Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ah, roxxy, clar ca e de la gelozie.nici nu ma gandeam la altceva. numai ca eu nu stiu acum ce sa mai fac..
si-a bagat jucariile in kk, le-a facut varza.ce-am putut si am avut chef am spalat, ce nu, la gunoi.
azi de 2 ori a facut kk..eu credeam ca numa sejoaca la el in camera..
apoi dupa ce s-a trezit a facut pisu in living.
noroc ca aici -nam parchet si sterg, dar in camera lui trebuie sa adun covorul(sa chem si un vecin sa ridice paturile-ca-s supraetajate, din lemn masiv, grele ca naiba..)

bai, da mai dureaza mult gelozia asta, ca m-am saturat de ea.
printre altele, la momentul nostru de seara ce credeti ca mi-a spus Stefan..ca sa mai fac si o fetita..si ca alta data nu mai face caca si pisu decat la olita...ioi..
de aia mi-e groaza caci cu somnul ncii acum nu stam grozav, dc incepem si cu kk ce naiba fac? ii pun scutecul inapoi?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy felicitari!!!

victo, da, noi am trecut si prin faza asta. dar am pus o pe seama faptului ca era destul de micuta 1 an si 6-7 luni. o luna a durat pana s a obisnuit cu olita. dar apoi nu am mai avut treaba. nu s a trezit nici macar o data sa faca lipsa mica noaptea.

adelaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ce faci?????

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pt mamicile cu 2 copii ma refeream. si noi am scapat de pampers de prin martie-aprilie. nu e vorba de accident, e facut cu intentie, ca era treaz si se juca cu jucariile in kkt :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pur si simplu incerca sa atraga atentia. Este f gelos. Nu-ti spun ca dupa ce trece gelozia incepe o perioada si mai nasoala din punctul meu de vedere, gelozia celui mic (mi se pare mult mai nasol de cand Maria a inceput sa fie geloasa), certurile non-stop pe jucarii. De fiecare data cand ma joc cu Matei, Maria vine si-si pune capul la mine in brate si face tot posibilul sa-l indeparteze. E tare greu, dar eu ma incurajez ca vor veni si vremurile alea cand ei se vor juca frumos impreuna iar eu voi sta relaxata in pat si voi citi un roman de dragoste .

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pt mamicile cu 2 copii ma refeream. si noi am scapat de pampers de prin martie-aprilie. nu e vorba de accident, e facut cu intentie, ca era treaz si se juca cu jucariile in kkt :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

nu apuc sa mai citesc din urma....programul e clar...dimineata pe la 9 se trezesc Ana si Luca....ii schimb...pe Ana in hainele de gradi...pe Luca cel putin de scutec....trecem pe la baie...apoi la bucatarie....de multe ori ii dau la Ana sa manance cu Luca la san...e mai nasol cand asta mica vrea sa plece de la masa..ca strig mai tare la ea si sa-l vezi pe asta micu ce ochi face....apoi tura-vura prin casa...ma imbrac si eu ...pe la 10,30-11 plecam la gradi toti trei..daca Luca nu adoarme in masina intra si el la gradi...apoi plecam in treaba noastra(despartirea de Ana cand mai buna cand mai rea)...ca n-am rezolvat inca cu indemnizatia (pai daca le aduc adeverinta ca-s cu impozitele la zi pt. ce mai vor si copii dupa ordinele de plata)deci misunam prin oras...apoi venim acas...mancam amandoi dormim nitel(daca nu avem de ajutat bunica care se streseaza cu compoturi , gemuri, bulioane, vinete, ardei de copt,de bagat la spalat ,de strans jucarii, de facut ordine , mancare(cel putin pt. mine personal) si plecam dupa Ana la gradi pe la ora 16... venim acas si-l asteptam pe tati sa mergem la ceilalti bunici, la baie, in parc, la spatii de joaca, la inghetata, la o portie de mici,la restaurant, pe malul Muresului,o balaceala in vanita in curte, o plimbare cu caruciorul prin cartier....intram la baie pe la 22...aici ordinea nu e stabilita....care e mai tare in gura...si apoi la culcare....rritualul Anei e perfect pus la punct...cam de 3 saptamani ii spun povestea cu capra si cu lupul pacalit de vulpe, apoi sa-i povestesc ce-am facut in ziua respectiva, apoi sa stau putin cu ea pe canapea, apoi o asez in pat, apoi doarme(poate mai cere apa/lapte)...apoi il pun la san pe Luca daca inca nu doarme...dar asta seara de ex i-am zis povestile Anei cu Luca la san...asa ca au adormit cam in acelasi timp...apoi ma duc sa mananc...apoi dau un clic pe mail, apoi in pat...sunt franta....sotul e vitregit de situatie....la cap asta mai trebuie sa lucrez si la vizitat DC
vineri am avut o zi destul de grea...copilita a trebuit anesteziata pt. desfacerea labiilor...efectiv interventia a durat 5 min..dar nu s-au organizat doctorii defel chiar daca a fost spital privat...au fost foarte draguti si amabili...dar nu au experienta cu copii...astfel incat mica mea nu a mancat nimic de la masa de joi seara pana vineri pe la 18...iar vineri intre 11 si 16,30 nu a avut voie sa bea nici apa...deci a fost crunt...sa-ti planga coplilul dupa apa......sa nu treaca nimeni prin asa ceva....seara a fost nasol pana a facut primul pisu dar peste noapte nu a avut deloc neplaceri...apoi sambata-duminica am fost plecati la o pensiune pt. un chef al unei finute de 1 anisor...apoi luni am fost la Szeged la o gineco care s-a mirat de interventie si a primit 2 creme una de preparat si Ovestin...cauze: 1. nu se secreta destul estrogen, 2. calea organisnului de a se vindeca in caz de zona iritata, 3. igiena locala necorespunzatoare
la controlul preanestezic , cand a vazut-o pediatra mi-a recomandat osteocare...dar i-am zis ca la Ana Ca este intotdeauna la lim max....dar a zis ca nu conteaza....ca se vede nu stiu ce la coaste (nu-mi vine cum ii zice)...cum se poate?
ce sa va mai zic....Ana il iubeste pe Luca ...nu se manifesta nici un fel de gelozie...il pupaceste toata ziua il intreaba tot felu'(daca vrea sa mearga cu ea, daca o lasa sa faca baie in vanita lui) ...ii pregateste mancaruri la bucataria ei...daca ma duc dupa ea la gradi si Luca nu e cu mine trebuie sa venim direct acas sa-l vada pe "buticu"=burticuta...Luca e din ce in ce mai zambaret si mai zgomotos ...e tare cumincior....caraie doar cand vrea papa sau ii este greu sa adoarma si atunci bineinteles mama e cea care-l plimba ... suporta voiniceste toate iesirile Anei...(care parca sunt mai putine si se declanseaza doar cand e obosita)
ma simt stapana pe situatie.......dar o sa vedem daca e chiar asa...ai mei pleaca 10 zile...oare cum o fi?!
wooow ce m-am intins....am plecat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana ma bucur pentru tine.
Ieri am fost la un interviu si se pare cam-am angajat ,la 15 sept incep lucru acolo si am salariu mai mare decat aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

anca felicitari!!!!!!!!

mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

mersi mult,am vazut burtihanul...sigur este doar un bb?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

ancooooooooooooo mai mult ca sigue e NUMAI UNUL!!

Mergi la inceput

alina tu ce mai faci??

Mergi la inceput