine. Ma gandisem mereu la ele si azi am cautat-o. Oricum, am hotarat sa nu o mai dam pe Maria la gradi.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 21+
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca felicitariiii! ma pregatesc sa ies in oras...Ana doarme la socri...micul cred ca vine cu noi....i-am facut vaccinul..Dr imi zicea ca are vaccin cum i-am facut Anei de la stat...gratuit...plec ...cand ajung vad 2 seringi...ca ce chestie...pai stai ca nu-i asa...ca Infarixul e tot pe bani...asa ca mi-am intepat puiul de 2 ori...si-a plans cat n-a plans in 2 luni jumate ! mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si Luca-Dimitri(17.05.2010)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
de la stat ai gratuit doar 4 tulpini de vaccin(tetraxim)... si celalte doua se adauga ca sa ajungi la infanrix..

Stai linistita ... ca e bine.. doar ca te-a deranjat pe tine ca a fost intepat de 2 ori... si pe el ..in mod sigur ca fost imobilizat

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Laura, am citit azi ca fetita Nanei e bine. Ma gandisem mereu la ele si azi am cautat-o. Oricum, am hotarat sa nu o mai dam pe Maria la gradi. Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 21+ |
de ce??? ca eu nu stiu povestea? de ce te-ai hotarat sa nu o mai dai la gradi?
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Noapte buna dragele mele... cu bebeii cat mai cuminti ..si burtici care va lasa sa faceti nani..(unde e cazul) ... celorlalte...un weekend minunat.. ca la voi e mai usor
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
RGE spune:
ALINA s-a intamplat ceva, de ce nu o mai dati pe Maria la gradi?..stiam ca ai inscris-o deja.
Fetelor intrebare intrebatoare..ma ajutati si pe mine sa gasesc povestea nasterii?! sar'na

eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi heellooo AM REUSIT!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica fericita de 2+ si 10 |
felicitari soferito..
sa ma anunti cand vii prin Cluj...*********************************************************
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

2+ si
10