Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bunaaa!
ma duc sa o iau pe Ana...pe care o duc la tuns...e foarte incantata....
ancadragoman...sa inteleg ca ai ramas fara servici apoi ti-ai gasit unul si mai fain(sau bine platit)...excelent!succes la noul job!
wow victo...ce patanie cu Stefan al tau!faza nasoala!speram sa treaca repede!
tre sa fuuuuug!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pt mamicile cu 2 copii ma refeream. si noi am scapat de pampers de prin martie-aprilie. nu e vorba de accident, e facut cu intentie, ca era treaz si se juca cu jucariile in kkt :(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

victo la mine gelozie e si acum intre ei...desi raul nu stiu cate amintiri poate avea din perioada in care a fost singurel cu noi, ca cecilia a venit foarte repede..Si el mi-a facut de curand de 2 ori pe parchet ...ca a facut si sora-sa si i sa parut normal baiatului ... dar ne-am inteles repede ca nu e ok si acum vine si o si paraste pe cecilia daca face dinastea. ... Noi suntem la faza in care cecilia deja face la olita si caca si pisu ziua.... asta ..in momentele in care nu uita ... si aplaudam si ne pupam toti 3 cand face cate unul din ei la olita... chiar daca la raul e ceva normal...
Eventual... la mine merge faza de genul: daca cecilia face o prostie si trebuie sa o cert... completez la final cu ceva de genul".. Raul e cuminteeee si elll nu facee asa ...ca e mare si stie ca nu e voie..." , Si el se umfla in pene ..si asa functioneaza si o stimulez si pe ea.. E un fel de competitie intre ei de multe ori.. Si ma gandeam ca ...la tine desi Mihai e mic.. poti sa il lauzi pe Stefan lui Mihai ca uite cum face el pisu sau kk la olita ...si sa umfli laudele la maxim..poate merge ...cine stie ...ideea e sa il lauzi lui Mihai ..ca el cu Mihai e in competitie pt atentia ta

Edit:..a nu se intelege ca maltratez fata..ca asa fac si invers.. o laud si pe ea lui raul... dar tot asa il laud pe celalat fara al critica pe ... primul

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Roxana ma bucur pentru tine.
Ieri am fost la un interviu si se pare cam-am angajat ,la 15 sept incep lucru acolo si am salariu mai mare decat aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

stiam eu ca nu ma faci de ras... Vezi ce bine e ca ai crezut in faza cu sustul in fund ... Bravooo...
Fetelorr eu ma simt atat de optimista de la un timp desi daca imi privesc viata din afara lumea ma compatieste ca sunt mama de 2 copii asa mici si sotul e dincolo ...treaba lor ... dar eu ma simt atat de bine si de optimista si linistita sufleteste... incat daca aveti nevoie de vorbe frumoase ,... va ajut...
Sa nu interpretati ca ma laud ca eu ma simt bine si altele nuu...pur si simplu la greul care il duc... macar atat sa fac sa raman increzatoare si puterea de a merge mai departe vine de la sine

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

mersi mult,am vazut burtihanul...sigur este doar un bb?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Poze pitici

Mergi la inceput

aaa.... mi-am facut curaj si am mers singura cu piticii la strand... A fost o experienta cam obositoare ..in sensul ca au descoperit topoganul cu apa ... si a trebuit sa ii prind in bazin pe rand.. si atat de repede urcau scarile la topogan ca ma ingrozeam..nu mai aveam forta sa ii tin..
Dar ne-am descurcat pana la urma... fiecare cu colacul lui.. si uite asa ne-am bronzalit si noi la strand... Am sa ma mai duc probabil cat de curand .. daca va mai fi vreme

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara...
copii mei iar au adormit cam deodata!asa ca am golit caserola de inghetata si ma pun repejor in patut....sotul sforaie de mult!
ank...sa stii ca asa fac si eu cu ai mei....la noi functioneaza....laudele sau exemplele pozitive/negative sunt pe mancare..."vezi Luca a mancat si e satul si fericit...hai sa termini de mancat si tu...te vei simti mult mai bine!"...."mananci si tu ii dau si lui Luca si va fi liniste" "cine termina primul..." si-l tin pe micu la san pana termina ea de mancat...mama eroina...ma molipseste optimismul tau !
probleme cu olita nu am avut....
Ana mea toata ziua se spala pe maini, isi spala sosetele,batistute, periuta de dinti cu sapun,face mancare din orez, cafea din apa, inghetata din plastelina
wow bb...deja 13 saptamani...ce trece timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

woww ank da' ce curajoasa esti!!!

bia, ce frumos povestesti tu acolo@!!vroiam sa te intreb ce faci cu pompa de muls dupa ce nu mai ai nevoie? spuneai ca este electrica, nu?
daaa trece timpul.....

mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bia parca luca seamana leit cu tine, nu??? si seamana si cu ana...

mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Bianca ce imi place poza asta http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/LucaDimitri#5494509345309026258
Sa iti traiasca amandoi...

Poze pitici

Mergi la inceput

Asa... din capitolul ..lucru greu de facut in casa cu copii... intr-o zi a trebuit sa imi dau cu tifel un perete de la bucatarie ..cel din jurul mesei ....plin cu manute de mancare... si scris cu carioca ... Am facut toata treaba cand dormea cecilia... Si lui raul i-am dat o pensula normala si l-am lasat sa manjeasca putin peretele care urma a fi vopsit ...dupa 10 minute de pictat intens pe perete a plecat ca nu mai era interesant si m-a lasat in pace urmatoarele 3 ore cat a dormit sora-sa ... Si acum se lauda la cunoscuti ce mare zugrav e el...si cum mi-a "vosit" el peretele

Poze pitici

Mergi la inceput