Bobocei de sept-oct 2008 (302)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Si Claudia explici lucrurile asa pe gustul meu. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Sigur ca am retineri in administrarea antibioticului si sunt aproape convinsa ca febra va trece numai cu antitermice, alte simptome inca nu are, nu stiu, insa, daca infectia s-ar putea complica fara sa imi dau seama si de asta ma tem. Oricum pana maine nu intra in discutie sa-i dau antibiotic, febra nu mai e atat de agresiva, abia acum a inceput din nou, dupa aproape 8 ore de la ultima doza de nurofen, i-am mai dat 6ml si l-am pus la somn. Stiu insa ca il doare gatul, mi-a transmis in mai multe feluri acest lucru, dar orice agravare s-ar reflecta in febra crescuta si persistenta, nu?
Imi cer scuze ca fac atata caz din asta, dar as vrea sa iau cea mai buna decizie si asta inseamna cat mai multe info, pentru mine

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Vaaaaai, Lala!!! Am ramas fara cuvinte citind! Bine ca a existat aceasta conjunctura favorabila interventiei tale!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am dat primul bocet zdravan ca-mi pleaca copilul la cresa luni!De abia m-am calmat...greu foarte greu.Simt ca mi se rupe sufletul.:(

cu K2 in 26s si mamica de K1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Am dat primul bocet zdravan ca-mi pleaca copilul la cresa luni!De abia m-am calmat...greu foarte greu.Simt ca mi se rupe sufletul.:(

cu K2 in 26s si mamica de K1

Curaj, mami, o sa fie bine! O sa se bucure ca e impreuna cu alti tovarasi de joaca, o sa fie incantata sa descopere lucruri noi, o sa .. zboare frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Lidia, nazdravanii mei sunt bine. Azi, insa, am avut o serie de ciocniri si conflicte cu cel mare. Nu mai stiu cum sa-l abordez... in ultima vreme e tare razvratit si obraznic
La servici am sa ma intorc din octombrie. M-am apucat de invatat. Mi-e o groaza...

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

Si al meu s-a facut cam "leutz" in ultima vreme. Adica am tot zis eu despre el ca parca nu are "vina de leu", dar se pare ca m-am inselat..incepe usor.. usor..sa se impuna ! E surprinzator ce schimbari aduc etapele astea de virsta!
La Izabella ma astept la orice..ca asa a fost de mica "cu personalitate", dar Stefan era cu totul alt copil ..pina acum citeva luni!
Dar ca orice etapa ..cred ca o sa treaca!

Cu invatatul ..stiu cum e..eu una simt ca am imbatrinit invatind! Sa ai spor si vointa!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lala, wow, am inmarmurit cind am citit prin ce ati trecut. Multa sanatate.
Babymom, imi pare bine sa te citesc din nou, mi-ai lipsit!
Nikole, mult curaj! E al naibii de greu, stiu! Dar o sa vezi ca totul o sa fie bine, poate mai greu la inceput, ca orice inceput de altfel. Elsa e de azi in vacanta, cresa se inchide 3 saptamini, insa noi o sa fim in vacanta 6 saptamini, ca sintem mai cu mot!!! Venim in Ro la inc lui septembrie, asa ca ne-am luat o vacanta mai lunga. Nu-mi vine sa cred ca Elsa a terminat primul ei an la cresa, imi amintesc cum a fost in august anul trecut cind incepeam pregatirile pentru cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

hello

Si eu la ceas de seara dupa ce am culcat bobocul

Nerantula multa sanatate lui Gruia!! Iti doresc sa iei cea mai buna decizie. Eu l-am tinut pe Radu, singura data in viata lui cand a avut febra mare -3 zile pe antitermice..alternativ...avea doar febra fara alt simptom..dupa 3 zile a cedat. Doctora mi-a zis clar daca persista mai mult de 3 zile fara alt simptom..atunci antibiotic...n-a fost nevoie la noi.

Legat de homeopate- la noi functioneaza de minune- clasicele pt. dinti de exemplu il calmeaza instant- azi era cam agitat de la ultimele masele - dupa 2 pastilute a dormit 4 ore.

Nicole Mult curaj mamico!!O sa fie bine .

Diana eu eram cafengioaica convinsa..2 cafele pe zi ..nu puteam sa respir dimineata fara cafea..cand am ramas insarcinata am trecut pe fara cofeina...pana acum 3 saptamani cand m-am hotarat brusc sa renunt..au urmat 2 zile de dureri de cap crunte. ..insa n-am mai pus gura pe cafea. Singura chestie nasola e ca nu mai rezist asa la oboseala..cam pic pe front in fiecare dupa-amiaza cu Radu la somnik

Lala cineva acolo sus va iubeste Multa sanatate!!

Mai ce e aia bicicleta fara pedale? Vreo poza ceva? Noi avem trici..trotineta am incercat..ii place..dar inca nu poate merge pe ea.

Si eu sunt in cautare de idei pt . cadoul de 2 ani. N-am raspuns la intrebare pentru ca deocamdata nu am idei..Radu are deja cam de toate.
Acum suntem in focuri sa-i facem camera..spart pereti pentru termopane, comandat mobila,varuit,..toate cele...de abia astept sa fie gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

ma uit ca proasta la un documentar despre cancer... si nu stiu ce sa cred

http://altamed.wordpress.com/cancer/

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
pentru bautoare si un ceai cald pentru cele care nu beau cafea

noi ieri am avut o zi tare frumoasa si plina! ne-am jucat cu Anda si "Ialuca"...care pana la urma s-au dus "acasa a ele, sa doama!"
a fost minunat sa-i vezi cum se apropie si incep sa socializeze, erau tare dulci!

lala, cum mai e copila? m-a apucat tremuratul cand am citit! chiar ca a fost un semn! dar bona plecase?

babymom, bine ai revenit!!!! sa nu mai pleci! ne dai o unda de siguranta!

nikolici, ce face burtica? deja emotii, uf, dar pana la urma e ceva nou pentru Karina, copii multi, multe jucarii! tin pumnii sa fie bine!!

baby_boy, bici fara pedale poti vedea in Kaufland
din pacate chiar n-am aici nicio poza, dar cum ajung acasa ii fac, desi R o are de vreo luna...(dar i-am pitit-o, v-am zis)
parerea mea este ca tr si casca de protectie, mai ales daca copiii sunt nazdravani ca al meu
am pus o poza cu R pe bicicleta altui baietel, insa aceasta bici e mult mai mica decat ceea ce avem noi si R se cam chinuie, fiind inalt
a noastra arata altfel: http://picasaweb.google.com/lh/photo/owNiNcxcRKh5TXtM_1KhTQ?feat=directlink

cam asa arata a noastra, dar nu e la fel de fistichie si parca e mai inalta http://www. toyz.ro/alte-vehicule/step2/motocicleta-rosie/

exista si varianta asta: http://www. toyz.ro/alte-vehicule/molto/motocicleta-cross/ (acum vad cat sunt astea de scumpe, a noastra a fost ieftine, frate)

in sfarsit am gasit o poza pe net: http://www. okazii.ro/catalog/42424879/Tricicleta-ungaria-1-3-ANI.html vad ca aici sunt si mai eiftine decat in Kaufland

Mergi la inceput