Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
na ca am venit si eu![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman na ca am venit si eu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |

mamica fericita de
2+ si
12+
bb_yasmi spune:
peste o saptamana incepe si buburuza mea gradinita....
noi iesim in parc!! e asa racoare si bine afara, e de trening...

poate mai apara cineva pana vin inapoi sa mai stam la o tacla.
mamica fericita de
2+ si
12+
RAMONELLA spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ramo, nu pot sa spun eu....o sa spuna ea cand vine. sa nu te superi cum stai cu proiectul bb2, ati inceput treaba??? ![]() mamica fericita de 2+ si 12+ |
Ahaaa...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
eladea2005 spune:
salutare!
Ancuto, imi pare rau de vesti...sper sa gasesti repede un job mai bun si mai convenabil din toate punctele de vedere...
Adela, vesti??? sper sa fie de bine...
noi nu suntem in plina forma, Eric cu muci si cu febra 38, asta micu are inca secretiile alea haraitoare, mai ales noaptea si cand ii dau sa pape...insa muci n-am ce scoate...neonato a zis ca asa e, pana isi va regla respiratia si pana se mai dezvolta caile respiratorii..asa ca ser, rabdare si tutun...![]()
eu cu tuse magareasca, raceala pe final..sper...si uite asa n-am nici un chef de pregatirile de botez, ca e de umblat si de cautat si cumparat...
Lavi, voi?
Ramo, cum stai?
unde sunt restul fetelor???????
va
si sper sa ne auzim doar cu vesti bune!
voi cu ce va mai laudati?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea imi pare rau ca sunteti bonlaviori 
Nu imi fac inca probleme,aici mai am 3 saptamani si intre timp am luat 2 lucrari in privat si o noua colaborare cu un structuris care da lucrari la greu
....deci orice sut in cur e un pas inainte
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
bb_yasmi spune:
andreea multa sanatate. noi suntem bine cu totii
mai o sapt si incepem gradi.....atunci voi fi mai relaxata....cateva luni..![]()
![]()
ai 2 flacai frumosi foc!!! 
ce sa mai zic....de cand l am vazut pe filip imi doresc baiat.....
m au topit pozele in care rade!!!
cum stai cu alaptatul?
mamica fericita de
2+ si
12+
Roxxy80 spune:
Salutare!!!
Fetelor, m-au acceptat
. De la 1 septembrie incep serviciul oficial. De ieri am inceput sa merg cate 3 ore zilnic la ei ca sa mi se predea totul. Tipa in locul careia vin va pleca din tara in scurt timp.
In continuare firma mi se pare super, oamenii de acolo zambesc mereu, sunt super relaxati si fac numai 20 de minute pana la ei (calculand de cand ies pe usa casei)
. Saptamana asta a fost Cristi in concediu si a stat in concediu. Fetelor, l-am gasit mereu super prost dispus. El chiar nu face fata singur la 2 copilasi (si credeti-ma ca e genul de barbat care face absolut orice in casa la fel ca si mine). NU i-a scos afara pt ca el nu se descurca sa iasa cu 2 copilasi mici afara
.Dar eu cum ma descurc? Offf...
Ancule, imi pare rau de situatia cu serviciul. sa stii ca este exact asa cum spui, un sut in fund un pas inainte.
Eladea, eu stiu cum e sa-ti ia bebele mucusori de la cel mare. Am patit-o cu Maria la 20 de zile, dar o faza f f usoara si de atunci de ''n'' ori. Nu rateaza nici un muc de la Matei.
Victo spune:
roxxy, felicitari pt job!
voi ati trecut prin faza facut kk si pisu in mijlocul casei? eu nu mai reusesc sa ies la liman cu Stefan nicicum.
oare Bianca ce mai face de nu da niciun semn de viata?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Noi nu am trecut prin faza respectiva, din fericire. Ma numar printre mamicile norocoase care, desi am scapat la 2 ani si 5 luni de pampers, nr accidentelor a fost doar de 3 (noaptea). Am scapt inclusiv de pampersul de noapte in doar o luna. Se trezeste noaptea si de doua ori si cere la olita. Accidentele au avut loc cand a fost excesiv de obosit.
Oricum la Stefan acum se pune clar si problema geloziei. O sa treceti prin mai multe etape de gelozie. Cunosc un baietel care scapase de pamper de un an de zile. In momentul in care a aparut fratiorul a inceput s afaca pipi pe el si zi si noapte. A fost tare greu pentru parinti.
| citat din mesajul lui Victo roxxy, felicitari pt job! voi ati trecut prin faza facut kk si pisu in mijlocul casei? eu nu mai reusesc sa ies la liman cu Stefan nicicum. oare Bianca ce mai face de nu da niciun semn de viata? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |