Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi anca felicitari!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() mamica fericita de 2+ si 13 s"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
felicitari Ancuto!!!!! esti tare...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman mersi mult,am vazut burtihanul...sigur este doar un bb? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
unde, unde? vreau sa vad si io..
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
salutare!
am nevoie de un sfat... cred ca Filip s-a captusit si e cu o usoara raceala...a lluat de la mine, cred...
tuseste f putin si de putine ori pe zi...asa scurt, de vreo 2 ori odata...
oare ce pot sa-i dau? abia luni ajung la medic...Plantusin e ok? sau aveti alte sugestii???
ii dau si oscillo, pt secretiile pe care le mai are in gat (astea inca le avem de la nastere, dar nu se aud tot timpul) si care nu prea iasa cu batista bebelusului...
Ankule, idei, solutii?![]()
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
softurela spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 salutare! am nevoie de un sfat... cred ca Filip s-a captusit si e cu o usoara raceala...a lluat de la mine, cred... tuseste f putin si de putine ori pe zi...asa scurt, de vreo 2 ori odata... oare ce pot sa-i dau? abia luni ajung la medic...Plantusin e ok? sau aveti alte sugestii??? ![]() |
Andreea era bine daca ajungeai la doctor, eu i-am facut aerosoli cu adrenalina si i-am dat Eurospal cand avea 3 saptamani.
Dar acum conteaza si caracterul tusei, a mea avea rinoadenoida, tusea din cauza secretiilor care se duceau in gat.
Nu stiu daca adrenalina a fost recomandata pentru diagnosticul asta sau preventiv pentru a nu ajunge la bronsiolita.
Ideea ca dupa 2 zile nu a mai tusit deloc deci oarecum i-a facut bine. Eurospalul nu i l-am dat pentru ca dupa prima doza s-a stricat la burtica.
Sanatate si poate reusesti sa ajungi la medic, e destul de mic Filip si conteaza 3 zile.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Ank83 spune:
andreea .eu nu ma bag la sfaturi la medicamente la copii asa mici
... pt ca la ei auzul secretiilor e foarte inselator si nu stii niciodata clar de unde vin..
.. Inca nu stiu foarte bine partea asta de pediatrie ..adica neonato... anul asta abea fac,... si ai mei nu prea au luat medicatie la vremea respectiva.. Iar aerosoli... nu stiu cat si cum sa iti spun sa pui... iar adrenalina doar la sfatul medicului 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
eladea2005 spune:
softurela, ank, mersi de sfaturi... ideea e ca nu are o tuse problematica, si f rar tuseste intr-o zi...si nu e cauzata de secretii, nu tuseste din cauza lor...o sun maine pe dr de fam iar si vedem ce zice...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
popbianca spune:
bb...ce fac cu pompa....acum nu mai fac nimic...Luca e pe san exclusiv...cred ca va fi destul de greu sa-l invat cu biberon...te gandesti ca vei vrea sa o folosesti?cu placere ti-o imprumut...nu zic de tot ca nu mi-s hotarata inca...![]()
![]()
..poate voi mai avea nevoie de ea...sau poate pana atunci imi voi cumpara model mai nou...
...apropo de povestit...acum situatia e tare faina...dar cine stie cum va evolua...![]()
Luca da, seamana mai mult cu mine...dar se vede ca sunt frati...
ank...merci...la fel si pt. tine...sa ne dea Al de Sus putere sa fim alaturi de copii nostri cat mai mult...
strategia a dat roade...
dar se putea intampla si invers...de-ti vopsea toata bucataria...
azi mergem la nunta...verisoara primara a sotului...Ana e un fel de miresuta(fara outfit-ul de rigoare)...are doar cos...volanase si fodre nuuu...la noapte ii va pazi o matusa...de obicei Luca doarme de pe la 11 pana pe la 9 dimineata...sper sa nu-mi faca figuri tocmai acum....
ma duc sa mananc , sa strang prin casa (ca vine soacra
)iar parintii mei au plecat in concediu...apoi la coafor cosmetica...
we placut tuturor!
bb_yasmi spune:
hello
bia distractie faina diseara!! eu ma gandeam ca poate vrei sa o vinzi.
mamica fericita de
2+ si
13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
Roxxy80 spune:
Mai BB, nu-mi vine sa cred ca deja esti in 13 saptamani. Ma bucur din suflet ca totul iti merge bine. Mor de curiozitate sa ne spui daca e burtica de baietel sau de fetita.
Ma uit la Maria mea si vad cum trece rapid de la bebelusie la stadiul copilas (nazdravan). Azi s-au jucat mult impreuna. Au sarit, s-au chitait, s-au pupat. A fost o zi relaxanta (mai sunt si zile din astea). De miercuri incepe activitatea bona. E prima data cand va intra un strain in intimitatea familiei noastre. Sper sa o iubeasca Maria si ea pe Maria. Prima senzatie cand am cunoscut-o pe bona a fost de bine, iar Maria i-a zambit din prima (desi ea nu este f sociabila cu nescunoscutii). Am emotii mari in suflet. Matei va sta o luna cu tata (il ia dimineata la el acasa si noi il luam inapoi dupa-amiaza). Nu stiu ce va fi in sufletelul lui. Imi vine sa plang. De la 1 oct va incepe gradi de stat. Educatoarea m-a sfatuit sa-l aduc in oct pt ca la inceput plang toti si prin oct se mai calmeaza spiritele. la serviciu am mers saptamana asta cate 3 ore pe zi. A fost Cristi in concediu si a stat cu piticii. Inca sunt uimita ce atmosfera placuta si cat respect sunt in acea companie. Sper sa nu ma insel. Ma voi ocupa de f multe situatii de HR si voi fi mereu in priza. regretul meu este ca nu voi mai face recrutare.Insa ma voi specializa pe evaluari si formare de personal.
Cred ca v-am facut capul patrat. Am baut un gin tonic si sunt cu chef de vorba
.
| citat din mesajul lui bb_yasmi hello bia distractie faina diseara!! eu ma gandeam ca poate vrei sa o vinzi. mamica fericita de 2+ si 13+"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
Ank83 spune:
Roxxy ma bucur ca esti multumita de noul loc de munca..
.. si ca au inceput cei mici sa te mai lase sa rasufli.. ![]()
Eu sunt uimita de cat de mult vorbeste cecilia... deja leaga bine cuvintele... Si asta.asa de la o zi la alta... Eu sunt mirata ..in comparatie cu Raul care a vorbit destul de tarziu ...dupa 2 ani... Si ea deja palavrageste toata ziua si imi si raspunde cand o cert
... iar Raul pe cat de greu a vorbit pe atat de mult vorbeste si el acum ...toata ziua taca taca taca taca... la patrat 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)